Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Čia viskas kaip reik smile.gif Man labai gražu. Įdomios pynės. Gal mintį pasiskolinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Labai svarbi man jusu nuomone, nezinau, net uzmigti nejo, vis galvojau ka daryti man su tuo gabalu, ar paimti ir isardyti, ar megzti toliau, taip ir sustojau, na jei per siandien neisardysiu, tai megsiu toliau...
O modeliukas tai labai paprastas, yra ir internete tokiu, as issikirpusi is zurnalo, tik maze labai "pasidarbavo" su juo, bet gal matysis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 27, 13:05)
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Labai svarbi man jusu nuomone, nezinau, net uzmigti nejo, vis galvojau ka daryti man su tuo gabalu, ar paimti ir isardyti, ar megzti toliau, taip ir sustojau, na jei per siandien neisardysiu, tai megsiu toliau...
O modeliukas tai labai paprastas, yra ir internete tokiu, as issikirpusi is zurnalo, tik maze labai "pasidarbavo" su juo, bet gal matysis...
user posted image

o oo! o jei ir figūrą tokią turi, tai visai nesvarbu kiek ir kokių ten pynių hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
man tas rudas pradetas megztukas labai grazus- tikrai ne per daug punuciu, nes spalva nera ryski, todel pynes pagyvins, jeigu butu be pyniu, butu nelabai grazu... thumbup.gif

Zadejau vakar ideti tos vyriskos apykakles aprasyma, bet laisvo laiko neatsirado....labai atsiprasau... 4u.gif kai tik turesiu laisvo laoko, butinai idesiu...
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 27, 13:13)
o oo! o jei ir figūrą tokią turi, tai visai nesvarbu kiek ir kokių ten pynių hihihi.gif  assa.gif

biggrin.gif tik virsutine dalis mano nera tokia ispudinga tongue.gif Del kitko nesiskundziu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite issisaugojusi nuoroda ar pavyzdi, kaip reik megzti salika is tu tokiu megztu juosteliu. Nusipirkau tu siuliu, nu bet niekur nerandu, kaip megzti reik. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 27, 13:25)
biggrin.gif tik virsutine dalis mano nera tokia ispudinga tongue.gif Del kitko nesiskundziu 4u.gif

O, tada viskas dar geriau. O dekoltė irgi toks pat bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 11 27, 14:07)
Sveikos, gal kuri turite issisaugojusi nuoroda ar pavyzdi, kaip reik megzti salika is tu tokiu megztu juosteliu. Nusipirkau tu siuliu, nu bet niekur nerandu, kaip megzti reik.  ax.gif

Ar šitas?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 27, 15:27)
Ar šitas?

Taip, sitas. Labai tau aciu, bielra. Kibsiu i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
Gal kas galėtų man paprastai paaiškint kaip megzt reglano rankoves ir patį megztuką blush2.gif Ta prasme kaip pasiskaičiuot kiek riekia pridėt, nuimt ir t.t. blush2.gif
Kiek suprantu priekį ir nugarą megzti tiesiai iki pažastų, o tada mažinti kas antroj eilėj po 2 akis (standartiškai) g.gif Ir viskas turi gražiai pasiobaigti ties kaklu. Pežių neturi likti. O kaip su rankovėm, nes kiek skaičiau tai ne vienodai reikia nuleisti priekinėj rankovės dalį ir užpakalinėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2007 11 27, 15:08)
O, tada viskas dar geriau. O dekoltė irgi toks pat bus? bigsmile.gif

Stengsiuosi, kad tokia pat butu, tik nezinau kaip iseis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 11 27, 14:30)
Taip, sitas. Labai tau aciu, bielra. Kibsiu i darba  mirksiukas.gif

Nėra už ką! Lauksim rezultato... ax.gif
Atsakyti