QUOTE(Sonne @ 2008 10 08, 18:39)
Sweikutės, mergytės

Įsiterpsiu pas Jus į namukus... Pasipasakot noriu

turiu panašių problemyčių kaip Jūs, nors tokios diagnozės dar nenustatė... Pučia pilvą neapsakomai, po kiekvieno valgymo kaip balionėlis vaikštau... Tik reikalai su tualetu atvirkšti nei Jums

kartas į savaitę - jau pažanga kaip man. Tenka laisvinamųjų griebtis. Šiandien pirmą kartą neištvėrus pas gydytoją nuėjau, bendros praktikos kol kas, bet toliau turbūt ir neteks

Nusprendė, kad nuo visokių stresų čia, dar mityba gal netaisyklinga. Tai tik visokių mitybos patarimų davė, dar mažiau kenkiančių laisvinančių išrašė, žiūrėsiu kaip čia bus, bet abejoju kad efekto sulauksiu

Tiesa, dar kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryt liepė...
O Jum sveikatytės visom
Sveika Sonne, man zinok buvo visai kaip tau, vos karta i savaite, ir kiek tikrinausi pas gydytojus visi viena ir ta pati kartojo DZS ir viskas cia nuo streso,ir kad mityba netaisyklinga. Visu tuo netikejau, tad buvau isbandziusiu daug ivairiausiu maisto produktu, kurie laisvina vidurius, kaip dziovinti vaisiai, bananai, kava ir tt.privengdavau mesos, net buvau jos visiskai atsisakius porai metu, nes buvau girdejusi, kad raudonoji mesa kietina vidurius. tuo metu padedavo bet tik tam kartui ir tai nevisada. Ir visa tai man tesesi nuo paauglystes. Praeita vasara praleidau 2sav graikijos salos viesbuty, valgant labai sveika maista. Ivyko kazkoks stebuklas!!!

Nuo tada pradejau tustintis beveik kiekviena diena ar bent kas dvi, bet as ir toliau tesiau tokia mityba, kur yra daug vaisiu, darzoviu, fetos suri dedu i daug ka, jautiena ar kiauliena valgau ne daugiau kaip karta i savaite ar net reciau, ir zinok susitvarke. Gal ir tu pamegink paziureti ka valgai labiau, gal pades...