Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(ksiuska22 @ 2008 02 06, 19:07)
as atvirksciai- niekada neskaiciau knygu del vaiko augunimo- gal tai ir klaida. manoji i puduka paziuret nenorejo iki metu ir desimties menesiu. bet kai as isidarbinau ir turejau eiti i darba, o mazaja palikti su vyru, nutariau staigiai pripratinti prie puoduko. as grieztai, nuemiau pampersa, kai prisiusiodavo i kelnes, as paaiskindavau piktai,kad negalima, negrazu, slapia ir nepatogu.... grieztumo pagalba kitos dienos vakare mano mergyte jau buvo be pampersu ir prasesi i puoduka,.

super thumbup.gif mano vaikiuko dar tik laukia puodukas,bet manau bus panasiai,bent jau noreciau kad taip butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 08, 19:33)
Oi, tai jau tikrai laikas susidraugauti su puoduku  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Mano berniukas 2 metuku jau be pampersu vaiksciojo, o 2.5 metuku - ir nakti isbudavo be jo  bigsmile.gif Taigi, sekmes jums abiems  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Tai zinau ,kad reikia,bet klausiu ka daryti,kaip nakti atpratinti,nes kai ryte numaunu,tai labai didelis pamperis buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 09, 00:51)
Tai zinau ,kad reikia,bet klausiu ka daryti,kaip nakti atpratinti,nes kai ryte numaunu,tai labai didelis pamperis buna blush2.gif

maniskis atvirksciai- po nakties sausas atsikelia, o diena vargas...
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 08, 23:19)
maniskis atvirksciai- po nakties sausas atsikelia,  o diena vargas...

Geras,mano pries uzmiegant visad atsigeria pieno blush2.gif
Atsakyti
jokiu priemoniu nenaudojau, viskas savaime susireguliavo. nuo 1,5metu dedavau tik naktimis, o po to (neatsimenu nuo kada doh.gif ) ir to nereikejo. neskubejau ir tiek smile.gif
Atsakyti
mums 1,9 m, jau kuris laikas bandom be pamperso būti. prieš koki menesiuka jau daznai paprasšydavo arba as pataikydavau pasodint, o dabar kazkas pasidarė, kai tik nori syiu ar kaku, tai slepiasi doh.gif už durų, už lovos, už fotelio. nesuprantu, kodėl pasikeitė elgesys g.gif
Atsakyti
mano mazius budamas 2.2 metu dar nesiojo pampersus, ir niekaip negaledavau pasodinti ant puoduko, atsisesdavo tik pasedet biggrin.gif o reikaliuko nei mazo nei didelio niekaip biggrin.gif
kai pradejom lankyti darzeli, turbut pamate, kad kiti vaikuciai sedi ant puoduku, tada po truputi pradejo sesti dazniau, ir kai po savaites darzelio lankymo maziukas susirgo, as pampersiuka dedavau tik nakciai. ir dideliam mano dziaugsmui, uzteko savaites, kad ismoktu daryti ant puoduko. i darzeli gryzom su dideliu pasiekimu biggrin.gif
Atsakyti
maniškei pamperiuko bereikia tik nakčiai...tik kaip ir nuo to atpratinti nebeįsivaizduoju doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes jau bandom dieną be pamperso būt kartais pasako sisu bet po laiko kartais spėjam ax.gif jau kokį mėnesį taip bandom ax.gif nakčiai ir pietų miegui dar vis dedu pampersą , ne visad išmiega sausas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 02 09, 16:48)
maniškei pamperiuko bereikia tik nakčiai...tik kaip ir nuo to atpratinti nebeįsivaizduoju  doh.gif  schmoll.gif

Man irgi labai smalsu blush2.gif ieskau patarimu,bet negaunu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 10, 02:10)
Man irgi labai smalsu blush2.gif ieskau patarimu,bet negaunu schmoll.gif

Mmaytes, pries miegeli pasodinkit vaikucius ant puoduko - tegu padaro sisiuka mirksiukas.gif O nakti tiesiog paguldykit be pamperso ir tiek... Aisku patieskite neperslampama vystykla drinks_cheers.gif Ir viskas - nakti prabus slaputis, tada pasodinsite ant puoduko - kita nakti tas pat scenarijus - po savaiteles nakti prabudes - pats paprasys sisiuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na, as saviski taip atpratinau nuo naktiniu pampersu - gal kitos mamytes turi kitokiu patarimu....
Atsakyti
Pas mus tokios pačios problemos su sauskelnėmis. Dienos metu atsisėdame ant puoduko kai kas nors pasodina( mama, močiūtė), bet padarome tik sysiuką. O su rimtesniu reikalu nieko neišeina. Kai pastebiu, kad dukrytė pasislėpusi , tai suprantu , kad jau tą rimtą reikalą krauname į sauskelnes.
Papildyta:
Gal aš ne viena tokia g.gif
Atsakyti