Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(zvirble @ 2007 11 27, 11:21)
Zadejau vakar ideti tos vyriskos apykakles aprasyma, bet laisvo laiko neatsirado....labai atsiprasau... 4u.gif  kai tik turesiu laisvo laoko, butinai idesiu...

Nieko tokio, dabar dar mezgu rankoves, labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 27, 15:33)
Stengsiuosi, kad tokia pat butu, tik nezinau kaip iseis smile.gif

Tada sėkmės, lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
visdėlto apsisprendžiau ne pilkąją nerti, bet šiltesnę megzti. Gal kas jungsis kartu? ax.gif Būtų daug smagiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 14:46)
Sveikutės,
visdėlto apsisprendžiau ne pilkąją nerti, bet šiltesnę megzti. Gal kas jungsis kartu? ax.gif Būtų daug smagiau wub.gif
user posted image

Kokia grazi ir paprasta, noriu maziui megztini pabaigt ir po poros dienu prisijungsiu prie taves, siulus kaip tik turiu thumbup.gif O schema turi, ar is paveiksiuko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 27 lapkričio 2007 - 15:54
QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 15:46)
Sveikutės,
user posted image

gal aprašymą turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 11 27, 15:51)
Kokia grazi ir paprasta,  noriu maziui megztini pabaigt ir po poros dienu prisijungsiu prie taves, siulus kaip tik turiu  thumbup.gif

Liuks drinks_cheers.gif As irgi pradesiu sestadieni, nes dabar negavau dar vieno siuliuko, kurio man reikes.
Papildyta:
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2007 11 27, 15:52)
gal aprašymą turi  bigsmile.gif

Neturiu, varysiu pasitelkusi fantaziją, nes čia paprastas raštelis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O is kokiu siuliuku ta suknele mezgat,as irgi noreciau prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(kaaaramele @ 2007 11 27, 16:09)
O is kokiu siuliuku ta suknele mezgat,as irgi noreciau prisijungti.

Aš tai megsiu iš Javos ir Kid Silk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 15:30)

Va sedziu ir galvoju, o taip megzta suknele neissitampys, pvz uzpakalis nenukabs ilgiau pasedejus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 11 27, 17:30)

O tu Java tai kokia sudetis?
Atsakyti
Graži suknelė wub.gif jei nebūčiau kitais darbais užsiėmus... rolleyes.gif bigsmile.gif
Man net gražesnė už tą kitą pilką (jei apie tą galvoju) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaaramele @ 2007 11 27, 18:21)
O tu Java tai kokia sudetis?

67%medvilnė, 33%viskozė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hakura @ 2007 11 27, 16:54)
Va sedziu ir galvoju, o taip megzta suknele neissitampys, pvz uzpakalis nenukabs ilgiau pasedejus ir t.t.

Aš darysiu ne visai aptemptą per tą vietą, tai labai tikiuosi, kad neišsitampys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mexxica @ 2007 11 27, 19:08)
Graži suknelė  wub.gif  jei nebūčiau kitais darbais užsiėmus...  rolleyes.gif  bigsmile.gif
Man net gražesnė už tą kitą pilką (jei apie tą galvoju)  mirksiukas.gif

Visada galima vieną padėti į šoną ir kitą pradėti lotuliukas.gif Tačiau gal geriau pabaik, greit mezgi, galėsi vėliau prisijungti jei norėsi wink.gif assa.gif
O dėl suknelės, tai manau, kad tikrai apie tą kalbi flirt.gif Ji labai graži, tačiau apsvarsčiau, kad jau panašią turiu, o dabar šita labai gerai būtų assa.gif assa.gif
Atsakyti