O šiaip tai artėjo tos dienos, tai daraus jautresnė ir žarnynas dirglesnis, nors beveik visą rugsėjį buvau patenkinta savo sveikata... O gal čia veikia tas Spalio faktorius, nes pernai Spalis - Lapkritis buvo patys baisiausi mėnesiai. Per dieną stengiuos po 30 kart pakartot mintimis "Aš sveika, galiu daryti viską ką kiti daro". Galvoju taip paveikt savo nervų sistemą
Išlaikiau teises!!! Kokia laimė, viso gero visuomenini tranporte 
O šiaip tai artėjo tos dienos, tai daraus jautresnė ir žarnynas dirglesnis, nors beveik visą rugsėjį buvau patenkinta savo sveikata... O gal čia veikia tas Spalio faktorius, nes pernai Spalis - Lapkritis buvo patys baisiausi mėnesiai. Per dieną stengiuos po 30 kart pakartot mintimis "Aš sveika, galiu daryti viską ką kiti daro". Galvoju taip paveikt savo nervų sistemą
sveikinus gavus teises
Jaučiuos kaip vampyras. Dienom geriausiai jaučiuosi namie, o vakare galiu dumt kur noriu ir viskas čiki... Įdomus tas gyvenimas...
na tai valio. aš jau seniausiai tuo pasigirti negaliu;[
o man niekada negerai. ryte pilvo sukimas, diena dar dar galima gyvent, vakare pilvo putimas ir raizymas, tai vel negaliu niekur neit
mano geriausias laikas mazdaug nuo 11val iki kokiu 18val.
sveikuteles,as tai negaliu sakyt nei gera nei blogai,visko buna ,bet kaip anksciau jausdavausi ir dabar tai kaip pragaras ir dangus skiriasi.
darban kiekviena diena eini keliuosi septinta ,normaliai iki devyniu galiu ir i tulika pabegiot
lopediumo dabar visai negeriu na kai labai jau buna negerumas tai ikalu osiaip stengiuosi negert nes ir taip geriu daug vaistu.
darban kiekviena diena eini keliuosi septinta ,normaliai iki devyniu galiu ir i tulika pabegiot
lopediumo dabar visai negeriu na kai labai jau buna negerumas tai ikalu osiaip stengiuosi negert nes ir taip geriu daug vaistu.
Sweikutės, mergytės
Įsiterpsiu pas Jus į namukus... Pasipasakot noriu
turiu panašių problemyčių kaip Jūs, nors tokios diagnozės dar nenustatė... Pučia pilvą neapsakomai, po kiekvieno valgymo kaip balionėlis vaikštau... Tik reikalai su tualetu atvirkšti nei Jums
kartas į savaitę - jau pažanga kaip man. Tenka laisvinamųjų griebtis. Šiandien pirmą kartą neištvėrus pas gydytoją nuėjau, bendros praktikos kol kas, bet toliau turbūt ir neteks
Nusprendė, kad nuo visokių stresų čia, dar mityba gal netaisyklinga. Tai tik visokių mitybos patarimų davė, dar mažiau kenkiančių laisvinančių išrašė, žiūrėsiu kaip čia bus, bet abejoju kad efekto sulauksiu
Tiesa, dar kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryt liepė...
O Jum sveikatytės visom
O Jum sveikatytės visom
sveikutes! papasakosiu kas man buvo nuo tu degimo sakneliu ( miskines sidabrazoles) uzsiplikanau as jos is vakaro, isgeriau, neskanu bet nieko. galvoju, ot kaip as tokio vaisto anksciau neradau. pas mane jau puse metu spintelej dvi dezutes ju stovejo. parasyta aiskiai, nuo viduriavimo. taip apsidziaugiau. na ka, ryte uzsiviriau, ant tuscio skrandzio isgeriau puse puodelio ir taip supykino! suvalgiau dar obuolio skiltele ir isgeriau Iberogast lasiukiu ir vsio, vos spejau iki tuliko nubegt. pravemiau visa ryta
( jau velus vakaras, o vistiek bloga dar. taip, kad atsargiau su jom.
Sonne, pabandyk Lepicol miltelius, turėtų padėti
alici, nu čia dabar... tai daugiau jau nebegersi?
alici, nu čia dabar... tai daugiau jau nebegersi?
QUOTE(Sonne @ 2008 10 08, 18:39)
Sweikutės, mergytės
Įsiterpsiu pas Jus į namukus... Pasipasakot noriu
turiu panašių problemyčių kaip Jūs, nors tokios diagnozės dar nenustatė... Pučia pilvą neapsakomai, po kiekvieno valgymo kaip balionėlis vaikštau... Tik reikalai su tualetu atvirkšti nei Jums
kartas į savaitę - jau pažanga kaip man. Tenka laisvinamųjų griebtis. Šiandien pirmą kartą neištvėrus pas gydytoją nuėjau, bendros praktikos kol kas, bet toliau turbūt ir neteks
Nusprendė, kad nuo visokių stresų čia, dar mityba gal netaisyklinga. Tai tik visokių mitybos patarimų davė, dar mažiau kenkiančių laisvinančių išrašė, žiūrėsiu kaip čia bus, bet abejoju kad efekto sulauksiu
Tiesa, dar kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryt liepė...
O Jum sveikatytės visom
O Jum sveikatytės visom
Sveika Sonne, man zinok buvo visai kaip tau, vos karta i savaite, ir kiek tikrinausi pas gydytojus visi viena ir ta pati kartojo DZS ir viskas cia nuo streso,ir kad mityba netaisyklinga. Visu tuo netikejau, tad buvau isbandziusiu daug ivairiausiu maisto produktu, kurie laisvina vidurius, kaip dziovinti vaisiai, bananai, kava ir tt.privengdavau mesos, net buvau jos visiskai atsisakius porai metu, nes buvau girdejusi, kad raudonoji mesa kietina vidurius. tuo metu padedavo bet tik tam kartui ir tai nevisada. Ir visa tai man tesesi nuo paauglystes. Praeita vasara praleidau 2sav graikijos salos viesbuty, valgant labai sveika maista. Ivyko kazkoks stebuklas!!!
sakykit, o nežinot, ar mums visi antibiotikai blogai atsiliepia žarnynui? nes blyn, man reikia gerti, o baisu
QUOTE(alici @ 2008 10 09, 22:21)
sveikutes! papasakosiu kas man buvo nuo tu degimo sakneliu ( miskines sidabrazoles) uzsiplikanau as jos is vakaro, isgeriau, neskanu bet nieko. galvoju, ot kaip as tokio vaisto anksciau neradau. pas mane jau puse metu spintelej dvi dezutes ju stovejo. parasyta aiskiai, nuo viduriavimo. taip apsidziaugiau. na ka, ryte uzsiviriau, ant tuscio skrandzio isgeriau puse puodelio ir taip supykino! suvalgiau dar obuolio skiltele ir isgeriau Iberogast lasiukiu ir vsio, vos spejau iki tuliko nubegt. pravemiau visa ryta
( jau velus vakaras, o vistiek bloga dar. taip, kad atsargiau su jom.
O man tai nieko nuo jų nebuvo. Aš vakare jas visad geriu. Na efekto kol kas kaip ir jokio, man šiaip ar taip pagerėjimas šiuo metu, bet tikrai ir ne blogiau.