Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

QUOTE(selme @ 2008 08 31, 18:42)
Oj man sia savaite tai tragiskai pablogejo  unsure.gif  ir stresuoju nes y mokykla reikes eiti.. per savaite visa buteliuka valerijono sugeriau, nes ant tiek stresas  umn.gif  neysivaizduoju ka daryti..  verysad.gif

Visiems stresas buna, einant po atostogu i mokykla, tik vieniem gadina sveikata kitiems ne. Jei labai nervuojiesi, geriau sukatzoliu tinktura nei valerjomas, nes ji maziau slopina.
Jei viduriuoji isgerk ryziu klijingo nuoviro, gali su ryziais,ant tuscios ir nevalgyk 2-4 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
lynkute, kiek kartų per savaitę geri lopediumą/imodiumą?
aš seniau stengdavausi kartą per savaitę 2tabl., aišku, būdavo išimčių. bet šiandien taip žiauriai spazmavo pilvas, kad neištvėriau ir antrąkart išgėriau doh.gif tikiuosi, tai netaps kasdienybe (nu tas imodiumo gėrimas) nu spazmai nepakenčiami buvo, čia gal dar prisidėjo tai, kad mmm prasidėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 04 rugsėjo 2008 - 07:09
katalike jai matau kad vidurius leis tai ir isgeriu,arba jai zinau kad stresuosiu tai iskart keturias lopediumo isgeriu,i savaite pora kart ikalu arba ir daugiau ,jai mmm,buna tai iskart geriu ir lopediumo nes zinau kad leis vidurius.
penktadieni turejo sefas atlekt i darba iskart ryte buvo burbuliavimas ryte blush2.gif
tai isgeriau keturias lopediumo ,bet taip ir neatvaziavo tik dovanai ikaliau. blush2.gif
Atsakyti
lynkute ir jis dar vis veikia, kai taip dažna geri? Net 4... Nebijai, kad koks nepraeinamumas žarnose susidarys?
viena moteris, su kuria susipažinau geria kasdien, kai eina į darbą po vieną lopediumo ir vistiek jai susuka bei paleidžia... o aš ir vis dažniau geriu, bet pvz kai einu į mokyklą niekad negeriu, nebent jau skancami... Ir kai vairuot reik su instruktorium vieną išgeriu. Va dabar tai planuoju gert Ketvirtadienį, penktadienį, pirmadienį, ntradienį, tai jau nerimauju, kad gali būt po to blogai.
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 09 09, 12:13)
lynkute ir jis dar vis veikia, kai taip dažna geri? Net 4... Nebijai, kad koks nepraeinamumas žarnose susidarys?
viena moteris, su kuria susipažinau geria kasdien, kai eina į darbą po vieną lopediumo ir vistiek jai susuka bei paleidžia... o aš ir vis dažniau geriu, bet pvz kai einu į mokyklą niekad negeriu, nebent jau skancami... Ir kai vairuot reik su instruktorium vieną išgeriu. Va dabar tai planuoju gert Ketvirtadienį, penktadienį, pirmadienį, ntradienį, tai jau nerimauju, kad gali būt po to blogai.

ne nebijau schmoll.gif kai reikalas yra ir geriu.
Atsakyti
sveikutes. Na as kai pradejau dirbti, tai mazu maziausiai viena kart per savaite tenka dvi imodiumo kalt, o buna kad net ir 3k. po dvi isgeriu jei reik i kokius susitikimus vaziuot , o ka daryt... bet poto negera man buna, toks blogas jausmas pilve ir inkstus pradeda skaudet, negeras daiktas tas imodiumas, fui sad.gif bet ka darysi...siaip kas diena darbe tai tik is pacio ryto toks sukimas, o poto viskas gerai buna, atrodo,kad net nesergu, ir pietaut ramiai galiu. tfu tfu tfu wink.gif
Atsakyti
Gavau Degimo šaknelių, apie jas kažkas pasakojo čia, kad padėjo. Pabandysiu ir aš, gal ir man padės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 09 28, 19:19)
Gavau Degimo šaknelių, apie jas kažkas pasakojo čia, kad padėjo. Pabandysiu ir aš, gal ir man padės. smile.gif

jeigu padės, tai galėsi pasakyt, iš kur gavai:)
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 28, 19:38)
jeigu padės, tai galėsi pasakyt, iš kur gavai:)

galiu iškart pasakyti, mano draugė man jų nupirko, ūkininkų turguj pas kažkokią žolininkę. Šiaip Degimo šaknelėm vadina žemaičiai, o tas tikrasis pavadinimas yra Miškinė sidabražolė. Informacijos internete yra daug.
Atsakyti
sveikos mergaites mirksiukas.gif
man taip pat pries keleta meteliu diagnozavo DZS.skundziausi kietais viduriukais,beprotisku viduriu putimu.Dabar jau apsigydziau,lyg gerai,bet pastebejau daug gleiviu ismatose.ar jum tai budinga?Prisikaiciau kad tai vezio pozymis.sakes kaip bijau dabar verysad.gif o ir to baisaus tyrimo eiti nenoriu jei cia tik mano fantazijos blink.gif pasidalinkit jei kam taip blush2.gif
Atsakyti
tai vienas iš džs požymių, todėl tuo klausimu gali būti rami;]

aš turbūt bandysiu tą kosminės kainos lotronexą, nes jau visiška levatnia. bet problema susirasti gydytoją, kuris pasirašytų ir nekankintų tais durnais tyrimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 30 rugsėjo 2008 - 18:31
Labuka visoms unsure.gif as tai jau zodziu nebeturiu...pradzioj buvo dirgliosios zarnos sindromas tiktais, paskui atsirado dar ir prie to gero dirgli slapimo pusle, o dabar dar nezinau ar tokia liga israsta bet galiu pati pavadinima duot dirglios rankos lotuliukas.gif cia as juokauju, bet reikalas tai ne koks, kai susijaudinu pradejo rankos drebet, butu nieko bet kai ateina klientas ir jei susijaudinu (jei koks piktybinis) net datos nebegaliu irasyt cry.gif cry.gif cry.gif vienu zodziu truksta zodziu, kas bus paskui galvoju?jei ne xanax tai neisivaizduoju kaip gyvent reiketu, nors buvau labai pries bet nusprendziau eit pas psichoterapeuta...kitos iseities nera, viska isityriaus, as esu visiskai sveika, bent jau fiziologiskai, o uz ka tas geris neisivaizduoju..
Atsakyti