Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

nochinacija, labai ačiū už patirtį 4u.gif reikia ir man labiau žiūrėt, ką valgau, tik kad mėsytę labai mėgstu mastau.gif nors ir pati jaučiu, kad į mėsą pilvukas kaip tik prastai reaguoja... Žodžiu, reikia kelionės į Graikiją flirt.gif skubiai!!! Galėtų ligonių kasos apmokėt mastau.gif hihihi.gif o iš tikrųjų tai ne mano nosiai kol kas... teks susiimt ir susikurt tokį meniu namuose irnesakyk.gif
ir dar paklaust norėjau - išrašė gydytoja vaistuku - duphalac... Mėginau gerti, bet sunkiai kažkaip... Kažin turi taip būti, kad pilvą dar labiau išpučia, ir ten viduj atrodo kažkoks uraganas siaučia. O vat žadėto laisvinančio efekto taip ir nesulaukiu cray.gif Gal čia turi taip būt, sulaukt reikia, bet man kažkaip į jo pusę žiūrėt nesinori - išgeriu ir sėdžiu namie, o tai baisu žmonėms tokiai rodytis... Tai wa, mergytės, pasipasakoju, ir lengiau ant širdutės pasidaro 4u.gif ir ant pilvuko hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 13 spalio 2008 - 19:11
Labukas visoms,isiterpsiu ir as turiu sia problema jau nemazai metu tai geriau tai vel skausmai nezinia istikro nuo ko cia viskas priklauso,nes maista tai valgau ivairu riebiai ne na zodziu nekisu viska is eilies,o viduriai uzkieteja beveik visada.Vartojau Duphalac man tai pat pute pilva iki beprotybes neiskenciau ir nutraukiau perskaiciau,kad kivi reikia valgyti kiekviena diena ir nevargins viduriu uzkietejimas,na valgau kazkiek gal ir palengvina.Noriu paklausti ar nebandete gerti Lepikol,kaip jis veikia ar padeda kiek,ar verta ji gerti?
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2008 10 19, 14:21)
Labukas visoms,isiterpsiu ir as turiu sia problema jau nemazai metu tai geriau tai vel skausmai nezinia istikro nuo ko cia viskas priklauso,nes maista tai valgau ivairu riebiai ne na zodziu nekisu viska is eilies,o viduriai uzkieteja beveik visada.Vartojau Duphalac man tai pat pute pilva iki beprotybes neiskenciau ir nutraukiau perskaiciau,kad kivi reikia valgyti kiekviena diena ir nevargins viduriu uzkietejimas,na valgau kazkiek gal ir palengvina.Noriu paklausti ar nebandete gerti Lepikol,kaip jis veikia ar padeda kiek,ar verta ji gerti?

Sweiki 4u.gif aš Lepicolio negėriau, bet kaip tik dabar galvoju pabandyt. Tik baisu, kad gali būti kaip ir su Duphalac unsure.gif ir vėl bus be reikalo pirkta verysad.gif
Atsakyti
siaip as dauguma savo pilvoproblemu issprendziau metus valgyti produktus turincius glutino, bet tai tinka tik tiems pas ka glutino organizmas netoleruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai seniai berašiau ax.gif kaip sveikatėlės?

Pas mane nieko gero verysad.gif rytoj man darys kolonoskopijos tyrimą doh.gif nes prasidėjo visokie skausmai verysad.gif Labai bijau to tyrimo verysad.gif Gal kam yra iš jūsų darę, ar labai baisu buvo doh.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif man irgi nieko gero, tai ir nerašau, nes nėr kuo pasigirt. lynkutei yra darę, berods, jis nemalonus ir skausmingas...
Atsakyti
beje, man irgi skausmai prasidėjo sad.gif blogai buvo, įkaliau imodium. o po kelių valandų pradėjo skaudėti pilvo kairią pusę, dabar jau išvis raitaus. man niekad taip nuo imodium nebuvo. nežinau, ar čia nuo jo net. būt gerai, jei tik nuo to. išgėriau dar imodium ir dar ibuprom doh.gif skausmas nepraeina, burbuliuoja pilvas kaip paklaikęs doh.gif
Atsakyti
katalike tau irgi ne kas su sveikata verysad.gif iš tiesų aš kažką pamenu kad lynkutei darė tą tyrimą... na bus matyti kaip man čia bus doh.gif pagaliau bent sužinosiu tiesą, pavakary reikės pradėti gerti vaistus kad žarnynas išsivalytų doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes,nezinau kaip vadinas bet man turbut dare,is vakaro geriau tokius miltelius kad isivalytu zarnynas,o ryta vaziavau i klinikas,tai i zarna uzpakaly tokiu dideliu kaip svirkstu suleidzia toki kreiduoda vandeny ir poto ziuri per telika zarnyna,poto sedi ant toleto ir lauki kol isbegs visas tas vanduo,nu neskausminga procedura bet keistas jausmas su tuo vandeniu,bet man nieko nerado tipo viskas gerai doh.gif
Atsakyti
kolonoskopijos nedare ,tik rektoskopija poto rengenologini tyrima kaip tina cia minejo su tuo baltu skysciu.rektoskopija neskausminga o kolonoskopija skausminga todel duoda nuskausminamu,siaip tai neblogai jauciuosi ,dirbu ir vargo nematau tongue.gif ,labai gerai kad viena dirbu be jokio kolektyvo pati sau virsininke lotuliukas.gif wc vietoj kas mums svarbiausia.
laikykites mergytes ,skaiste parasyk kaip praejo tyrimas. g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
aš jau po tyrimo, ką tik grįžau iš Klaipėdos ax.gif daugiau nebenorėčiau patirti to doh.gif vakar vos išgėriau 3 litrus skysčio, po kurio ilgai teko tualete pasėdėti, bet gydytojas sakė, kad labai jau švariai žarnyną išvaliau ax.gif pripūtė žarnyną oro ir tada kišo kažką, gal šlangelę, aš net nežiūrėjau, nes visada bijau kažką baisaus pamatyti doh.gif skausmas tai labai baisus verysad.gif ypač per tas vietas kur žarnos sukasi verysad.gif maniau kad pilvas sprogs nuo to oro verysad.gif gerai, kad sesutė vis ramino. Man jokių nuskausminamų nedavė, sakė kad jie vistiek nieko negelbėja g.gif gerai, kad tyrimas truko tik kokias 5 minutes. Šiaip nieko baisaus nerado, yra uždegimas žarnyne, nes paraudę sakė yra. Tai tokios naujienos 4u.gif

lynkute, labai džiaugiuosi, kad tau viskas gerai sekasi wub.gif dažnai pagalvoju kaip tau, nes vis nebeužsukdavau čia ax.gif bet prisimint tai dažnai prisimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2008 10 28, 16:45)
Labutis 4u.gif
aš jau po tyrimo, ką tik grįžau iš Klaipėdos ax.gif daugiau nebenorėčiau patirti to doh.gif vakar vos išgėriau 3 litrus skysčio, po kurio ilgai teko tualete pasėdėti, bet gydytojas sakė, kad labai jau švariai žarnyną išvaliau ax.gif pripūtė žarnyną oro ir tada kišo kažką, gal šlangelę, aš net nežiūrėjau, nes visada bijau kažką baisaus pamatyti doh.gif skausmas tai labai baisus verysad.gif ypač per tas vietas kur žarnos sukasi  verysad.gif maniau kad pilvas sprogs nuo to oro  verysad.gif gerai, kad sesutė vis ramino. Man jokių nuskausminamų nedavė, sakė kad jie vistiek nieko negelbėja g.gif gerai, kad tyrimas truko tik kokias 5 minutes. Šiaip nieko baisaus nerado, yra uždegimas žarnyne, nes paraudę sakė yra. Tai tokios naujienos 4u.gif

lynkute, labai džiaugiuosi, kad tau viskas gerai sekasi  wub.gif dažnai pagalvoju kaip tau, nes vis nebeužsukdavau čia ax.gif bet prisimint tai dažnai prisimenu mirksiukas.gif

aciu blush2.gif as irgi pagalvoju apie visas juk senai jau bendraujam su visom mirksiukas.gif
Atsakyti