Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstulka @ 2008 02 10, 18:17)

Pavartykit sia temele atidziau - tikrai isitikinsite, kad dauguma vaikuciu slepiasi noredami kakucio hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Na, jiems kazkaip keistai atrodo - kad tai yra didele paslaptis - kakucio darymas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 09, 12:14)
Geras,mano pries uzmiegant visad atsigeria pieno blush2.gif

maniskis tai keliskart per nakti MP geria, bet atsikeles sausas, puse puodo prisisioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 10, 18:29)
maniskis tai keliskart per nakti MP geria, bet atsikeles sausas, puse puodo prisisioja smile.gif

Matyt gera pusle turi mirksiukas.gif
Atsakyti
MES TAIP PAT STENGIAMES ATPRASTI NUO PAMPERSU BET NELABAI SEKASI KAI PASODINI PADARO O KAI NEPASODINI DARO I KELNES IR DAR SAKO DARAU SIUSIUKU, NEZINAU KA IR DARYTI. DARZELYJE PAS MUS NESODINA VAIKU ANT PUODUKU JEIGU VAIKAS PATS NEPRASO TAI VISAI SUNKU .
Atsakyti
QUOTE(simona24 @ 2008 02 11, 14:32)
MES TAIP PAT STENGIAMES ATPRASTI NUO PAMPERSU BET NELABAI SEKASI KAI PASODINI PADARO O KAI NEPASODINI DARO I KELNES IR DAR SAKO DARAU SIUSIUKU, NEZINAU KA IR DARYTI. DARZELYJE PAS MUS NESODINA VAIKU ANT PUODUKU JEIGU VAIKAS PATS NEPRASO TAI VISAI SUNKU .

Pas mus ta pati problema, man jau kantrybes nebera. I darzeli mes neinam, tai jei visa diena sodinu, tai sausaus vaiksto, nu kaku kartais pasipraso pats. o kada bus viskam galas net neisivaizduoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(visagi @ 2008 02 11, 15:42)
Pas mus ta pati problema, man jau kantrybes nebera. I darzeli mes neinam, tai jei visa diena sodinu, tai sausaus vaiksto, nu kaku kartais pasipraso pats. o kada bus viskam galas net neisivaizduoju. g.gif

Kantrybes, mamytes, kantrybes... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 11, 16:49)
Kantrybes, mamytes, kantrybes...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

teisingai, be to musu vaikuciai gi auga, protingeja, greitai viskas susitvarkys. Maniskis pagaliau jau pats valgyt pradejo, tai ir puodo reikalai greit pajudes, tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3 sunu mama: 11 vasario 2008 - 15:53
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 11, 16:52)
teisingai, be to musu vaikuciai gi auga, protingeja, greitai viskas susitvarkys. Maniskis pagaliau jau pats valgyt pradejo, tai ir puodo reikalai greit pajudes, tikiuosi rolleyes.gif

Sveikinu ir su tokiu pasiekimu - saunuoliai clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Na mano tai dar nesipraso zodziais bet jei jau nori puoduka atsinesa ir pats bndo mautis kelnes bet dar sunkiai gaunasi lotuliukas.gif ,bet mes jau su puoduku draugai,,,,,tad ir as sakau reikia kantrybes ir dar karteli ramybes.....
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 11, 16:57)
Na mano tai dar nesipraso zodziais bet jei jau nori puoduka atsinesa ir pats bndo mautis kelnes bet dar sunkiai gaunasi lotuliukas.gif ,bet mes jau su puoduku draugai,,,,,tad ir as sakau reikia kantrybes ir dar karteli ramybes.....

Labai teisingas mamytes poziuris drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos!
mano dukryte per savaite ismoko eiti ant puoduko,tiesiog nedejau pamperso ir ji suprato,kad slapiai vaiksciuoti neidomu smile.gif dar po viso leidziu nuleisti vandieni,laaabai patinka:)
Atsakyti