Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

gimdziau klaipedoje, sesutes auksines thumbup.gif ir su vaukuciu elgtis kaip papasakojo ir lakste, jau kartais net per daznai, gal i tualeta padet nueiti, gal padet nusiprausti, oi doh.gif bet viskas puiku, malonios lb drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2009 01 02, 00:50)
Tikrai nieko net paklaustos nepasake: man aktualiausias kl buvo kaip leliukams bambutes priziureti, bet atsake, jog ateis sesute i namus po keliu ir viska parodys doh.gif

blink.gif Žiauru doh.gif

Aš gimdžiau Kaune KGN, nebuvau super patenkinta sesutėmis, bet viena labai maloni buvo wub.gif
Kadangi buvau visiškai žalia ir nemokėjau net leliui pampersą uždėti man viską paaiškino thumbup.gif net kaip dupcę po kranu plauti thumbup.gif

Tiesa, pirmas dvi paras sesutės vis užeidavo pasižiūrėti, kaip sekasi ir pan. o likusias 3 paras net nosies nekišdavo unsure.gif atseit jau senbuvės pačios turim tvarkytis doh.gif
bet buvo ir bjauriu verysad.gif
Atsakyti
Man sesutes nieko neaiskino, nes as po gimdymo gulejau palatoj su mama, ji 5 vaikus isauginus viska mokejo, o as dar negreit is lovos atsikeliau, pirmas dienas neleido, o kai leido buvo zveriski galvos skausmai - komplikacijos po narkozes. Kai jau tvirciau atsistojau ant koju kad viena nueiciau i tuoleta, tai dar negalejau vaikelio pakelt, gime dicke, o man CZ su visokiom komplikacijom, tai jau ismokau dukra rupintis tik antra-trecia savaite namie...
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2008 11 28, 02:22)
gimdziau Siauliuose...tai is seseliu, nieko negasi, net prisisaukt bvo sunku..

as ir Siauliuose gimdziau,bet sesutes buvo lb fainos,kelis kartus per diena i palata uzsukdavo 4u.gif wub.gif ,,vis klausdavo kas neaisku,gal padeti ir pan.,ismoke ir kaip leliu rengti ,kaip maitinti,kaip prausti,kaip bambyte priziureti ir visa kita kas buvo idomu parode:ax: ax.gif ax.gif ..jau buvau net pavargus nuo mediku demesio doctor.gif doctor.gif doctor.gif
Atsakyti
Gimdžiau AK, iš karto po gimdymo gydytojas parodė kaip maitint, po to jei ko reikėdavo - paklausdavau pas sesutes, padėdavo. smile.gif
Atsakyti
man viska sesutes parode, nors buvo viena, tokia zertva, speneliu taip skaudziai nugnaibe, paprasiau nuskausminamuju, tai pasake, tik kentek, atseit jos ten yra. mano vyras ja pamate, sako hy hitler:)
Atsakyti
iki gimdymo jokiu kursu nelankiau...gimdziau vilniuje,KR ir esu be galo patenkinta personalu.naujagymiu skyriaus sesutes konsultavo diena-nakti.....visada kaldavo kol isitikins,kad jau pati sugebi,ismoke visko nuo pampersu keitimo iki masazu,zodziu super thumbup.gif ,
Atsakyti
as gimdziau Klaipedos GN sesutes buvo malonios ir jei tik ko reikejo visada patare , parode bigsmile.gif . O apie gydytojus to nepasakyciau schmoll.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau Jonavoj,tai personalas po gimdymotai šlikštus,bent jau man papuolė.Nieks nieko nemokino,o kadangi tai buvo mano pirmagimis tai klausimų turėjau daug.Net neparodė kaip taisiklingai paduot vaikui krutį,ko pasekoje nukramtė spenelius,ir buvau net pasigaunanti mastitą doh.gif nu žodžiu prisimint net nenoriu doh.gif
Atsakyti
Gimdziau antakalnio ligoninej, sesutes kasdien visu mamyciu klausdavo kaip sekasi ar turite klausimu, ir visada atsakydavo padedavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diva3: 14 sausio 2009 - 11:43
Aš gimdžiau AK, tai naujagimių skyriaus sesutėmis pasibaisėjau. Pradėjo aiškint ko čia gimdyt važiuojam juk čia remontas vyksta o joms tipo ir taip darbo netrūksta schmoll.gif
Atsakyti
gimdžiau klaipėdos gm. seselės puikios. pamperso pakeist nespėjo pamokyt, nes pati pakeičiau pirmą kartą... manau čia dideių mokslų nereikia.... visą kitą klausinėjau ar jos pačios pasakydavo. bambutę, akytes ir visą kitą pačios valydavo ir liepdavo mokintis, o paskutinę dieną man buvo "egzaminas" mirksiukas.gif kol neparodžiau kad moku užpakalį nuplaut namo neišleido..... smile.gif prieš išeinant dar pasiklausinėjau daktarės apie maudymą ir ėjimą į lauką.... šiaip viskuo esu labai patenkinta.... 4u.gif

tik grįžus susidūriau su bėda kad dar nebuvau susiradus vaikų daktarės kad prižiūrėtu. nežinojau, kad jau sistema pasikeitė ir dabar patiems reik tuo pasirūpint. būčiau žinojusi būčiau pasirūpinus iš anksto....

šiaip su didelėm bėdom pirmom dienom nesusidūriau nors prieš tai ir nebuvau jokio leliuko rankose laikiusi. daug domėjausi iki gimdymo, skaičiau knygas, žurnalus, straipsnius internete ir daugiausia čia 4u.gif manau kai tiek daug lengvai prieinamos informacijos nėsčiųjų kursai nebūtini.... aš jų ir nelankiau...
Atsakyti