Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Nusipirkau tų lašiukų Iberogast, kažkas minėjo. Jų paskirtis ir yra DŽS gydymas. Bet gan brangūs 30lt beveik, o taip primečiau, kad kokiai savaitei tik užteks. Bet verta pabandyt, sudėtis natūrali, gal padės. Tik va jei padės ir nutrauksiu, parašyta, kad gali paūmėti simptomai.
Atsakyti
geriau tuos Iberogast, na stebuklu tikrai nedaro, tiesa pasakius, man nieko nepadejo.. nes per ne lyg isisenejus ir isirezus i psichika sita liga..
Atsakyti
man jie irgi nieko nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 vasario 2009 - 21:05
Man irgi daktare sake, kad iberogast tai "kazkas ka tu ir taip geri":) kaip supratau tos visos zoleles biski apramina pilva. Man tai tas lopediumas nesuprantu nepadeda, kai egzas, tai pries kiek reikia laiko ji isgerti, nes kaip einu taip einu i wc. Ir dar ar geriat Nospa ar koki kita spazmams nuimti? Man visada toks pilvo apacioj jausmas, kad noriu i tulika (gali buti apgaulingas noras tustintis), tai geriu nospa, bet jau kai nervinuos, tai man atrodo nieks nepadeda, kol ta situacija nesibaigia.
Atsakyti
Man tai lopediumas labai greitai suveikia. Jei bėda išgeriu ir galiu būt rami kad na po pusvalandžio tai jau tikrai neteks bėgt į wc, nors pilvą ir skaudės. Šiaip nuskausminamųjų tokių kaip nošpa negeriu, nes spazmų stiprių man nebūna.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif senai rasiau jau bet dirbau tai kazkaip gerai buvo ,dabar isejau is darbuko verysad.gif tai savaite buvo paumejimas vistik nerviskai darbo isejimas unsure.gif ,dabar atostogauju biggrin.gif ieskau naujo darbuko ,bet dabar tokia situacija kad sunku bus rasti....daba dazniau galesiu su jumis pliurpt bigsmile.gif
Atsakyti
Nu as kazkaip pagalvojau, kad jei man ne nuo maisto, o tik nuo nervu, tai kiek as begersiu ta lopediuma ar nuo pilvo skausmo, vistiek reikia priezasti naikint, o cia tik raminamieji kokie..
Atsakyti
Laba, lynkute mirksiukas.gif na, su darbais dabar nelengva, o dar mūsų situacijoj... bet tikėkimės, kad viskas bus gerai, nepriklausomai nuo to, rasi ar ne 4u.gif

Lina, iš patirties sakau, kad raminamieji stebuklų nepadarys 4u.gif teisingai, pradžioj tik į stresą reaguoja. ilgiau taip tęsiantis - atsiranda alergija maistui.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 02 12, 14:45)
Laba, lynkute mirksiukas.gif na, su darbais dabar nelengva, o dar mūsų situacijoj... bet tikėkimės, kad viskas bus gerai, nepriklausomai nuo to, rasi ar ne 4u.gif

Lina, iš patirties sakau, kad raminamieji stebuklų nepadarys 4u.gif teisingai, pradžioj tik į stresą reaguoja. ilgiau taip tęsiantis - atsiranda alergija maistui.

Man siulo antidepresantus, bet as taip nenoriu, nejauciu jokiu depresijos simptomu, tik kai sustresuoju, viskas kas imanoma darosi, o poto iskart iskart praeina, bet neva vaistai butu nuo to nerimo..

Atsakyti
As iz viso pagydomas tas dalykas?
Atsakyti
As iz viso pagydomas tas dalykas?

na pagydomas tai nezinau g.gif apgydomas gal but bet as jau sergu keturis metus aisku daba geriau jauciuos bet neidealiai...... schmoll.gif

Laba, lynkute  na, su darbais dabar nelengva, o dar mūsų situacijoj... bet tikėkimės, kad viskas bus gerai, nepriklausomai nuo to, rasi ar ne

kaip tau katalike ar dirbi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 12 vasario 2009 - 16:38
man irgi tas pats verysad.gif baisiausia buna kai uzeina ziaurus pilvo putimas, spazmai ir ziaurus skausmas darbe, paskaitu metu, sveciuose ar kt viesose vietose verysad.gif ir kaip tycia beveik visada tai uzeina viesuose vietose arba sveciuose ir labai retai namie unsure.gif
paskutiniu metu kasdien geriu pasukas, po 0.5l per diena, ir atsisakau (aisku ne visada pavyksta) saldumynu, pyragaiciu, sokolado, kavos, saldziu pieno produktu (sureliu, smilgeliu ir pan), tai zinokit kur kas geriau thumbup.gif man pasukos kaip geriausias vaistas pasidare, nors vartojau ir linex, ir acidophilus bifidus (ko tik nesigriebi is nevilties) bet nieko nepdadedavo
Atsakyti