Klaipedos GN sesutes labai demesingos ir paslaugios, visa reikiama informacija gavau ligonineje

Aš gimdžiau VGN tai sesutėmis labai nusivyliau. Mažius visą parą nevalgė, tai pasakiau sesutei. Ji sako: parodyk kaip papuli duodi. Aš vaikuti pasiguldau, duodu papulį o ji kad suduos man per rankas: nataip, kaip čia darai
Vos atgal netrenkiau

gimdziau Siauliuose...tai is seseliu, nieko negasi, net prisisaukt bvo sunku..
mus priziurejusios sesutes buvo pasaka... vis ateidavo, parodydavo, pamokydavo, papasakodavo, niu zodziu pirmosios vaiko prieziuros pamokos ligoninej tikrai visapusiskos, dar pries isvaziuojant liepe issiklausinet kas neaisku, nes kai grisit namie sesuciu nebus
o gimdem Traku ligoninej.

as VGN gimdziau - jokios pagalbos, viena tik maloni buvo, kai apie zindyma prasiau papasakot kaip ten taisyklingai iduot.. o kitos tai 'dejusios'

labai padėjo
Praleidom ligoninėje savaitę (turėjom truputėlį bėdukių su naujagimių gelta) ir per tą laiką nemačiau NEI VIENO susiraukiusio veido
Nebuvo taip, kad kuri nors neatsakytų paklausta, nepaaiškintų paprašyta. Ir šiaip, nuolat užeidavo pasidomėti, ar viskas gerai, ar viskas pavyksta, visada surasdavo šiltą žodį, nuramindavo (o juk pirmomis dienomis dažnai būna neramu, baisu, neaišku). Ir tikrai be jokių kyšių, pinigų kaišiojimo į kišenes.
Ai, tiesa, pamiršau paminėti, kad gimdžiau Alytuje

Ai, tiesa, pamiršau paminėti, kad gimdžiau Alytuje
QUOTE(Yyy @ 2008 11 30, 20:28)
as VGN gimdziau - jokios pagalbos, viena tik maloni buvo, kai apie zindyma prasiau papasakot kaip ten taisyklingai iduot.. o kitos tai 'dejusios' 

tas pats buvo
as tai VGN gimdziau...lb patenkinta...seseles vaiksciopjo, tai kartais net atsibosdavo, jau per daug buvo
ir rode kaip zindyt, ir daktaras pastopvei uzeidavo...jei ne seseles tai gal net nebuciau maitinusi MP, nes po CZ ilgai to pieno beveik nebuvo, tai jos mane skatino davinet kruti, sake nenuleist ranku

Kadangi antras vaikutis, tai klausimu per daug ir nebuvo, bet va kai grizau namo su leliuko, tai niekas musu nelanke t.y. nei gydytoja nei sesele. Kai paskambinau sako jus pati atvaziuokit. Tai su savaites vaikiuku pati vaziavau pas gydytoja. Sako tai po keliu dienu vel atvaziuokit... As atvaziavau tik kai sukako menesiukas. Kol laukiau eileje pavarciau vaiko medicinine knygele, tai patiketik, man buvo sokas
. Ten parasyta : Vizitas namuose: odele svari ir t.t. , Po keliu dienu vel irasa Vizitas nuomuose ir t.t. Taip tipo jos per menesi pas mane buvo keturis kartus
As negalėjau patikėt tokiu gydytoju nesaziningumu, ir neatsakingumu.
Dabar lankausi pas kita gydytoja

As negalėjau patikėt tokiu gydytoju nesaziningumu, ir neatsakingumu.

Dabar lankausi pas kita gydytoja

Operavęs gydytojas davė krūvą nurodymų, kaip elgtis po operacijos, o vaikų gydytoja ir seselės - ko klausiau, tą atsakydavo.
Kadangi teko kelias dienas praleisti santariskese po gimdymo, tai ten labai moke, rode, atsakinejo i visus klausimus, konsultavo ir pan.