Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

sveikos, radau tema pagalaiau tokia, neuztikdavau vis blush2.gif blush2.gif
man beda sita niekse jau pora met tai gerdavau gastroval ir visai normalei sutvarke man jis zarnyna, ale tabletes, galvoju viena gerina kita gadina.. dabar jau nzn kiek laiko valgau activia ir zinokit tikrai padeda.. aisku priklausomai ka valgau.. prisiziuriu vis tiek kaszkaip cool.gif o gal jums jau nepadeda ir tas activia blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ir as jusu mergaites nepamirstu,vis uzsuku paskaityt bigsmile.gif
Papildyta:
Pupute jei kalbi apie activia ar gastroval tai mums jis nepadeda,butu tik tokios problemos tai tik ant activia ir sedetume rolleyes.gif
Atsakyti
nuo aktivios ir kitu panasios veisles jogurtu man iskarto pilva susuka lotuliukas.gif , cia jau senai aisku, kad ne mityboj musu ligos esme ir jogurtai ar papildai cia bejegiai
Atsakyti
biggrin.gif pieno produktai išvis negerai mums. jei visokios aktivios padėtų, tai ir nebūtų šitos temos. beje, man vienas gydytojas pasakė, kad norint, galima žarnyną persodinti (kai aš jam užsiminiau apie tuos brangiuosius vaistus). kainuotų apie 10 tūks., 10% tikimybė mirti. tam reiktų ką tik mirusio žmogaus. nu, žinokit, aš visai susiviliojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 spalio 2008 - 19:35
Aš tai valgau tą Activia ir blogai ji manęs nepaveikia kažkaip. Nors šiaip tai pačio pieno esu atsisakius.
Nu va čia tai geras, katalike, aš tai bent dabar nesiryžčiau persodint žarnyno. Be to, mūsų šitą sindromą sukelia smegenys, kažkuri jų dalis atsakinga už žarnyno veiklą. Tai kokia tikimybė, kad jos nesudirbtų "naujo žarnyno"? Kraupiai man šita procedūra atrodo. Nors jei jausčiaus tragiškai, tai ta 10% mirties tikimybė man vienodai šviestų.
Spalis, kelinatis kraupias asociacijas, baigėsi, o aš dar vis jaučiuosi patenkinamai, netgi gerai. Nei karto nebuvau išėjus iš pamokų dėl blogos savijautos. Kai pavalgau tai visko būna, sureguoja greit, nulekiu į tuliką, bet tik namie taip atsitinka. Netgi kartais mokykloje suvalgau kokią bandelę ar šokoladuką ir viskas būna gerai. O vakarais galiu valgyti ir ne namie. Nežinau, kas čia man padėjo, turbūt ne degimo šaknelės, nes jų beveik negeriu. Galbūt didesnis fizinis krūvis, nes pradėjau daug sportuot, galbūt saviįtaiga, nes per dieną kokį šimtą kartų pasakau sau, kad aš sveika, o gal Dievas pasigailėjo : D Kai buvau gana beviltiškoj padėty, tai dabar jau nebežinau ir ką galvot. Žodžiu, darau viską, kad padėčiau sau. Na, nevisai viską, nesveiką maistą ir kartais alkoholį, vartoju. Užsibrėžiau tikslą pasveikt ir įstoti į universitetą kaip žmogus, baigti mylimą specialybę. smile.gif Įstoti tai kažkur būtinai stosiu, tik va ta mylima specialybė gali nepasiduot, nes jai reik daug fizinio pasiruošimo ir sveikatos..
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as sita "malonuma". Tik va del tyrimu, kiek apvaiksciojau daktaru, vis taip pasnekedavo, kad 99 proc DZN, tai nei irigoskopijos, nei rektosopijos, nei kolonoskopijos nesidariau, nes atseit ir taip aisku kas yra. Is tikruju tai del baimes - kad skaudes (narkozes nesinori) ir kad kazka ras.. Noriu jusu paklaust ar prie DZN buna (gali buti) kraujo tustinantis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 11 08, 22:08)
Sveikos, turiu ir as sita "malonuma". Tik va del tyrimu, kiek apvaiksciojau daktaru, vis taip pasnekedavo, kad 99 proc DZN, tai nei irigoskopijos, nei rektosopijos, nei kolonoskopijos nesidariau, nes atseit ir taip aisku kas yra. Is tikruju tai del baimes - kad skaudes (narkozes nesinori) ir kad kazka ras.. Noriu jusu paklaust ar prie DZN buna (gali buti) kraujo tustinantis?  verysad.gif

nezinau bet lygtais ne,mano mama sia liga turi.,bet tokiais dalykais nesiskunde g.gif
Atsakyti
Gal kas visgi zino del kraujo ir DZS?
Atsakyti
na gal tu pritrini iki kraujo, jei dažnai eini blush2.gif arba atvirkščiai - jei būna užkietėję, steni, ir įplyšta. tokiais atvejais gali būti. kitais turbūt neturėtų vis tik būti kraujo. opiniu kolitu sergant jis dažniau pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 11, 08:12)
na gal tu pritrini iki kraujo, jei dažnai eini blush2.gif arba atvirkščiai - jei būna užkietėję, steni, ir įplyšta. tokiais atvejais gali būti. kitais turbūt neturėtų vis tik būti kraujo. opiniu kolitu sergant jis dažniau pasitaiko.

manau jei kraujas juodas iseina,tai kazkur is wirskinamojo trakto,o jei raudonas tai arba nuo plysimo arba kazkur netolies g.gif
Atsakyti
Taip, gali buti nuo iplesos, bet kazkaip nebepanasu jau.. kraujas tai raudonas. Tikriausiai bus kazkas dar plius prie dirglios zarnos..
Atsakyti
Sveikos. Prie DZS kraujo neturetu buti. Tai labiau budinga opiniam kolitui, krono ligai, hemorojui, iplesoms. Domejausi, bo pati kenciu..Pabandykite Mucofalk. Nebrangus ir veiksmingas, maziau viduriuoju..
Atsakyti