Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:46)
lotuliukas.gif
Įsivaizduoju ir aš..
Aga ir sakai.."Fėja Abžorytė klauso. Taip taip GV tuoj ateinu masiškai paverkti dėl PMS. Taip taip susitinkam ant tos pačios šiaurinės žvaigždės. Tik prieš tai užšoksiu Megon  vyno" lotuliukas.gif

thumbup.gif
O jei dar ryšys pradeda klyniti, tai tada susikaupusi kartoju:
"Priom, priom, Sąsiauris kviečia Spindulį. Kartoju. Priom." lotuliukas.gif
O paskui kaip Čarlio angeluose pradedu maskuoti kalbą:
"Taipi taip GV, supratau, kodas - Marsas ir Venera." lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vakaras toks visoks. Bet nežinau, aš kai ateinu čia, man gera smile.gif Skaitau, šypsausi ir tikiuosi kadanors susipažint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:51)
Kam mums tos žvaigždės.. Tavo dėmesys ir buvimas daug vertingiau wub.gif
GV suskydo mega_shok.gif

Aciu.. blush2.gif Tikrai gerai Vakare sako, Meilė pas mus jau atėjo biggrin.gif wub.gif
Abzora irgi susileido swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 01:50)
Labas vakaras smile.gif
man regis meilę jau prisibūrėm į šią temą  tongue.gif Aš jus irgi myliu  wub.gif

Crazy, nieko tu nezyzi smile.gif Aš rimtai.
O aš ruošiuosi kelionei ir labai noriu miego jau. Ketinau išsimiegoti, bet labai vėlai grįžau  doh.gif

Labas smile.gif

geros kelionės Tau bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:51)
Kam mums tos žvaigždės.. Tavo dėmesys ir buvimas daug vertingiau wub.gif
GV suskydo mega_shok.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 22 lapkričio 2007 - 00:57
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 01:50)
GV, ko graužies?

Nulindo tas graužtukas į antrą planą po pokalbio su Jumis laugh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 22, 01:51)
Galvoju, kaip būtų jei gyvenime mus sumestų į krūvą?
Žinot ką? Einu miegoti wink.gif

Ir man įdomu?
Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 01:53)
Mano vakaras toks visoks. Bet nežinau, aš kai ateinu čia, man gera smile.gif Skaitau, šypsausi ir tikiuosi kadanors susipažint  rolleyes.gif

koks toks visoks? blush2.gif
ką nuveikei? ax.gif

susipažinsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:56)
Nulindo tas graužtukas į antrą planą po pokalbio su Jumis laugh.gif

Va va.. Ir man taip būna biggrin.gif Prisėdu tokia kažkokia visokia neaišku kokia.. Paskaitinėju.. Paskui įsijungiu.. Paskui nusivažiuojam iki creizėjimų, kai jau nebepavyksta nesijuokti ... biggrin.gif Tikrai čia pati geriausia terapija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 01:51)
"Taipi taip GV, supratau, kodas - Marsas ir Venera." 

Cha cha hi hi cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Klykiu balsu laugh.gif
Atsakyti
...man atrodo, kad visom reikia išsimiegoti pagaliau - dabar jau su gerom emocijom bigsmile.gif nenaktinėkit, bėkit miegot - visos juk norim būt linksmos ir sveikos,a nia? lotuliukas.gif

labanakčius visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 22, 02:00)
nenaktinėkit, bėkit miegot - visos juk norim būt linksmos ir sveikos,a nia?  lotuliukas.gif

Labanakt tau biggrin.gif
Aš kaip visada nenoriu miegoti.. Su gera nuotaika dar pavakarosiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 02:00)
Cha cha hi hi cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Klykiu balsu laugh.gif

Tuomet, kad niekas neišgirstų tavo klykimo ir nenutrūktų seminaras, aš sušnibždu:

"GV, šalimar šalimur, tegu stoja tyla."

Ir paskui ramiai sau toliau dėstau rimtu veidu:

"Taip, GV, silkės yra būtinos. Bandelė būtinai 9 dienų kepimo. Vyšnių šakos ir prigulk ant slenksčio. Kanapėm aš pati pasirūpinsiu - bus." laugh.gif
Atsakyti
Labanaktis visoms wink.gif
Atsakyti
Ilgiau užtrukau darbe, paskiau buvau pas mamą, paskiau vėl labai liūdnumas užėjo tai važinėjaus po miestą... blush2.gif Kažkaip mane tas liūdesys pastaruoju metu vis pakankina. Bet man atrodo kad vis dar neblogai laikaus ir ilgam jam nepasiduodu schmoll.gif
Kai grįžau tai atsispausdinau "boarding pass", paskaičiau SM ir gyvenimas ryškesnėm spalvom šviečia thumbup.gif drinks_cheers.gif

O kaip jūs šį vakarą praleidot?

P.S. Crazy, teisignai tu apie miegą, bet šįvakar dar nepaklausysiu... blush2.gif
Atsakyti