Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

QUOTE(katalike @ 2008 07 15, 18:05)
Sveikos. as bandysiu gauti Lotronex. problema tokia, kad jis yra receptinis ir neregistruotas Lietuvoje, o kur dar kaina (priklausomai, kiek zmogui jo reikia, vid. menesiui gali tukstantuka kainuot). tikiuosi, kad tai neuzsites labai ilgai, ir as ji gausiu. paskaityti galima cia (yra ir zmoniu atsiliepimai) http://www.irritable...ws/lotronex.htm

Sveikute,
bet gi Lotronex yra psichotropinis vaistas, veikiantis neuronus ar dar kazkas panasaus, gali stogas pavaziuoti nuo vartojimo.

Papildyta:
Sveikos mamytes ir nemamytes,
siandien buvau pas gastroenterologe paziurejo tyrimus nustate DZS. Prirase meteospazmylio ir mucofalko. Idomu ar cia yra gerusiu siuos vaistus, idomu kokie butu atsiliepimai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2008 07 15, 18:27)
Sveikute,
bet gi Lotronex yra psichotropinis vaistas, veikiantis neuronus ar dar kazkas panasaus, gali stogas pavaziuoti nuo vartojimo.

man px, man jau ir taip stogas pavaziaves, as gyventi nenoriu ir tikrai negyvensiu, nes as ne susikta mazochiste. o tie vaistai veikia virskinimo neuronus. bet problema ju gavime, nes jie yra leidziami tik US (o kiti tai pasikarkit doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 07 15, 18:34)
man px, man jau ir taip stogas pavaziaves, as gyventi nenoriu ir tikrai negyvensiu, nes as ne susikta mazochiste. o tie vaistai veikia virskinimo neuronus. bet problema ju gavime, nes jie yra leidziami tik US (o kiti tai pasikarkit doh.gif ).

Matai, tu geriau apie juos perskaiciusi, as prabegomis gerai ne unsure.gif perskaiciau is to linko, kuri man atsiuntei. Manau, jei jie neregistuoti lietuvoje, ju galima uzsisakyti internetu. Kitas kelias prasyti vaziuojanciu i uzsieni, jei manai kad tau jie tikrai pades.
Mano kolege savo vaikeliui vaistus pirko prasydama i uzsieni vaziuonaciu nupirkti, o sirgo jos vaikutis baisia liga limfoma.
Atsakyti
tai atsisiusciau. matai, beda tame, kad jie receptiniai doh.gif ir gydytojas turi turet licencija, kad galetu juos israsyti. labai grieztai cia viskas... sad.gif aisku, galima net tokiais atvejais gauti leidima, bet jei liga nemirtina, niekam nerupi. juolab, kad kol jie TIK ten (US) legalizuoti ir parduodami. nes kazkas buvo mires nuo ju. buvo kuri laika uzdrausti, paskui vel legalizuoti. zmogus turi buti grieztai istirtas, kad jam butent ta diagnoze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 15 liepos 2008 - 18:18
Cia ziuriu ne as viena turiu ( o gal geriau turejau tfu tfu tfu...) liga vardu DZS. Budavo daug ko negaledavau valgyti, nes tuoj sededavau wc, ir siaip zarnynas net tuo metu kai galedavau dar miegot perspedavo apie save geriau uz laikrodi kada man reikia keltis. Issityriau visais budais, kuriuos cia ir pas jumis radau. Nustate DZS. Israse vaistu SPASMOMEN, gerti tik tada kai jau pradeda raizyti vidurius. As dar prasidejus pilvo skausmams gerdavau ACOSEDUM, o patys geriausi vaistai, kurie auga musu krastuose buvo mano mamos rinktos saknys ( ji sakydavo ka gydo ta zole, ji ir panasi i ta organa), tai DIEGIMO sakneles ( jos buvo tokios susiraiciusios kaip kakuciai smile.gif ) užpiltos spiritu. As visus paminetus vaistus gerdavau tik tada, kai man pradedavo darytis blogai. Ir zinot ka as galiu dziaugtis, isskyrus piena, as galiu viska valgyti, nera tokiu rytuniu pilvo zadinimu, as jau pamirsau kas yra tas sindromas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marijana99 @ 2008 07 15, 20:39)
Cia ziuriu ne as viena turiu ( o gal geriau turejau tfu tfu tfu...) liga vardu DZS. Budavo daug ko negaledavau valgyti, nes tuoj sededavau wc, ir siaip zarnynas net tuo metu kai galedavau dar miegot perspedavo apie save geriau uz laikrodi kada man reikia keltis. Issityriau visais budais, kuriuos cia ir pas jumis radau. Nustate DZS. Israse vaistu SPASMOMEN, gerti tik tada kai jau pradeda raizyti vidurius. As dar prasidejus pilvo skausmams gerdavau ACOSEDUM, o patys geriausi vaistai, kurie auga musu krastuose buvo mano mamos rinktos saknys ( ji sakydavo ka gydo ta zole, ji ir panasi i ta organa), tai DIEGIMO sakneles ( jos buvo tokios susiraiciusios kaip kakuciai smile.gif ) užpiltos spiritu. As visus paminetus vaistus gerdavau tik tada, kai man pradedavo darytis blogai. Ir zinot ka as galiu dziaugtis, isskyrus piena, as galiu viska valgyti, nera tokiu rytuniu pilvo zadinimu, as jau pamirsau kas yra tas sindromas. smile.gif

Labai aciu uz laiska, 4u.gif
bet kas cia per zoleles g.gif as tokiu nesu girdejusi, gal zinai kita ju pavadinima, pav rusu kalba ar kaip kitaip? Labai jau sudomino tos zoleles ax.gif nes niekas nenori sirgti, o vaitazoliu knygoje tokiu pavadinimu neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2008 07 15, 21:51)
Labai aciu uz laiska, 4u.gif
bet kas cia per zoleles g.gif as tokiu nesu girdejusi, gal zinai kita ju pavadinima, pav rusu kalba ar kaip kitaip? Labai jau sudomino tos zoleles ax.gif nes niekas nenori sirgti, o vaitazoliu knygoje tokiu pavadinimu neradau schmoll.gif

Labai labai atsiprasau, ne diegimo sakneles, o degimo sakneles, klausiau mamos, bet ji kitokiu pavadinimu tu saknu nezino. zinau kad gaunasi toks tamsiai raudonas skystis ir kai geri toks keistas skonis lieka ant liezuvio, bet ko nepadarysi, kad viskas butu gerai. geriau toki uzpiliuka gert, nei i wc lakstyt. Atsimenu, kad ji is lauku prisikasus parsinesdavo, paskui jas numirkydavo, nuskusdavo ir spirituku uzpildavo.
Atsakyti
QUOTE(marijana99 @ 2008 07 15, 21:20)
Labai labai atsiprasau, ne diegimo sakneles, o degimo sakneles, klausiau mamos, bet ji kitokiu pavadinimu tu saknu nezino. zinau kad gaunasi toks tamsiai raudonas skystis ir kai geri toks keistas skonis lieka ant liezuvio, bet ko nepadarysi, kad viskas butu gerai. geriau toki uzpiliuka gert, nei i wc lakstyt. Atsimenu, kad ji is lauku prisikasus parsinesdavo, paskui jas numirkydavo, nuskusdavo ir spirituku uzpildavo.

aciu uz atsakyma radau internete minint apie tas zoleles, o kaip jos atrodo, kur ju galima butu rasti. Buciau labai labai dekinga uz atsakyma hi.gif hi.gif
Atsakyti
sveikutes. as sian is darbo pokalbio, gavau darba irgi 10min kelio nuo namu, kaip lynkute bigsmile.gif bet prasides tik nuo rugsejo, tai dar galiu toliau housa (seriala) varyt lotuliukas.gif pilvas tai totaliai durniuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 07 17, 13:26)
sveikutes. as sian is darbo pokalbio, gavau darba irgi 10min kelio nuo namu, kaip lynkute bigsmile.gif bet prasides tik nuo rugsejo, tai dar galiu toliau housa (seriala) varyt lotuliukas.gif pilvas tai totaliai durniuoja doh.gif

sveikinu katalike 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,saunuole ,pamatysi bus geriau kai pradesi dirbt as irgi kai dirbu atrodo kad visai nesergu nes uzsimirsti aisku ryte zarnynas primena bet cia jau pofik blush2.gif dziaugiuosi uz tave ,o koks darbukas?
Atsakyti
parasysiu i az smile.gif
Atsakyti
Sveikos. as laukiu atsakymo, ar imanoma importuot ta Lotronexa pas mus, kadangi prie jo priejimas ribotas, tai gali buti problema sad.gif o jeigu galima, dar reikes rast gydytoja, kuris be jokiu kankinanciu tyrimu israsytu sita vaista. zodziu, vieni sunkumai, o ir kaina jo astronomine su antru isleidimu pasidare verysad.gif tik pasipelnyt is zmogaus nelaimes verysad.gif

o jums galiu pasiulyt isbandyti Iberogast. kazkoks vokiskas is zoleliu nuo dzs. bet as skeptiskai i ji ziuriu vien del to, kad jis neskirtas konkreciai IBS-D ar IBS-C, o is savo patirties galiu pasakyti, kad kas tinka viskam, tas netinka niekam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 21 liepos 2008 - 11:50