Mano tradicinės baltos kalijos irgi klesti
. vazone jų priaugo gana daug. Tai kai sužydi po 8-9 žiedus iškart. tai gražiai atrodo.

Mano tradicines baltos kalijos susodintos lovely, o ten dar samanu ant virsaus is kazkur priaugo. Tai jom taip patinka. Visos auga ir zydi.
o mano baltoji kalija dar nezdejo, tikriausiai kazka ne taip dariau...
Mano prazydo, kai perziemojo 10 laipsniu sviesioje vietoje. Zydejo tikrai gausiai. O iki tol ziedu nesulaukdavau, kol siltam kambary tupejo.
patarkit kaip elgtis jei pasodinta gelt. kalija buvo tik pradejusi leist lapelius,o kai pastaciau ant pietines palanges pagelto ir lapeliai nunyko (rugsejo men)pats svogunas aciu dievui nesupuvo nuo dregmes.Taigi kaip toliau but nustot liet ar tegu auga sau kol sustipres?Gal siemet nemigdyt?
Pagaliau turiu dvi kalijas: baltą ir juodą. Baltoji, tai jau atsigaudinėja ir leidžia naujus lapukus, juodoji ir rodo gyvybės ženklus. Abi neseniai tik įsigijau.
Kalijos mėgsta laisvesnius vazonus, ar nereikia joms daug vietos? Kaip man su jomis elgtis dabar, kai jos bando įsitvirtinti
Tręšti, laikyti šviesiai, ar reikia apipurkšti?

Kalijos mėgsta laisvesnius vazonus, ar nereikia joms daug vietos? Kaip man su jomis elgtis dabar, kai jos bando įsitvirtinti

As irgi tokiu noriu, bet nepavyksta man ju sudaigint.
Uztat balta po balkonu istremta, kad zydi dabar

Uztat balta po balkonu istremta, kad zydi dabar

O mano geltonaja kalija namiskiai perlaiste, taip pat is svogunelio issidaiginau, bet supuvo.
Pavasari bandysiu pasisodint nauja.

Gal kas norit baltu kaliju?Keisciau i kitokias, arba tiesiog padovanociau.
Kuriam mieste?
QUOTE(Bonzile @ 2005 10 14, 08:39)
Gal kas norit baltu kaliju?Keisciau i kitokias, arba tiesiog padovanociau.
Vilniuje.
Pas mane baltoji kalija zydi. O kaip jusiskes? Visgi jom saltu metu laiku patinka zydet.