Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

kai tik pagimdziau, tai akuserė is karto pamokino kaip teisingai iduoti kruti kad nenugraustu spenelio, daug kitokiu naudingu patarimu del zindymo smile.gif Sakė jei ko reiks tai tik spustelk signalizacija 4u.gif . Tai zinokit taip ir buvo- gulėjau 2 paras vienvietėj palatoj ir visa laika vos paspaudus signalizacija akuserė budavo jau cia- ar vaikuti padet sutvarkyt, ar paluciu atnest ar dar ko. thumbup.gif Esu labai patenkinta tokiu aptarnavimu ir UZ DYKA. Gimdziau Šakiuose. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
uzteko ju pagalbos man!
Atsakyti
Nezinau atrodo kad viska pati zinojau,nesupratau ne pati,gal kad sesers vaika priziurejau maza budama( 12m)nieko nerode tik klausdavo kiek metu pirmam lotuliukas.gif isgulejom 7d. po cezario
Atsakyti
uz pinigus tai vos negiveno mano palatoi, bet kol nedavem negaliejau dasikviest, nes nekaip nesisieke papulio pirmagemei ikist burnon, o su antra nereikejo niekeno pagalbos smile.gif
Atsakyti
Traku akuseres thumbup.gif Visko ismoko, ko nori, net kaip taisyklingai pamaitinti thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau AK. Niekas ten nesisiule parodyti ir pamokyti kaip rupintis vaiku. Bet jei uzklausi tai visada mielai parodydavo ir atsakydavo i rupimus klausymus. thumbup.gif
Atsakyti
kai pagimdziau sesutes moke kaip vystyti, pampersu pirma diena neleido deti, tai reikejo vystyti i vystyklus, o ten tai buvo vargelio, ir taip ir taip sukau , bet labai sunkiai gaudavosi biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip nieko labai as ir neprasiau, kad mokytu, kazkaip viskas savaime daresi, nors tai pirmas mano vaikutis ir buvau visai zalia, net pamperso nebuvau iki tol keitus... Aisku, parode kaip valyti bambute, rauksles, nosyte. Jei buciau kazko klausus, manau butu tikrai butu parode kaip elgtis
Atsakyti
QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 15:17)
Traku akuseres thumbup.gif Visko ismoko, ko nori, net kaip taisyklingai pamaitinti thumbup.gif

Tikrai taip smile.gif . Pritariu Jums, priežiūra ir dėmesys po gimdymo Trakuose buvo tiesiog super. Aiškiai parodė kaip taisyklingai vaikučiui paduoti krūtį - jokių problemų neturėjau nei su nugraužimu, nei su neėimimu (kursai, mano nuomone, telieka kursais. geriau kai gyvai parodo). Taip pat, vyrą išmokė, kaip taisyklingai ir patogiai vaiką apiplauti, perrengti ir t.t. (paskui jau aį perėmiau visą įdirbį biggrin.gif ).
Atsakyti
Kai vaikų iki savojo prisižiūrėdavau iki valios ir prisilaikydavau, tj man pagalbos nereikėjo, seselės pačios atėjusios klausdavo gal reikia ką pardoyt ar padėt.. tikiu jei bučiau ko nežinojus ar nemokėjus tai būtų mielai papasakojusios ir parodžiusios wink.gif tiesa, labai bijojau maudyt pirmą kart, bet su vyru išmaudėme atsargiai ir poto jau daugiau nebebijojome biggrin.gif
Atsakyti
Kai gime vyresnysis pamoke ir laikyti,ir kaip maitinti,higienos,na to ko reikia pradziai.O kai mazasis gime mazai seseles pas mane ateidavo-na tipo jau antras vaikas,jau kaip zinot tureciau.Jei ko paklausdavau,tai toookias israiskas pamatydavau.
Atsakyti
As Raseiniuose gimdziau,tai sesutes super ten,parode viska nuo A iki Z, ir maitint ismokino,ir vis lakstydavo paklaust ar viskas gerai,ar valgot.. thumbup.gif nu super,gimdyciau ir gimdyciau ten biggrin.gif
Atsakyti