labukas,
sakykit, gal žinot, ar pykinimas gali būti irgi priskirtas džs?
QUOTE(liepa.76 @ 2008 07 21, 13:59)
sveika,
manau

gali, bet gal daugiau streso metu, arba po jo
QUOTE(39and69 @ 2008 07 21, 14:53)
sveika,
manau
kad gali, bet tai ne pagrindinis simptomas. Bet to pykinti gali jei kepenys nesusitvarko su kruviu ir del kitu priezasciu.
manau

tai kiti simptomai atitinka, tik kadangi dar ir pykina, tai užklausiau

man tik pirmą savaitę taip intensyviai, bet pasiskaičiau jūsų temelę, ir supratau, kad visi išankstiniai požymiai irgi buvo, tik nesureikšmindavau jų. Vat svarstau dabar, ar jau iškart nusišauti, ar dar pažiūrėti, kas bus

QUOTE(katalike @ 2008 07 11, 19:07)
aciu

grizau po atostogu namo

radau Lietuvoj parduotuve po kuria galiu ramiai vaiksciot

o siandien verdu vysniu kompota ir uogiene

QUOTE(liepa.76 @ 2008 07 21, 16:29)
tai kiti simptomai atitinka, tik kadangi dar ir pykina, tai užklausiau
man tik pirmą savaitę taip intensyviai, bet pasiskaičiau jūsų temelę, ir supratau, kad visi išankstiniai požymiai irgi buvo, tik nesureikšmindavau jų. Vat svarstau dabar, ar jau iškart nusišauti, ar dar pažiūrėti, kas bus

o kam cia nusisauti,

Bet siaip vakar radau neblogu homeopatiniu vaistu, Manau nuo ju pradeti:
Nux vomica-Homaccord ( mazina spazmus, pykinima ir kitus zarnyno sutrikimus)
netvoheel ramina nervus
Ar buvai pas gydytojus, ka tau sake?
QUOTE(39and69 @ 2008 07 21, 17:19)
medikai sia liga net ne liga laiko
cia ne rodiklis;] ne kiekviena liga dar taip nusmukdo gyvenimo kokybe, kaip sitas sindromas
QUOTE(katalike @ 2008 07 21, 18:15)
cia ne rodiklis;] ne kiekviena liga dar taip nusmukdo gyvenimo kokybe, kaip sitas sindromas
su situo pilnai sutinku, kad sitas dzs gadina gyvenimo kokybe, nekalbant jau apie gyvenimo dziaugsma. Bet sis sindromas ne liga - gastroenterologams ir kitiem ten zarnyno specams. DZS priezastys psichines. As pati save vadinu, amzinai uzsispazmavusi. Gyvenimo nuostatas reikia keisti, nes gaunasi kazkoks uzdaras ratas, kuo daugiau dzs bijai tuo labiau jis tave uzvaldo. Bet kaip is jo iseiti, is to rato manau galwtu koks geras hipnotizuotojas padeti, kuriu lietuvoje nesama.
QUOTE(39and69 @ 2008 07 21, 17:50)
su situo pilnai sutinku, kad sitas dzs gadina gyvenimo kokybe, nekalbant jau apie gyvenimo dziaugsma. Bet sis sindromas ne liga - gastroenterologams ir kitiem ten zarnyno specams. DZS priezastys psichines. As pati save vadinu, amzinai uzsispazmavusi. Gyvenimo nuostatas reikia keisti, nes gaunasi kazkoks uzdaras ratas, kuo daugiau dzs bijai tuo labiau jis tave uzvaldo. Bet kaip is jo iseiti, is to rato manau galwtu koks geras hipnotizuotojas padeti, kuriu lietuvoje nesama.
nu zinai geriau as sirgciau kuo kitu ne dzs kuriems nera vaistu ir esi priklausoma nuo visokiu isvyku
savaitgali buvau sventojoj

QUOTE(39and69 @ 2008 07 21, 18:50)
galwtu koks geras hipnotizuotojas padeti, kuriu lietuvoje nesama.
yra yra Lietuvoj;] as jau buciau dariusis, bet man psichiatras ligoninej pasake, kad neapsimoka, nes gali padeti 2 dienom kokiom. o paskui vel tas pats. as manau, kad gal ir verta darytis, jei visko tik pati pradzia, bet kai jau issivysto alergija maistui, tai

QUOTE(lynkute @ 2008 07 21, 20:35)
savaitgali buvau sventojoj
laika praleidau super zarnynas nestreikavo,visur vaiksciojom viska valgiau net piena geriau ir po jo nebijojau eiti i papludimy 

puiku

Sveikos visos. Man pastaruoju metu nelengvos dienos, moteriška liga ir viduriai blūdija. Ir dar kažkoks raižymas žarnose, manau tiesiojoje jau, lyg ir badymas. Nesmarkus, bet tai niekad taip nebūdavo :/ Bijau vairuot su instruktorium, dar nei kart nebandžiau, nežinau kaip reiks išdrįst.
O šiaip sudomino ir mane tas Lotronex. Daug kainuoja, bet jei pasidarys visai prastai, tai labai praverstų, nes atsiliepimai tai beveik stebuklingi, kiek skaičiau. Tik kažin jo poveikis juntamas tol kol vartoji? [t.y. jei nori efekto turi vartoti visada] ar pavartojus kažkurį laiką pasveiksti visai?
O šiaip sudomino ir mane tas Lotronex. Daug kainuoja, bet jei pasidarys visai prastai, tai labai praverstų, nes atsiliepimai tai beveik stebuklingi, kiek skaičiau. Tik kažin jo poveikis juntamas tol kol vartoji? [t.y. jei nori efekto turi vartoti visada] ar pavartojus kažkurį laiką pasveiksti visai?
siaip skaiciau, kad zmones sako, jog kai nutrauki vartojima, vel viskas grista
pavartot tai ir as pavartociau, bet dar pirma ji gauti reikia