Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Gimdžiau KMUK, tai galiu pasakyt, kad bent jau pasitaikė tai auksinės seselės. Rodė kaip inkubatoriuj ir maitint, ir pampersą keist. Kantriai bandė ir krūtį siūlyt, bet aišku nelabai pavyko kai buvo prie buteliuko pripratintas. Rodė kaip bambutę prižiūrėt, maudyt, masažuot pilviuką. Vienu žodžiu esu visiškai patenkinta jų darbu thumbup.gif
Atsakyti
o as gimdziau KMUK,nieks ten manes nieko nemokino,na neskaitant,kad atejo pasiziurejo ar taisiklingai dukryte kruty ima,sako gerai,bet nebuvo viskas taip gerai blink.gif ,nukramte net iki kraujuko,pampersa keist ir pati issimokinau,tik labai bijojau kist maziuke po kranu,apiprausti,tai dievuliau begau y vaistine dregnu serveteliu pirkt blush2.gif ...na bet gerai kad ilgai ten musu neuzlaike,o kai gryzom namuciu labai greit ysidrasinom ir viskas sekesi daug geriau thumbup.gif ...na bet as nepykstu ant personalo,palatos buvo perpildytos,lakste tos sesutes,kaip bitutes smile.gif o as tiesiog negalejau astidziaugt savo mazyle wub.gif
Atsakyti
trakai nepakartojami, ir visas ju personalas notworthy.gif labai padejo po gimdymo wub.gif
Atsakyti
Taip labai padejo kudikiu sesute Albina, auksinis zmogus (Radviliskis). Didelis aciu jai thumbup.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Alytaus seseles thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniskai nei viena sesutenieko nerode ir nemoke . Gerai kad turejau palatoj kaimyniu , jau ne su vienu vaikiuku ,tai ir parode ir kaip laikyt ir kaip pamperi pakeist ir.t.tt.
Atsakyti
Man taip pat nieko nerode ir nemoke... schmoll.gif visko pati klausinejau ir tada man i mano visus uzduotus klausimus atsake thumbup.gif nebuciau klaususi tai nieko ir nebutu papasakojusios ar parodziusios.... doh.gif
Atsakyti
mane labai mokino visos is eiles, bet vyras kasdien vis kitai sesutei po 50 Lt kiso i kisene, ir taip visa savaite kol gulejau ligoninej lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip stengiausi viska daryti pati, tik is tolo ziurejau ir mokinausi kaip tai daro sesutes. Bet lengviausia yra kai gryzti namo ir tau per peti niekas neziuri, o tu pati jau kaip padarysi, taip padarysi, o paskui pripranti ir viskas buna labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Kai pasigimdžiau pirmaji, tai viską parodė, ir daug padėjo... O kai pasigimdžiau antrąjį, tai nieko nerodė, nes žinojo, kad jau turiu patirtį... ax.gif
Atsakyti
Man nei viena sesute nepadejo ir buvo labai nepatenkintos, kai klausinedavau. Suprasciau, jei ne pirmas vaikas, tai nors ne taip nezinoma viskas, o kai pirmas...Dar pradejo juoktis, kai pasakiau, kad vystyti nemoku (pirma diena suvystyta buvo), o isvysciau, nes apsikakojo, bet suvystyt atgal nemokejau unsure.gif
Atsakyti
Man irgi niekas nepadejo, tik vyras. Gimdziau KMUK tai seseles tik ibegdavo ryte,mergyte sutvarkydavo per 30 sek. ir viskas, o daktare taip ir nesugebejo net prisistatyti schmoll.gif Gulejome seimyninej palatoj,tai ir kaimyniu neturejau, buvo sunku,bet savaime viska ismokau smile.gif
Atsakyti