Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Mano tradicinės baltos kalijos irgi klesti thumbup.gif . vazone jų priaugo gana daug. Tai kai sužydi po 8-9 žiedus iškart. tai gražiai atrodo.
Atsakyti
Mano tradicines baltos kalijos susodintos lovely, o ten dar samanu ant virsaus is kazkur priaugo. Tai jom taip patinka. Visos auga ir zydi.
Atsakyti
o mano baltoji kalija dar nezdejo, tikriausiai kazka ne taip dariau...
Atsakyti
Mano prazydo, kai perziemojo 10 laipsniu sviesioje vietoje. Zydejo tikrai gausiai. O iki tol ziedu nesulaukdavau, kol siltam kambary tupejo.
Atsakyti
patarkit kaip elgtis jei pasodinta gelt. kalija buvo tik pradejusi leist lapelius,o kai pastaciau ant pietines palanges pagelto ir lapeliai nunyko (rugsejo men)pats svogunas aciu dievui nesupuvo nuo dregmes.Taigi kaip toliau but nustot liet ar tegu auga sau kol sustipres?Gal siemet nemigdyt?
Atsakyti
Pagaliau turiu dvi kalijas: baltą ir juodą. Baltoji, tai jau atsigaudinėja ir leidžia naujus lapukus, juodoji ir rodo gyvybės ženklus. Abi neseniai tik įsigijau. ax.gif
Kalijos mėgsta laisvesnius vazonus, ar nereikia joms daug vietos? Kaip man su jomis elgtis dabar, kai jos bando įsitvirtinti g.gif Tręšti, laikyti šviesiai, ar reikia apipurkšti?
Atsakyti
As irgi tokiu noriu, bet nepavyksta man ju sudaigint. cry.gif

Uztat balta po balkonu istremta, kad zydi dabar thumbup.gif
Atsakyti
O mano geltonaja kalija namiskiai perlaiste, taip pat is svogunelio issidaiginau, bet supuvo. cry.gif Pavasari bandysiu pasisodint nauja. smile.gif
Atsakyti
Gal kas norit baltu kaliju?Keisciau i kitokias, arba tiesiog padovanociau.
Atsakyti
Kuriam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2005 10 14, 08:39)
Gal kas norit baltu kaliju?Keisciau i kitokias, arba tiesiog padovanociau.

Vilniuje.
Atsakyti
Pas mane baltoji kalija zydi. O kaip jusiskes? Visgi jom saltu metu laiku patinka zydet.
Atsakyti