Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Tuomet irgi nieko gero... Ypač kai tokia jo kaina. Nebent kadanors, kai turėsime jo Lietuvoj, kompensuos, arba nežinau... Turbūt geriau ir toliau ieškot išeičių žolėse ir visokiuose dvasinio gyvenimo vadovuose...
Ale, kas čia man su tuo žarnos badymu galėtu būt?
Atsakyti
neisivaizduoju net...

jau zinau del tu vaistu. teorine galimybe yra, tik reikia tureti gydyoja, kuris israsys (t.y. prisiims atsakomybe sau), bet praktines... zodziu 0.5mg 30 tab. - 390 euru, 1mg 30 tab. - 450 euru, o siaip pradzioj israso 2 mg dienai, jei sunkesnis atvejis, tai reiskia, kad reikia dvieju pakuociu uz 450 euru... kompensuoti ju negalima, kadangi jie neregistruoti Lietuvoje. gal matet kur atliekama milijona metantis? cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
oho kainytes blink.gif
Atsakyti
kainytes realiai ju truputi mazesnes. bet nedaug. cia dar prisideda paslaugu mokestis, nes jeigu uzsakinetu ir atgabentu, tai tik tos firmos atstovybe Lietuvoje, velgi uz tarpininkavima reikia moketi...
Papildyta:
bet jie vis tiek mato, kad gali plesti zmones... va, kai buvo pirmas ju isleidimas, ta kainavo 120$, berods. paskui kai numire zmogus ir buvo uzdrausti, veliau tik del zmoniu sukilimo tuos vaistus vel grazino su dideliais apribojimais, ju kaina jau ~500$ pasidare amerikoj. zino, kad kam reikia, tas ir tiek truks plys susimokes, o jiems kas... pelnas. nezinau, galbut yra ten kazkokia kompensavimo sistema, bet as ja nesidomejau, koks gi skirtumas, mums vis tiek tas negaliotu, bent jau artimiausiu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 liepos 2008 - 16:08
Sveiki, as cia naujoke. Netycia aptikau DZS foruma, laaabai dziaugiuosi turedama galimybe pasiskaityti jusu ir suprasti, jog ne viena as tokia nelaimele. O ir pasisakyti nelabai kam patogu, tik patiems artimiausiems zmoniems. Aisku, jie bando suprasti, taciau kol pats neturi bedu, tol ir nelabai isivaizduoji, kaip kazkas gali pergyventi -"ar yra wc , ar nera..."
Gyvenau sau gerai, niekad nesukdavau galvos del pilvo, wc, isvyku toleliau...
Viskas apsiverte aukstyn kojom pries 2metus, kai teko isoperuoti protini danti. Tuo metu geriau daug nuskausminamuju antibiotiku, kazkodel esu linkusi manyti, jog tai jie gali buti kalti viso tos pradzios...
Isoperavus danti ir baigus gerti nuskausminamuosius, man staiga susuko pilva is "nieko" bevaziuojant viesuoju transportu.... Nuo tos dienos pradejau lengvai kreipti demesi ar ten kur as esu ar busiu-bus WC..? Maniau tuoj turetu praeiti...bet diena po dienos ir niekas nesikeicia. Pradejau gerti vaistus "Imodium" , jie stabdantys. Kol geriu juos, tol gerai. Tik nebegeriu-ir vel viduriuoju is niekur...
Jau 2metai kaip geriu siuos vaistus 3k per savaite. Pasidariau psichologiskai priklausoma, nuo vaistu ir wc. Galiu visa diena sedeti namuose ir viskas bus gerai, iki kol kas nors pasakys, kad reikia vaziuoti (tarkim 30min kelio). Viskas...mane tada ismusa salta praikaitas, pradeda sukti pilva...
As jau taip pavargau, nebegaliu gyventi normalaus gyvenimo tokio koki turejau anksciau. Visi kviecia atvaziuoti i svecius, ar vaziuoti kur nors pasivaikscioti....ir as atsakau NE. Galiu ramiau vaziuoti jei vaziuoju viena ar su labai artimu zmogumi masina, jei tai pestute ar viesuoju transportu...viskas...vien nuo minties pradedu viduriuoti.
As noriu susilaukti vaikucio, taciau man dabar baisu ar dveju metu geriami vaistai gali padaryti busima vaikuti "nesveiku"?
Noreciau apsilankyti privacioje klinikoje pasitikrinti, ar zinote kas nors kokia Vilniuje?
Labai tikiuosi, jog tai isgydome, nes nebeturiu pilnavercio gyvenimo.
Nusipirkau nauja vaista LACTO SEVEN, geriu savaite po 1tabl, taciau jokio poveikio...ar kam nors sie vaistai padejo?
Aciu
Atsakyti
kalvarija, visos tos bakterijos, kurias dabar geri, realiai naudos neduoda. man kazkada labiausiai enterol padejo, bet labai trumpam laikui. o del imodium, tai nemanau, kad gali buti kazkas negerai, bet del sventos ramybes gali pasikonsultuoti. o dzs nepagydomas, deja. bent jau siuo metu. sakau, yra tokie vaistai Lotronex, bet jie ziauriai brangus ir ne taip paprasta juos gauti (apie tai gali paskaityti ankstesniuse mano postuose). ir jie nepagydys. gali gerti kelis menesius, mesti, ir vel viskas gris i senas vezias, jie simptomatiniam gydymui skirti. deja, nieko optimistisko pasakyti negaliu. as ir pati jau 4 metus kankinuos. tik kuo toliau, tuo blogiau viskas. siandien pradejau gerti Iberogast (atseit jie skirti dzs simptomatiniam gydymui), ziuresiu, kiek naudos is ju. nors jau seniai nebetikiu stebuklinga zoleliu galia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 24 liepos 2008 - 22:49
Aciu Katalike. Kaip manote, o jei as gerciau ir tas gerasias bakterijas ir Imodium tuo paciu metu? Ar skirtingos tabletes tarpusavyje "nesusipyktu"?
O kedel nera vyrisku pasisakymu, ar tai tik moteriska liga?
Visgi, pas kiekviena is musu turejo buti sios ligos pradzios priezastis. Juk negali tiesiog nukristi is dangaus...
Pvz. kaip ir minejau, man prasidejo po protinio danties operacijos.
Skaiciau (tik atsiprasau pamirsau nickus) kitai merginai prasidejo po moteriskos operacijos ir kt merginai patyrus stresa besiskiriant tevams.
Ar tai psichologine liga? Ar tai operaciniu vaistu pasekme...?
Ir ar yra moteru, kurioms si liga praejo pagimdzius?
Aciu
Atsakyti
buna ir vyrams sita liga ,vienas vyrukas bendravo cia su mumis ,gal vyrai daugiau slepia sia problema.....
as kai geriu antidepresantus man zymiai pagerejo ,nes vienu momentu sakiau isprotesiu ,buvau prirista prie namu liejau asaras ,buvau ibridus i didele depresija gulejau net nervu ligoninej.,bet ryte vistiek kartais paleidzia.
Atsakyti
kalvarija, aš nusipirkau tą lacto seven, bet mečiau gerti, nes realios naudos tai man nedavė. Geriausia mau Lepicol pagert, nors jis ir nestabdo viduriavimo, bet bent jau atstato orgnanizma po jo. Visą mikroflorą atkuria.
O imdodium ar tai lopedium tikrai negalima piknaudžiaut, nes organizmas pripras ir nebepadės. Aš tai išgeriu tik extra atveju. Ilga kelionė, viešasis transportas ir t.t.
Aš neseniai sužinojau apie vieną moterį, kuri susirgo šia liga pagimdžius. Tiesą sakant, mama su ja susipažino. O šiaip aš pati konkrečios priežasteis nežinau. Visuomet buvau jautri, niekada nebuvau labai valgi. (Skaičiau, kad būtent tokie vaikai ir linkę į DŽS). Žinoma, dar pora skaudesnių išgyvenimų, nuolatinis stresas ir vualia. Nereikia nė jokių pooperacinių padarinių.
Dabar man irgi yra skaudžiausia tai, kad labai dažnai sakau NE. Bijau išvažiuoti su draugais, esu labiau atsiribojusi nuo jų. O jiems atrodo, kad nenoriu...
Atsakyti
As buvau uzejusi cia USA i 3vaistines pasiteirauti del LOTRONEX, man pasake, kad jie neturi, nes tai europietiski vaistai....
Mano drauge pasiule nusipirkti OSPAMOX , ar kas nors bandete si vaista?
Atsakyti
QUOTE(kalvarija @ 2008 07 27, 23:02)
As buvau uzejusi cia USA i 3vaistines pasiteirauti del LOTRONEX, man pasake, kad jie neturi, nes tai europietiski vaistai....

nesamone doh.gif tai gamintojas (glaxosmithkline) skaitosi d. britanija, bet sie vaistai registruoti ir parduodami kol kas tik us (ir dar kazkur registruoti, bet dar neparduodami, tiksliai nepamenu). geriau susirask normalu gastroenterologa, kuris israsytu situs vaistus ir gal rekomenduos, kurioj vaistinej pirkti. va situo gal tiems vaistininkams pamojuot? http://goliath.ecnex...0199-980172_ITM ir http://www.docguide....5256E530059FE07 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 liepos 2008 - 22:31
QUOTE(kalvarija @ 2008 07 27, 22:02)
Mano drauge pasiule nusipirkti  OSPAMOX , ar kas nors bandete si vaista?

ospamox blink.gif cia gi antibjotikas,kuris dar daugiau kenkia zarnyno gerosiom bakterijom schmoll.gif ,sis vaistas naudojamas kai buna koks uzdegimas.
Atsakyti