Pistacijos yra blogis. Čiut atsiplėšiau nuo jų
Maniau iki ryto neatsitrauksiu 
Jau dabar įsitaisiau lovoje, paklausysiu kokių čia dainų Mėlynakis prisiuntė ir eisiu sapnuoti savo svajonių išsipyldimo
Vakare, Šaunuole
Aš laikausi lygiai taip pat.. Nors gal labiau ilgesys man užeina nei liūdesys... Ilgesys šilumai... Bet Meilė netoliese.. Ieško atvirų durų... 
Papildyta:

hrr.
gaila ...
Jau dabar įsitaisiau lovoje, paklausysiu kokių čia dainų Mėlynakis prisiuntė ir eisiu sapnuoti savo svajonių išsipyldimo
Vakare, Šaunuole
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 02:30)
hrr.
gaila ...
Nėra nieko geriau nei gulėti lovoje ir maigalioti klaviatūrą.. 
Nevaryk ant pistacijų Abžoryt..
Gėris jos gėris. 
Papildyta:
Jaučiu, kad kaimynai neapsikentę mano žvygavimo mintimis nutraukė interneto ryšį..
Įtariu aš juos. Rytoj kai susitiksiu juos prie lifto labai įdėmiai nužvelgsiu gėdinančiu žvilgsniu
Nevaryk ant pistacijų Abžoryt..
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 02:31)
Jaučiu, kad kaimynai neapsikentę mano žvygavimo mintimis nutraukė interneto ryšį..
Aga, nėra nieko geriau už vartaliojimąsi pataluose
Bet jau pradedu nebesuvokti ar aš jau sapnuoju ar ne.. Nes taipinu praktiškai užmerktomis akimis jau 
Viskas mergytės.. Nebeturiu jėgų nė vieno džiaulio
Labanaktukas
Sapnuokite pačius skaniausius, šviesiausius, šilčiausius sapnus
Viskas mergytės.. Nebeturiu jėgų nė vieno džiaulio
Labanaktukas
Aš ką tik įnikau į Estrella traškučius
Abžoryt, tu taip pat Šaunuolė
GV, gaila kad nepaskaitysiu tavo ilgojo posto
Gal bent trumpai...? 
Papildyta:
Abžoryt, tu taip pat Šaunuolė
GV, gaila kad nepaskaitysiu tavo ilgojo posto
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 01:36)
Įtariu aš juos. Rytoj kai susitiksiu juos prie lifto labai įdėmiai nužvelgsiu gėdinančiu žvilgsniu 
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 02:38)
Darbe kolektyvas baisus. Visų veidai perkreipti taip tarsi jiems būtų vakar atlikta hemarojaus šalinimo operacija. Viskas visiems negerai, bet niekas nesiima veiksmų pakesiti padėčiai. Nervina toks mąstymas mane... Darbas baigėsi anksti. Pusė penkių jau buvau namie. Išvedžiau šunį ir nutariau nulėkti į miestą pažioplinėti. Perėjau pilies gatvę, įlindau į kavinukę kavos.. Knygyne pasidairiau nusipirkau kvailą knygą, kurios tikriausiai nė neskaitysiu. Pasivaikščiojau po drabužių parduotuves- nusipirkau labai fainą juodą švarkelį su kaspinu. Puikus kokybiškas rūbas. Pačiam miesto centre sutikau gražuolį direktorių.. tą pas kurį vos per plauką neįsidarbinau. Jis priėjo, pasisveikino. Ir tiek malonių dalykų prikalbėjo. Sakė, kad aš puiki kandidatė buvau, vieta dar laisva. Labai jiems patikau ir mielai bet kada mane priimtų.. Vienu žodžiu sukėlė man savigraužą baisią.. Nepraeina iki šiol. Nusipirkau bilietą į spektaklį Operos ir baleto teatre. Mačiau daug gražių žmonių, laimingų porų.. Ta proga prisiminiau, kad labai pasiilgau savo draugo, kuris net nepaskambino beveik dvi paras.. gavau liūdną sms. Vakare paskambino mama atsiprašė už kai kuriuos savo veiksmus.
nuo visų šitų smulkmenų sukilo liūdesys, ilgesys ir kas tik norit.. bet vistiek aš myliu gyvenimą ir visus jo prieskonius. Valgyti vien saldžiai juk greitai atsibostų?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 02:06)
....
Ačiū už pasakojimą
Tau gėlyčių:
oi kokios didelės gėlės
čia turbūt kad nuo dūūšios
pakeisiu tuoj į kitas gerai?
Papildyta:
Ačiū GV, ieškosiu lauktuvėms tau miego recepto
pakeisiu tuoj į kitas gerai?
Papildyta:
Ačiū GV, ieškosiu lauktuvėms tau miego recepto
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 03:19)
Ačiū už pasakojimą
Ech.... Nu ką dabar tau protingo pasakyt? Skaitau ir įsijaučiu į tai ką pasakoji, tai maža dalele irgi tokie visokie jausmai sukyla. Nepulsiu patarinėt ką daryt ir ką nedaryt... nieko dar nereikia čia patarinėti. Ir kokios mes, mergaitės, jausmingos būtybės. Bet aš ir nenorėčiau kitokia būti
Tau gėlyčių:
Tau gėlyčių:
Ačiū už gėles
Būti jausminga ne trūkumas, daug baisiau būti bejausme
Siaubeli- vargeli kaip šįvakar pramušė jausmai visas
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 03:25)
Gėlių turi būti daaaaug. Jos labai gražios.
Receptas lauktuvėms būtų idealu
Pati dar nesiruoši miegot?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 02:29)
Pati dar nesiruoši miegot?
Net nežinau. Dar neapsisprendžiau ar eit miegot ir iš ryto tašę susikraut, ar dabar viską pasidaryt ir eit miegot