Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

QUOTE(BitterSweet~ @ 2007 12 14, 17:43)
labukas, nemanau, kad tau tas pats....

lynkute, na tau su vyru gerai, o man su tėvais kol kas... Važiuojam į Kauną apsipirkt su jais tai žino, kad gali būt negerai, supranta. Dėl maisto tai aš nepastebėjau, kad man kažkoks kenktų, nėra taip, kad žinočiau ko negaliu valgyt...

man tai metus-porą irgi nuo maisto blogai nebūdavo. paskui kaip davė per nervus, tai ir nuo masito pradėjo darytis negerai. ir kuo toliau, tuo labiau
Atsakyti
Aš va ką tik grįžau iš gimtadienio. Nu taip super buvo... Visko ir valgiau ir gėriau ir alaus ir baltos... Ir nieko... Man vakarais būna gerai kažkaip.
Atsakyti
mano situacija tokia kaip ir katalikes kuo toliau tuo blogiau ,nes irgi nervai paslijo nuo dzs. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzjauciu mergaites, kad jums kuo toliau tuo blogiau doh.gif gal prades viskas tvarkytis su laiku, as ir pati netikiu kad isgysiu visiskai, bet gal bent jau pavyks apmazinti bjauriausius pozymius blink.gif homeoptainiu vaistu as jau daugybe isgeriau, kartais nuo ju blogiau, kartais geriau, ir jie skiriami individualiai, todel siulyciau jei imanoma susirast koki homeopata, nes jau senai isitikinau, kad medicina cia nepades unsure.gif o paskutini karta tai daktaras man lasiukus spirituotus liepe gert, 15 lasiuku per diena,bet ant buteliuko ranka sudetis parasyta, tai nelabai suskaitau verysad.gif nu pabandysiu issifruot,bet del 3 ir 4 ingritiento pavadinimo abejoju:
Veratrum alb. 50
Veratrum alb. 30
Padopuyllum 50
Pkospnor 100
Arnica 50
Iris 30
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif seniai bebuvau neturiu laiko visai,uzuojauta tau lynkute,ziuriu nauju nariu turim kou toliau tuo daugiau,cia gyvenimas toks nuo kurio visos ligos ir prasideda.psichiatre sake kad labai padaugejau jaunu mergaiciu kuriom tokie simptomai.laikykimes isikibe ir palaikykim vieni kitus bigsmile.gif
Atsakyti
Man auklėtoja sakė pasakys kažkokį gerą homeopatą jei niekas nepadės. Turbūt taip ir bus... Kitą sav turėčiau į Kauną varyt. Nelaukiu tos pačios kelionės, bet noriu galutinai išsiaiškint viską. Ant nosies ir Kalėdos... Bet manęs dar kalėdinės nuotaikos neaplankė ir kažin ar aplankys... dry.gif
Nelaaukiu pirmadienio... Visoms turbūt jie tokie sunkūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BitterSweet~: 16 gruodžio 2007 - 10:47
Kur visos dingot? Aš čia nerimauju, net forumą sukūriau. Pamaniau en tai yra puslapis, o Lietuvoje gal irgi daug žmonių turi šią problemą, tik kaip juos visus surinkti į tą forumą? http://dirglioszarno...s.org/index.php
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 12 16, 07:13)
mano situacija tokia kaip ir katalikes kuo toliau tuo blogiau ,nes irgi nervai paslijo nuo dzs. doh.gif

As tai manau,kad greiciau dzs atsirado nuo nervu tongue.gif
Atsakyti
Šian buvau Kauno klinikose ir taip, man DŽS 99%, išrašė vaistų, jie konkrečiai nuo džs. O Sausį, jei nepagerės nei kiek nuo vaistų, varysiu tirtis su rentgenu.
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2007 12 20, 15:47)
Šian buvau Kauno klinikose ir taip, man DŽS 99%, išrašė vaistų, jie konkrečiai nuo džs. O Sausį, jei nepagerės nei kiek nuo vaistų, varysiu tirtis su rentgenu.

kokius vaistus israse?
Atsakyti
duspatalin
Sakė jei nepadės-keist. O jų informaciniame lapely tai ir parašyta, kad nuo DŽS.
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2007 12 20, 20:19)
duspatalin
Sakė jei nepadės-keist. O jų informaciniame lapely tai ir parašyta, kad nuo DŽS.

as geriau jezus kaip leido vidurius nuo ju doh.gif ,saunuole kad sukurei toki tinklapi thumbup.gif labai gerai
Atsakyti