Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Antakalnio klinikose nieko nemokė, tik barė, kam nuo lėliuko kaklo nukabinau marlinį raištelį su pavarde (o lialius visą laiką su manim buvo). Tai ir visos pamokos, pati pagalbos nesiprašiau, nes nereikėjo, bet jei kas prašysis, tai tikrai ne kiekviena sesutė maloni ir sukalbama.
Atsakyti
Gimdžiau Kėdainiuose, tai ir sesutės, ir gydytoja parodė kaip ką padaryti drinks_cheers.gif ...na, aš ir pati domėjausi ax.gif
Atsakyti
as kur gimdziau tai sesutes labai nemandagios ir pasaipios user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutia: 15 spalio 2009 - 13:32
Gimdziau VGN, sesutes geranoriskai parodydavo, jei ko nors paklausdavau. Labai malonus aptarnavimas. Nemokejau is anksto niekam, su niekuom nesitariau. Tik po to atsidekojo vyras saldainiais, pinigeliais. Nesitikejau, kad taip gali buti biudzetineje istaigoje.
Atsakyti
gimdziau AK, akuseres va malonios buvo, o seseles naujagimiu skyriaus kai as gulejau pasitaike atleiskit slykscios ir susuktais veidais kaip reta. Bet as vistiek jas kviesdavausi rodyt, ko nemokejau. kad ir nepatenkintos, bet rode.
as trumpai gulejau, tai tik kelias pamainas ir temaciau, bet vienos buvo bjauresnes uz kitas.
Atsakyti
Gimdziau Panevezyje,dar gulint gimdykloje daktare parode kaip kriaukleje nuplauti kudikio uzpakaliuka,daugiau viska pati mokejau,net nezinau is kur g.gif visas personalas buvo labai geranoriskai nusiteikes thumbup.gif seseles daznai uzeidavo pasiteirauti ar nereikia pagalbos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 06 gruodžio 2009 - 22:03
Seseles skyriuje pasitaike labai malonios. Gaug ka parode, paaiskino, bet kadangi tai mano antras leliukas buvo, tai labai daug ka ir pati zinojau biggrin.gif
Atsakyti
nors gimdziau ketvirta, bet taurages gimdymo namuose niekas nepasake, kad turi moketi, tiesiog visaip padejo viskuo ko tik reikejo. dekui labai joms. o parvbaziavus i namu ir atejus sesutei kai kvieciau gydytoja, nors is tikro turetu ir seip aplankyt, ir atejo sesute o ne gydytoj (nu gydytoja sirgo), tai paklause, juk ketvirtas ko cia nesupranti, sakau man su bambute neaisku, tai pasake, o kas cai gali buti neaisku, juk vaikas ketvirtas, sakau man neaisku ir vsio (buvo bambutes isvarza, ta suzinojau ti apsilankius pas chirurgą, kai vaikui buvo trys savaites), bet paskui kita diena aplanke gydytoja ir dave mums siuntima, del tos bambutes, vuot
Atsakyti
Ligoninej labai atmestinai viska moke, bet atejus Sesute I namus tikrai padejo ir viska parode, o siaip viska ismoksti intuityviai, mes juk moterys nuostabios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroha: 01 sausio 2010 - 19:51
Gimdziau Panevėzyje,personalu esu patenkinta. Sesutė parodė, kaip nuplauti uzpakaliuką, uzdėti pampersą. Viskas kas neaišku buvo, paklausdavau ir gaudavau atsakymus. Niekada niekas neignoravo mūsų smile.gif
Atsakyti
gymdziau VGN man tik padejo pridiet vaika prie krutes o del vystimo nieko neruode nes viska mokejau ir zinuojau pati
Atsakyti
Isleidziant is ligonines patarimu niekas nedalijo, taciau mes sauniai tvarkomes ir be ju. Labiausiai padejo artimieji, bei mamos intuicija kaip reikia elgtis, kad butu viskas gerai smile.gif
Atsakyti