Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

paaiskino viska ir parode viska bigsmile.gif parode net kaip stafilokoku moka vaika uzkresti verysad.gif
Atsakyti
Informacijos suteike labai minimaliai - kaip valyti bambyte, apie maudyma, pagalba puciant pilvuka. Daugiau jos ir nereikejo - visko iskart ir neprisimintum, nes kas tuo metu neaktualu, juk pasimirsta. Na o namuose kasdien vis kilo nauju klausimu - padejo drauges, kurios maziukus turi, internetas, taip pat nemazas bagazas medicinos ziniu ir aisku motiniskas inkstinktas ka ir kaip reikia daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milija99: 21 sausio 2010 - 23:12
Nerode isvis nieko. Bet kazkaip viska moku, intuityviai

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 01 21, 23:41)
parode net kaip stafilokoku moka vaika uzkresti  verysad.gif

Uzjauciu
Atsakyti
Mums irgi ne per daugiausiai pasakojo ligonineje:)
Pamoke tik sauskelnes pakeisti, bambute valyti, pasake, kad
maudyti tik grizus ir kad nevalgyti citrusiniu vaisiu, sokolado ir sulciu is pakelio:)
Tai gerai, kad buvau dar besilaukdama paskaitoje apie mazylio prieziura ir beslankancios gydytojos, seseles padejo:) O del zindymo, jeigu ne straispniai internete, kad reikia zindyti kuo dazniau ir tuomet dauges pienuko, tai
seseles ir gydytojos patarimu jau buciau misinuka davusi, bet pakovojau ir dabar mazyle priauga po 1 kg kas menesi:)
Atsakyti
Su pirmagyme man niekas jokios informacijos nesuteike, o kai nakti nuejau sesute pasizadint tai ji man atsake: pati prisidirbai, tai pati ir ziurek. Maitinau tik 12 dienu ir tai su asaromis, nes zaizdeles pirma diena ant speneliu padare, o po 12 dieneliu tikriausiai nuo to skausmo ir nervu pienelis dingo. O dabar, jau po 6 metu gine antrasis. Tai gavau visa informacija apie vaikelio prieziura (nors jau kaip ir zinojau), zindymo eksperte suteike visa reikiama informacija apie zindyma, mityba, galimus nemalonunus ir netgi savo Nr.dave, jei kiltu dar klausimu. Ginekologe taip pat pasake viska ka reiketu zinoti. thumbup.gif
Kazin kur jos buvo pries 6 metus, kai man is tikruju reikejo visos sios informacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 01 21, 23:41)
paaiskino viska ir parode viska  bigsmile.gif parode net kaip stafilokoku moka vaika uzkresti  verysad.gif

ojej... tikrai baisu..

gimdžiau VGN

man viska parode ir kaip pampius geriau det kad bambos nekliudyti ir uzpakaliuka kaip plaut. žodžiu likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 22, 16:39)
Nerode isvis nieko. Bet kazkaip viska moku, intuityviai

Berods II ligoninėj gimdei g.gif ? Nes man su pirma nerodė niekas nieko,kol vyras seselei 20lt į kišenę neįdėjo doh.gif O kai antrąją pagimdžiau,tai iš vis net nieks nepaklausė ar reik kokios pagalbos. Bet jau viską pati mokėjau ir žinojau rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdžiau ne LT, tai iškart po gimdymo kai atvežė į palatą (nors ten tik 4val išbuvau) atėjo moteris, net nežinau kaip lt pasakyti, spec medicinos sesuo paaiškinti ir parodyti kaip tvarkytis su naujagimiu. Kaip vystyti, paguldyti, kaip prižiūrėti bambytę smile.gif Nors ir nėščiųjų kursuose tą patį darėm, tačiau su lėlėm yra vienas, o kai jau rankose toks mažiukas tai visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 07 15, 19:16)
gimdžiau VGN

man viska parode ir kaip pampius geriau det kad bambos nekliudyti ir uzpakaliuka kaip plaut. žodžiu likau patenkinta.

As taip pat VGN gimdziau, tai ne velnio neparode, kiek mokejau is kursu tiek ir tvarkiausi, o kai nuejau pas seseles ir paprasiau, kad parodytu, kaip teisingai zindyti, nes vaikas grauze spenelius, tai dar ir apkauke, kad atseit as cia ne viena guliu, ir visoms neprirodysi blink.gif
Atsakyti
gimdziau VGN, niekas visiskai nieko nerode. tik kadangi antras lelius viska mokejau pati. is vis i palata uzmirsdavo ateiti. kadangi gulejau kazkokioj atokesnej vienvietei palatoj, tai pamirse buvo ir kad valgyt reikia man duot . tai pirma diena nieko negavau, o antra diena islindau pati isgirdus kad maistas atvaziuoja biggrin.gif . kai paklausiau ar gausiu valgyti, tai moteriske ispustom akim paklause, o ka as cia veikiu blink.gif
Atsakyti
as gimdziau KMUK tai pacia pirma diena atejo naujagimiu sesute paziureti kaip sekasi maitinti, parodyti kaip geriau, ta pat diena ir akusere parode kokias klaidas darau maitindama, o jau kita diena atejus naujagimiu sesute rode kaip padaryti rytini tualeta maziukui, kaip geriau uzpakaliuka apvalyti, kaip aprengti ir pan. na zodziu aiskino viska nuo a iki z smile.gif kad maziukas kuo geriau butu priziuretas. tikrai labai patenkinta viskuo likau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 07 19, 20:59)
o antra diena islindau pati isgirdus kad maistas atvaziuoja  biggrin.gif . kai paklausiau ar gausiu valgyti, tai moteriske ispustom akim paklause, o ka as cia veikiu  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif prajuokinot... lotuliukas.gif
Atsakyti