Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(lauryzi @ 2008 02 11, 16:56)
Sveikinu ir su tokiu pasiekimu - saunuoliai  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Smagu, kad tave dziugina kitu vaikuciu pasiekimai. Man visada pakeli nuotaika savo zinutemis. 4u.gif
Atsakyti
Na,mums dar nelabai sekasi pampersais atsikratyt.Gal dar per anksti blush2.gif (metai,2mėn.) .Vaikščiot be pamperso patinka,sodinu ant puodo,bet nepadaro.Ryte ir vakare tai ipratęs jau daryt .Ir visada prieš paleisdamas srovelę išskečia kojas ir stebi doh.gif .Jei spėju tai pasodinu,bet žinau,kad su laiku supras kame reikalas mirksiukas.gif .O WC bijo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 12, 15:33)
Na,mums dar nelabai sekasi pampersais atsikratyt.Gal dar per anksti  blush2.gif (metai,2mėn.) .Vaikščiot be pamperso patinka,sodinu ant puodo,bet nepadaro.Ryte ir vakare tai ipratęs jau daryt .Ir visada prieš paleisdamas srovelę išskečia kojas ir stebi  doh.gif .Jei spėju tai pasodinu,bet žinau,kad su laiku supras kame reikalas  mirksiukas.gif .O WC bijo  unsure.gif .

Papildyta:
QUOTE(Assstulka @ 2008 02 12, 15:40)

Jūs dar labai mažučiai mirksiukas.gif nereikia norėti, kad jis jau sėdėtų savistoviai ant puoduko. Mano pirmas sūnus metų laiko pradėjo sėsti ant puoduko, o vat pana jau turi daugiau negu 2 metus, bet vis dar nenori sedėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstulka @ 2008 02 10, 17:53)
Pas mus tokios pačios problemos su sauskelnėmis. Dienos metu atsisėdame ant puoduko kai kas nors pasodina( mama, močiūtė), bet padarome tik sysiuką. O su rimtesniu reikalu nieko neišeina. Kai pastebiu, kad dukrytė pasislėpusi , tai suprantu , kad jau tą rimtą reikalą krauname į sauskelnes.
Papildyta:
Gal aš ne viena tokia  g.gif

Jau tikrai čia ne tavo kaltė. Visokių vaikų yra ir visokių reikia smile.gif
Maniškis irgi sisiuką seniausiai ant puoduko daro ir sauskelnių nereikia. Naktimis irgi miega be. Tik aš kažkaip juo iš pražių nepasitikėjau ir tai dar kokį mėnesį dėdavau. Jau 2-3 mėn. vaikis be sauskelnių miega. Per tą laiką tik vieną kartą apsisisiojęs buvo blush2.gif (Jaučiu prisišnekėsiu ir šiąnakt sulauksiu siurprizo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
O va su kaku tai buvo doh.gif . Didžiausias bernas, puikiausiai supranta, kas yra tas kaku darymas, kada jo norima ir net atėjęs praneša "kaku noriu, pamsiną (t.y. pampersą lotuliukas.gif ) dėk", bet ant klozeto nesėdo nors tu ką. Rėkdavo, bliaudavo, verkdavo, kad bijau ( nors sisiuko tai nebijodavo daryti). Ko tik mes nedarėm: ir geruoju, ir bloguoju įkalbinėjom doh.gif Ir Kalėdų senis išėjo pas vaikus, kurie kaku padoriai daro, ir darželyje bezdžionavimas nepadėjo. Vienu žodžiu, maniau, kad ir į mokyklą eis darydamas į pampersą. Bet sausio mėn. kažkaip pradėjo ramiau reaguoti į pasiūlymus eiti kaku daryti ant klozeto, sakydavo: ne nešiandien, aš geriau rytoj. smile.gif Vieną savaitgalį pirmą kartą su vaiku susiruošėm į pirtį su sūkurine vonia. Tai aš jį iš vakaro nuteikinėju, kad eisim į pirtį (jis nežinojo, kas tai per daiktas), kad galės daug daug maudytis (fanas). O jis kaip tik kaku noriu, dėk pamsiną. O aš jam: kaip tai pampersą, kaip rytoj eisi į pirtį, jei kaku nemoki daryti? Ką mes darysim, jei pirtyje užsimanysi? Ten tai pampersų nebus ax.gif Pagalvojo vaikis, pagalvojo, kad maudytis tai labai nori ir sako: gerai. Tai va, nuo tada puikiausiai kakoja ant savo klozeto. biggrin.gif
Va tokia mūsų istorija, todėl manau, kad reikia sulaukti tinkamo laiko. Visiems vaikams skirtingas jis būna. Todėl manau, kad visai normalu jei vienas 1.5 visai sauskelnių nenaudoja, o kitas ir 3 su jom. Anksčiau ar vėliau visi išaugs ir susipras. Ir tikrai manau, kad tai ne vien mamų nuopelnas
Atsakyti
QUOTE(saulaite77s @ 2007 11 23, 15:58)
Mano mažylei beveik 2 metai, bet niekaip nesėda ant puodo. Tik atsisėda ir kelias, o per prievartą nepasodinsi ir gi- klykia. Lėles ant puodo tai sodina. Ir pati sako noriu sysi, atsineša puodą, atsisėda ir iškart stojas ir viskas tuo baigiasi.
Pasidalinkite savo patirtimi

mano dukryte be jokiu problemu seda ant puoduko ir daro sisiu ir kaku ji atsinesa pati o diena as laikau ja su trusikeleis ir viena karta prisiusiojo pajuto kad slape tai nuo to laiko ir nedaro i kelnes smile.gif o nakti lieka sausas pampersas biggrin.gif bandykyte paleisti vandeni ir tada sodinti ant puoduko as tai pati sesdavausi ant tuoleto ji matydavo ir suprato kad reikia sisiu ir kaku daryti i puoduka nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
MANO SUNELIUI KT.MEN BUS PUSANTRU METUKU.bET DARO TIK I PAMPERSA ARBA ANT ZEMES KAI JI NUIMI doh.gif KAI JAU NORI SYSIU TAI SAKO KAKA SUSIGRIERBIA UZ KLYNIUKO,SAKAU GREITAI EINAM A-A,JIS NUBEGES PASIIMA PUODUKA BET ANT JO NEI SESTIS NORI,NEI TUOLABIAU DARYTI. schmoll.gif NEZINAU KAIP JI ISMOKINTI. g.gif unsure.gif JIS ANT GRINDU PRISISIOJA IR MANE VEDASI PARODYT,SAKO KAKA.BET ANT PUODUKO NEINA,NORS MANAU SUPRANTA KAM JIS SKIRTAS
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 02 13, 12:22)
MANO SUNELIUI KT.MEN BUS PUSANTRU METUKU.bET DARO TIK I PAMPERSA ARBA ANT ZEMES KAI JI NUIMI doh.gif KAI JAU NORI SYSIU TAI SAKO KAKA SUSIGRIERBIA UZ KLYNIUKO,SAKAU GREITAI EINAM A-A,JIS NUBEGES PASIIMA PUODUKA BET ANT JO NEI SESTIS NORI,NEI TUOLABIAU DARYTI. schmoll.gif NEZINAU KAIP JI ISMOKINTI. g.gif  unsure.gif JIS ANT GRINDU PRISISIOJA IR MANE VEDASI PARODYT,SAKO KAKA.BET ANT PUODUKO NEINA,NORS MANAU SUPRANTA KAM JIS SKIRTAS

Pabandyk nuvesti i WC ir pasodinti ant klozeto su vaikams pritaikytu dangciu. Pries tai parodykit kartu su teciu ir/ar paaiskinkit, kad ir jus cia kaka darote 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte seda ant puoduko ir padaro, tik vakare kazko buna kad klykia kai sodini ant puodo, bet iskart padaro klykdama. Diena tai viskas normaliai.Mes jau beveik nuo 6 men. sedam ant puoduko, bet buna ir ant grindu pridaro ir kaka daznai i kelnes padaro, slepiasi uz fotelio ir pridaro.Kita diena buna tik kelis kartus ant grindu pridaro,o kitus kartus ant puoduko.Namie visada be pampersu vaiksto, tik miegant dedu arba kai vaziuojam kur nors.
Atsakyti
As irgi galvojau,kad mano toookia bukute..beviltiska vesdavo is kantrybes:butas-vien kilimines dangos,pasiusioja ar pakakoja kaip suniukas,dar pakapsto-isdurnet galima doh.gif o kaip nedaro,taip nedaro,tada emiau nuimineti pampersa ir sakyti,kad i kelnes negrazu daryti,padaro,parekauja,kad slapia ir nuimk ir ka-toliau slapios istorijos tesiasi.atejo vasara,jau atpratom,palangoje vasaros gale krumukuose kur sustoja,ten daro,bet tik,jei as pasiulau,grizom ikauna,nuejom atgal i darzeli,jos truputi ten tingi ir vel priprato prie pampersu,nes aukletojos reikalavu tu pampersu.kagi,nesiau..paskui supykau ir nebenesiau,nes savaitgaliais be ju kuo puikiausiai su keliom nelaimem isbudavo.taigi,pradejo daugiau kelnyciu prasyti darzelyje,as nesiau ir jas ir kas vakara tempiau smirdincius rysulelius mikriuku namo unsure.gif nepatiko man ir tai,tada emiau"pamirsti"ideti kelniu i darzeli-na taip naglai pamirsau pora savaiteliu,kada idedavau,dazniausiai ne-ir ka jus manote?nebereikia nei nakti,nes pietu miegelio ismiega be pamperso darzelyje, ismiega ir namie sausa.o vakare tiesiog negirdau ir vsio-uztai nakti tik kelis kartelius yra prisiusinusi.o va dabar is vis tokia pramoga jau pora menesiu turi-miegoti karts nuo karto mano lovoje,tai as jai masaziukus dazau ir sakau,kad butinai nueitu ant puodo,kitaip eis i savo lovyte sianakt ir bega taip,kad nu!dar pagelbejo ir visu sveciu supratingumas:mazei buvo smagiau duetu sysioti,tai kas nors i tulika-ji sast is paskos-tai taip ir priprato-pagal pavyzdi bigsmile.gif aisku girdavau,meilindavausi labai labiausiia uz jos zygdarbius.dabar taip sauniaia viska ismoko,kad ir pakenti mieste,kai buname,ir palaukia,kol mikre namo parsikratome ir net,kai nenusisysioja nakti,ryte pabudusi soka ant puoduko,o i lovyte nepridaro-mano dukra tikru tikriausia saunuole thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1227 @ 2008 02 13, 16:17)
Mano dukryte seda ant puoduko ir padaro, tik vakare kazko buna kad klykia kai sodini ant puodo, bet iskart padaro klykdama. Diena tai viskas normaliai.Mes jau  beveik nuo 6 men. sedam ant puoduko, bet buna ir ant grindu pridaro ir kaka daznai i kelnes padaro, slepiasi uz fotelio ir pridaro.Kita diena buna tik kelis kartus ant grindu pridaro,o kitus kartus ant puoduko.Namie visada be pampersu vaiksto, tik miegant dedu arba kai vaziuojam kur nors.

Ohoho, kokios saunuoles thumbup.gif nuo 6 men ant puoduko sedates bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 14, 15:31)
Ohoho, kokios saunuoles  thumbup.gif nuo 6 men ant puoduko sedates  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mano vaikinukas nuo 6 mėn. sėdėjo ant puoduko. Sėdėjo tol, kol išmoko stovėti. O dabar tai išvis retai kada pavyksta ant puoduko pasodinti ir tai visi kaimynai turbūt girdi, nes klykimas būna nesvietiškas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 02 14, 22:44)
Mano vaikinukas nuo 6 mėn. sėdėjo ant puoduko. Sėdėjo tol, kol išmoko stovėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti