Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 16:46)
Sveikutės,
visdėlto apsisprendžiau ne pilkąją nerti, bet šiltesnę megzti. Gal kas jungsis kartu? ax.gif Būtų daug smagiau wub.gif
user posted image

aš irgi gal prisijungsiu tik kiek vėliau blush2.gif , nematau-rankovės statytos ar reglanas?, ir darysi priliemenuotą ar tiesiai megzti galvoji?
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 28, 07:42)
aš irgi gal prisijungsiu tik kiek vėliau  blush2.gif , nematau-rankovės statytos ar reglanas?, ir darysi priliemenuotą ar tiesiai megzti galvoji?

Kaip smagu kad tiek atsirado mezgėjėlių thumbup.gif thumbup.gif
Rankoves statytos, ne reglanas, bet šiaip gali kaip nori taip megzti bigsmile.gif Kadangi pas mane nėra vapsvos liemens cry.gif cry.gif tai aš darysiu praplatėjimą nuo krūtinės į apačią, aišku nelabai didelį, bet šiek tiek, na dar bus matyti eigoje, kai jau megsiu ir kaip visa tai atrodys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina: 28 lapkričio 2007 - 09:28
kokia grazi suknute. ir spalva, ir modeliukas. wub.gif
kaip tokia nusimegzti?neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2007 11 28, 11:17)
kokia grazi suknute. ir spalva, ir modeliukas. wub.gif
kaip tokia nusimegzti?neisivaizduoju g.gif

Gal atsirastų mamytė iš tavojo miesto, kuri galėtų padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
as vel pas jus ikisu nosi tongue.gif

jau primezget grozybiu thumbup.gif wub.gif

mano nerinukai ... zaislas suniukas teatrinio pobudzio, vardu FU lotuliukas.gif :

user posted image

kazkada bandytas rodyti kuprinukas ,bet raset kad fotkes nerodo...is naujo...

user posted image

paspaudus ant fotkiu pasididina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna(k.k): 28 lapkričio 2007 - 14:10
Nesimato foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 11 28, 15:09)
as vel pas jus ikisu nosi  tongue.gif

jau primezget grozybiu  thumbup.gif  wub.gif

mano nerinukai ... zaislas suniukas teatrinio pobudzio, vardu FU  lotuliukas.gif :

user posted image

kazkada bandytas rodyti kuprinukas ,bet raset kad fotkes nerodo...is naujo...

user posted image

paspaudus ant fotkiu pasididina  cool.gif

nesimato lens.gif
oi, jau pasimatė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigilyte: 28 lapkričio 2007 - 14:36
Pradėjau megzto mochrinį megztuką ir nemoku padaryti kaklo doh.gif
Noriu tokio kaip ir žemo golfo, bet ne atskirai prisiūto, o kažkaip kartu numegzto g.gif
Nežnau, ar supratote ? blush2.gif
Gak kas turite chemutę ar galite paaiškinti?
Atsakyti
man vistiek nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 11 28, 14:52)
Pradėjau megzto mochrinį megztuką ir nemoku padaryti kaklo  doh.gif
Noriu tokio kaip ir žemo golfo, bet ne atskirai prisiūto, o kažkaip kartu numegzto  g.gif
Nežnau, ar supratote ? blush2.gif
Gak kas turite chemutę ar galite paaiškinti?

na tai turesi su valu virbalais pradeti megzti is vien ta kakliuka g.gif kai numegzi priekine ir nugarine dali, jas susiusi, tada akis surinkinesi ant virbalo su valu, o ta prieki ir nugara kur reikia isimti kaklui akis, jas nesumegzk, o ant atskiro virbalo nuleisk ir palik g.gif
na bent jau as taip daryciau, taip isivaizduoju tongue.gif gal kas geriau paaiskins, ar dar geresni buda zinos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 28 lapkričio 2007 - 15:00
QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 22:14)
Visada galima vieną padėti į šoną ir kitą pradėti lotuliukas.gif Tačiau gal geriau pabaik, greit mezgi, galėsi vėliau prisijungti jei norėsi wink.gif   assa.gif
O dėl suknelės, tai manau, kad tikrai apie tą kalbi flirt.gif Ji labai graži, tačiau apsvarsčiau, kad jau panašią turiu, o dabar šita labai gerai būtų assa.gif  assa.gif

ne ne schmoll.gif nemesiu kelio dėl takelio lotuliukas.gif gal vėliau cool.gif bet kad dabar nelabai kada turiu ir to ano savo megzt doh.gif laukiu, kaip sakant, geresnių/laisvesnių laikų flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 28 lapkričio 2007 - 18:25
QUOTE(mindira @ 2007 11 28, 15:00)
na tai turesi su valu virbalais pradeti megzti is vien ta kakliuka  g.gif kai numegzi priekine ir nugarine dali, jas susiusi, tada akis surinkinesi ant virbalo su valu, o ta prieki ir nugara kur reikia isimti kaklui akis, jas nesumegzk, o ant atskiro virbalo nuleisk ir palik  g.gif
na bent jau as taip daryciau, taip isivaizduoju  tongue.gif gal kas geriau paaiskins, ar dar geresni buda zinos  thumbup.gif

O kaip tada šonas, kur jau akys nebesileidžia ???
Atsakyti