Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:13)

user posted image

Ačiū, kad esi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 22, 01:21)
Man tai tu nezyzi. Aš neįžvelgiu tavyje įkyraus ar šiaip kokio zyzimo.
Tu tiesiog daliniesi savo nuotaikomis, o ne vis primeni, kad esi pati nelaimingiausia žemėje  smile.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif net susigėdau.. blush2.gif seniau jau norėjau pasakyt, kad laikau Tave labai teisinga mergait bigsmile.gif
bet žinok, tikrai..sau jau atrodau zyzla..
na, nieko - praeis - gal čia vėl tie hormonai prakeikti doh.gif

beje, užjaučiu dėl mėlynės - bet kaip ten sako - kol ženysies, sugis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:21)
user posted image

Ačiū, kad esi ax.gif

Vajeeee kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Dievinu žibutes... Eisiu per pūgą ieškot biggrin.gif Gal sutiksiu dvyliką mėnesių ir kiekvieno iš jų paprašysiu Laimės kiekvienai bigsmile.gif

Ačiū tau 4u.gif

P.S. tai jamam tą Meškafoną? laugh.gif Galėsim susizvanyt reikalui esant. Sakyčiau sukurtas Special for Blondies laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 22, 01:21)
Man tai tu nezyzi. Aš neįžvelgiu tavyje įkyraus ar šiaip kokio zyzimo.
Tu tiesiog daliniesi savo nuotaikomis, o ne vis primeni, kad esi pati nelaimingiausia žemėje  smile.gif

Labai tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif

---

Šiandien stovėdama eilėje susimąsčiau. Esu dalyvavusi visokiuose forumuose, chatuose ir kur tik norit.. bet niekada gyvenime nebuvau sutikusi tokių nuostabių žmonių kaip Jūs wub.gif Realiam gyvenime ne su kiekvienu taip gerai nesijaučiu kaip su Jumim. Turiu draugų, kalną pažįstamų.. bet negaliu be SM. Net baisu, kad taip pamilau mergaites, kurių net nesu akyse mačiusi ax.gif Įtariu prasideda senatvinis marazmas mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:28)
P.S. tai jamam tą Meškafoną? laugh.gif Galėsim susizvanyt reikalui esant. Sakyčiau sukurtas Special for Blondies laugh.gif

Jamam be kalbų laugh.gif
Tik vienas mygtuko paspaudimas ir mes jau žinom, kad metas į SM smile.gif
Nereiks nė Magijos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:28)
Vajeeee kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Dievinu žibutes... Eisiu per pūgą ieškot biggrin.gif Gal sutiksiu dvyliką mėnesių ir kiekvieno iš jų paprašysiu Laimės kiekvienai  bigsmile.gif

Ačiū tau  4u.gif

kaip gražu.. wub.gif

P.S. šiandien man brolis tokį telefoną pasiūlė - visai imčiau ir aš lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:30)
Labai tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif

---

Šiandien stovėdama eilėje susimąsčiau. Esu dalyvavusi visokiuose forumuose, chatuose ir kur tik norit.. bet niekada gyvenime nebuvau sutikusi tokių nuostabių žmonių kaip Jūs wub.gif Realiam gyvenime ne su kiekvienu taip gerai nesijaučiu kaip su Jumim. Turiu draugų, kalną pažįstamų.. bet negaliu be SM. Net baisu, kad taip pamilau mergaites, kurių net nesu akyse mačiusi ax.gif Įtariu prasideda senatvinis marazmas mega_shok.gif

ačiū wub.gif

---

ir aš kažkada pagalvojau, kad čia mes tikrai nuoširdžiai džiaugiamės, nuoširdžiai liūdim viena dėl kitos ir kiekviena už kitą.. wub.gif
visad svajojau apie tokį Fėjų Klaną... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:33)

---

Jamam be kalbų laugh.gif
Tik vienas mygtuko paspaudimas ir mes jau žinom, kad metas  į SM smile.gif
Nereiks nė Magijos biggrin.gif

Turiu tave nuraminti, kad tas marazmas masinis biggrin.gif
Štai keletas priežasčių Kodėl bigsmile.gif

user posted image

Nerealus Meškafonas biggrin.gif Noriuuu laugh.gif
Jau įsivaizduoju save su kostiumėliu, susitikime su klientais arba netgi geriau - kokiam nors seminare, suskamba mobilus ir išsitraukiu Rūūūžavą Meškafoną lotuliukas.gif
Prasilinksminau jau save pati su savo fantazija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:37)
Jau įsivaizduoju save su kostiumėliu, susitikime su klientais arba netgi geriau - kokiam nors seminare, suskamba mobilus ir išsitraukiu Rūūūžavą Meškafoną  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif
Įsivaizduoju ir aš..
Aga ir sakai.."Fėja Abžorytė klauso. Taip taip GV tuoj ateinu masiškai paverkti dėl PMS. Taip taip susitinkam ant tos pačios šiaurinės žvaigždės. Tik prieš tai užšoksiu Megon vyno" lotuliukas.gif
Atsakyti

Vakare, kaip tau vakaras praėjo? 4u.gif
O čia tau... 4u.gif

user posted image

P.S. Šiandien aš visas žvaigždes turbūt nuskinčiau ir išdalinčiau, jei galėčiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:37)
Turiu tave nuraminti, kad tas marazmas masinis biggrin.gif
Štai keletas priežasčių Kodėl  bigsmile.gif

Nuraminai.
Superinės priežastys. Išsiprintinau ir tuoj prisiklijuosiu matomiausioj vietoj laugh.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
man regis meilę jau prisibūrėm į šią temą tongue.gif Aš jus irgi myliu wub.gif

GV, ko graužies?
Abžoryte, užjaučiu dėl ausies unsure.gif ir būtinai gydikis 4u.gif
Crazy, nieko tu nezyzi smile.gif Aš rimtai.
Haneriete, tau šiaip balionas 4u.gif wink.gif
Vilte, šauniai laikaisi ir sėkmės rytoj pokalbyje drinks_cheers.gif

O aš ruošiuosi kelionei ir labai noriu miego jau. Ketinau išsimiegoti, bet labai vėlai grįžau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 22, 01:27)
seniau jau norėjau pasakyt, kad laikau Tave labai teisinga mergait  bigsmile.gif
beje, užjaučiu dėl mėlynės - bet kaip ten sako - kol ženysies, sugis  lotuliukas.gif

Mane?? Teisinga?? blush-anim-cl.gif už ką taip? biggrin.gif
Mane ta mėlynė vis dardžiugina bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:33)
Bet negaliu be SM. Net baisu, kad taip pamilau mergaites, kurių net nesu akyse mačiusi ax.gif

Man irgi taip pat g.gif
Galvoju, kaip būtų jei gyvenime mus sumestų į krūvą? Aš žinau kai kurios manęs pakęsti negalėtų už nesusiturėjimą ir kartais netaktišką nuomonės reiškimą, bet aš jau susitaikiau su tuo. Bandžiau tylėti, bet galop taip pratrūkdavau... Tai dabar tiesiog nebekreipiu dėmesio jei kas pyksta. Vat.

Žinot ką? Einu miegoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:46)
P.S. Šiandien aš visas žvaigždes turbūt nuskinčiau ir išdalinčiau, jei galėčiau... biggrin.gif

Kam mums tos žvaigždės.. Tavo dėmesys ir buvimas daug vertingiau wub.gif
GV suskydo mega_shok.gif
Atsakyti