Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Gimdziau Kauno KGN. I palata uzsukdavo sesutes ar kaip ten jas pavadinti. Zodziu a la moke maitint,tai po tokiu pamoku vaiko svoris nukrito iki maksimalios leistinos ribos. Toks vaizdas susidare,kad joms bele,ateit,pablevyzgot ir + uzsidet g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man teko gimdyti RK, tej pirma nakti maziuke taip verke - tej vienakart atejo ikiso klizmute, pagulde, jin 10 min pagulejo, prabudo, vel rekti... Antra kart pakvieciau-vel jai ta klizmute sugrudo, pagulde, vel rekia...(matyt tiesiog alkana buwo, bet man "zaliukei" tokiai nedaejo, seselei matyt irgi)... Trecia kart nuejau pas sesele tai ji sako - " Kiek as cia vaiksciosiu pas tawe?" Sakau o ka man daryt, gal jai ka skauda ar dar kas - "Panesiok ja!" Tai 3 valandas po palata sliauziojau kol mergyte tiesiog pavargo verkt ir uzmigo. Buvau labai nepatenkinta, turbut be klizmu jos daugiau nelabai ka ir sugeba....
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 01, 20:44)
Sveikos,

Man teko gimdyti RK, tej pirma nakti maziuke taip verke - tej vienakart atejo ikiso klizmute, pagulde, jin 10 min pagulejo, prabudo, vel rekti... Antra kart pakvieciau-vel jai ta klizmute sugrudo, pagulde, vel rekia...(matyt tiesiog alkana buwo, bet man "zaliukei" tokiai nedaejo, seselei matyt irgi)... Trecia kart nuejau pas sesele tai ji sako - " Kiek as cia vaiksciosiu pas tawe?" Sakau o ka man daryt, gal jai ka skauda ar dar kas - "Panesiok ja!" Tai 3 valandas po palata sliauziojau kol mergyte tiesiog pavargo verkt ir uzmigo. Buvau labai nepatenkinta, turbut be klizmu jos daugiau nelabai ka ir sugeba....

o tai nuo ko vaikui klizma???? gal zvakute kokia atnese?
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 02, 21:11)
o tai nuo ko vaikui klizma???? gal zvakute kokia atnese?

Ta toki vamzdeli, kur nuo pilvo putimo...
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 03, 15:27)
Ta toki vamzdeli, kur nuo pilvo putimo...

bet tai irgi sesutes vadinasi, ne tai kad parodytu mamai, kaip pilveli paglostyt, pamasazuot, gaila, kad pataikei ant tokiu
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 01, 20:44)
Sveikos,

Ta pati situacija, ta pati ligonine, matyt ir sesute ta pati smile.gif
Atsakyti
Pamoke, padejo kiek galejo! Nusiskundimu neturiu, likau labai patenkinta sesuciu prieziura ir pagalba thumbup.gif
Atsakyti
VGN rasau 10balu!
Atsakyti
Ne visada padejo. Buvau po operacijos, sunkiai keliaus, bet vis tiek supratimo buvo 0. Vyras geras, ilgai buvo su manim. Pikta buvo, kai sesutes pastoviai noredavo ji isvaryti, o paciu prisisaukti buvo neimanoma, dziaugiausi, kad vyras salia, padeda kai reikia...
Atsakyti
4u.gif Gimdžiau Šiaulių GN , tai sesutės buvo labai malonios, net keista, kad įėjusios prisistatė vardu-pavarde biggrin.gif , matyt čia tokie naujoviški standartai thumbup.gif . labai padėjo, naktį išgirdusios, kad nemiegam galva vis įkišdavo, paklausdavo ar viskas gerai, ar pagalbos nereikia. Viską labai aiškiai paaiškindavo, thumbup.gif . O su gydytojais tai nedaug teko bendrauti, tai nieko bloga negaliu ir pasakyti.
Na, o labiausiai tai žinoma mamai padeda ko gero vyro buvimas šalia, na bent jau man tai labai norėjos, kad po gimdymo, kas nors nuolat būtų šalia, nes kažkaip labai jaučiausi įdomiai... g.gif
Atsakyti
Viską pamokė, patarė, padėjo ir iškilus klausimams geranoriškai į visus juos atsakinėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
padejo sesutes, bet manau jei neprasysi kad padedu, tai ir nesulauksi pagalbos... doh.gif
Atsakyti