Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Išlaikiau teises!!! Kokia laimė, viso gero visuomenini tranporte biggrin.gif
O šiaip tai artėjo tos dienos, tai daraus jautresnė ir žarnynas dirglesnis, nors beveik visą rugsėjį buvau patenkinta savo sveikata... O gal čia veikia tas Spalio faktorius, nes pernai Spalis - Lapkritis buvo patys baisiausi mėnesiai. Per dieną stengiuos po 30 kart pakartot mintimis "Aš sveika, galiu daryti viską ką kiti daro". Galvoju taip paveikt savo nervų sistemą rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinus gavus teises 4u.gif
Atsakyti
Jaučiuos kaip vampyras. Dienom geriausiai jaučiuosi namie, o vakare galiu dumt kur noriu ir viskas čiki... Įdomus tas gyvenimas...
Atsakyti
na tai valio. aš jau seniausiai tuo pasigirti negaliu;[
Atsakyti
o man niekada negerai. ryte pilvo sukimas, diena dar dar galima gyvent, vakare pilvo putimas ir raizymas, tai vel negaliu niekur neit sad.gif mano geriausias laikas mazdaug nuo 11val iki kokiu 18val.
Atsakyti
sveikuteles,as tai negaliu sakyt nei gera nei blogai,visko buna ,bet kaip anksciau jausdavausi ir dabar tai kaip pragaras ir dangus skiriasi.
darban kiekviena diena eini keliuosi septinta ,normaliai iki devyniu galiu ir i tulika pabegiot lotuliukas.gif
lopediumo dabar visai negeriu na kai labai jau buna negerumas tai ikalu osiaip stengiuosi negert nes ir taip geriu daug vaistu. g.gif
Atsakyti
Sweikutės, mergytės 4u.gif Įsiterpsiu pas Jus į namukus... Pasipasakot noriu rolleyes.gif turiu panašių problemyčių kaip Jūs, nors tokios diagnozės dar nenustatė... Pučia pilvą neapsakomai, po kiekvieno valgymo kaip balionėlis vaikštau... Tik reikalai su tualetu atvirkšti nei Jums blush2.gif kartas į savaitę - jau pažanga kaip man. Tenka laisvinamųjų griebtis. Šiandien pirmą kartą neištvėrus pas gydytoją nuėjau, bendros praktikos kol kas, bet toliau turbūt ir neteks g.gif Nusprendė, kad nuo visokių stresų čia, dar mityba gal netaisyklinga. Tai tik visokių mitybos patarimų davė, dar mažiau kenkiančių laisvinančių išrašė, žiūrėsiu kaip čia bus, bet abejoju kad efekto sulauksiu unsure.gif Tiesa, dar kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryt liepė...
O Jum sveikatytės visom 4u.gif
Atsakyti
sveikutes! papasakosiu kas man buvo nuo tu degimo sakneliu ( miskines sidabrazoles) uzsiplikanau as jos is vakaro, isgeriau, neskanu bet nieko. galvoju, ot kaip as tokio vaisto anksciau neradau. pas mane jau puse metu spintelej dvi dezutes ju stovejo. parasyta aiskiai, nuo viduriavimo. taip apsidziaugiau. na ka, ryte uzsiviriau, ant tuscio skrandzio isgeriau puse puodelio ir taip supykino! suvalgiau dar obuolio skiltele ir isgeriau Iberogast lasiukiu ir vsio, vos spejau iki tuliko nubegt. pravemiau visa ryta sad.gif( jau velus vakaras, o vistiek bloga dar. taip, kad atsargiau su jom.
Atsakyti
Sonne, pabandyk Lepicol miltelius, turėtų padėti g.gif

alici, nu čia dabar... tai daugiau jau nebegersi?
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 10 08, 18:39)
Sweikutės, mergytės  4u.gif  Įsiterpsiu pas Jus į namukus... Pasipasakot noriu  rolleyes.gif turiu panašių problemyčių kaip Jūs, nors tokios diagnozės dar nenustatė... Pučia pilvą neapsakomai, po kiekvieno valgymo kaip balionėlis vaikštau... Tik reikalai su tualetu atvirkšti nei Jums  blush2.gif  kartas į savaitę - jau pažanga kaip man. Tenka laisvinamųjų griebtis. Šiandien pirmą kartą neištvėrus pas gydytoją nuėjau, bendros praktikos kol kas, bet toliau turbūt ir neteks  g.gif Nusprendė, kad nuo visokių stresų čia, dar mityba gal netaisyklinga. Tai tik visokių mitybos patarimų davė, dar mažiau kenkiančių laisvinančių išrašė, žiūrėsiu kaip čia bus, bet abejoju kad efekto sulauksiu unsure.gif Tiesa, dar kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryt liepė...
O Jum sveikatytės visom  4u.gif

Sveika Sonne, man zinok buvo visai kaip tau, vos karta i savaite, ir kiek tikrinausi pas gydytojus visi viena ir ta pati kartojo DZS ir viskas cia nuo streso,ir kad mityba netaisyklinga. Visu tuo netikejau, tad buvau isbandziusiu daug ivairiausiu maisto produktu, kurie laisvina vidurius, kaip dziovinti vaisiai, bananai, kava ir tt.privengdavau mesos, net buvau jos visiskai atsisakius porai metu, nes buvau girdejusi, kad raudonoji mesa kietina vidurius. tuo metu padedavo bet tik tam kartui ir tai nevisada. Ir visa tai man tesesi nuo paauglystes. Praeita vasara praleidau 2sav graikijos salos viesbuty, valgant labai sveika maista. Ivyko kazkoks stebuklas!!! bigsmile.gif Nuo tada pradejau tustintis beveik kiekviena diena ar bent kas dvi, bet as ir toliau tesiau tokia mityba, kur yra daug vaisiu, darzoviu, fetos suri dedu i daug ka, jautiena ar kiauliena valgau ne daugiau kaip karta i savaite ar net reciau, ir zinok susitvarke. Gal ir tu pamegink paziureti ka valgai labiau, gal pades... g.gif smile.gif
Atsakyti
sakykit, o nežinot, ar mums visi antibiotikai blogai atsiliepia žarnynui? nes blyn, man reikia gerti, o baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2008 10 09, 22:21)
sveikutes! papasakosiu kas man buvo nuo tu degimo sakneliu ( miskines sidabrazoles) uzsiplikanau as jos is vakaro, isgeriau, neskanu bet nieko. galvoju, ot kaip as tokio vaisto anksciau neradau. pas mane jau puse metu spintelej dvi dezutes ju stovejo. parasyta aiskiai, nuo viduriavimo. taip apsidziaugiau. na  ka, ryte uzsiviriau, ant tuscio skrandzio isgeriau puse puodelio ir taip supykino! suvalgiau dar obuolio skiltele ir isgeriau Iberogast lasiukiu ir vsio, vos spejau iki tuliko nubegt. pravemiau visa ryta sad.gif( jau velus vakaras, o vistiek bloga dar. taip, kad atsargiau su jom.

O man tai nieko nuo jų nebuvo. Aš vakare jas visad geriu. Na efekto kol kas kaip ir jokio, man šiaip ar taip pagerėjimas šiuo metu, bet tikrai ir ne blogiau. unsure.gif
Atsakyti