Gimdžiau KMUK, tai galiu pasakyt, kad bent jau pasitaikė tai auksinės seselės. Rodė kaip inkubatoriuj ir maitint, ir pampersą keist. Kantriai bandė ir krūtį siūlyt, bet aišku nelabai pavyko kai buvo prie buteliuko pripratintas. Rodė kaip bambutę prižiūrėt, maudyt, masažuot pilviuką. Vienu žodžiu esu visiškai patenkinta jų darbu

o as gimdziau KMUK,nieks ten manes nieko nemokino,na neskaitant,kad atejo pasiziurejo ar taisiklingai dukryte kruty ima,sako gerai,bet nebuvo viskas taip gerai
,nukramte net iki kraujuko,pampersa keist ir pati issimokinau,tik labai bijojau kist maziuke po kranu,apiprausti,tai dievuliau begau y vaistine dregnu serveteliu pirkt
...na bet gerai kad ilgai ten musu neuzlaike,o kai gryzom namuciu labai greit ysidrasinom ir viskas sekesi daug geriau
...na bet as nepykstu ant personalo,palatos buvo perpildytos,lakste tos sesutes,kaip bitutes
o as tiesiog negalejau astidziaugt savo mazyle

trakai nepakartojami, ir visas ju personalas
labai padejo po gimdymo

Alytaus seseles

Man asmeniskai nei viena sesutenieko nerode ir nemoke . Gerai kad turejau palatoj kaimyniu , jau ne su vienu vaikiuku ,tai ir parode ir kaip laikyt ir kaip pamperi pakeist ir.t.tt.
Man taip pat nieko nerode ir nemoke...
visko pati klausinejau ir tada man i mano visus uzduotus klausimus atsake
nebuciau klaususi tai nieko ir nebutu papasakojusios ar parodziusios....

Siaip stengiausi viska daryti pati, tik is tolo ziurejau ir mokinausi kaip tai daro sesutes. Bet lengviausia yra kai gryzti namo ir tau per peti niekas neziuri, o tu pati jau kaip padarysi, taip padarysi, o paskui pripranti ir viskas buna labai gerai.

Kai pasigimdžiau pirmaji, tai viską parodė, ir daug padėjo... O kai pasigimdžiau antrąjį, tai nieko nerodė, nes žinojo, kad jau turiu patirtį...

Man nei viena sesute nepadejo ir buvo labai nepatenkintos, kai klausinedavau. Suprasciau, jei ne pirmas vaikas, tai nors ne taip nezinoma viskas, o kai pirmas...Dar pradejo juoktis, kai pasakiau, kad vystyti nemoku (pirma diena suvystyta buvo), o isvysciau, nes apsikakojo, bet suvystyt atgal nemokejau