Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Titia @ 2008 01 04, 06:27)
Turiu saldytuve nuo svenciu uzsilikusi spanguoliu maisiuka. Tik nezinau ka su jom daryti  ax.gif Gal kokiu ideju pasiulysit? smile.gif

ash irshvirciau kompota ar kisieliu, nes nelabai megstu vaisiu ar uogu su antrais patiekalais.. blush2.gif
o jei megsti pyragus (ash ne schmoll.gif ), tai irgi puikiai tiktu..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 18, 17:19)
biggrin.gif  biggrin.gif
girdejau, kad Costco yra pirkti skaniu antyciu-jos jau parukytos, ishkeptos..Galima ir shaltas valgyti, galima ir dar orkaitej pakepti..bet pati nesu ragavus..

Nežinau, kaip dėl antyčių, bet vištos, bent jau pas mus, tai tikrai skaniausios kokias galima pardėj nusipirkt. Ale prieskonių visvien trūksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 04 sausio 2008 - 13:03
Susiviliojau kalakuto receptukais.. Bandysiu kept vištytę (kalakuto mums trims būtų žiauriai per daug) pagal juos ax.gif
Atsakyti
Wicked uzsakymu biggrin.gif

Paprastuoliskas obuoliu pyragas laugh.gif

0.5 stiklines cukraus
1 stikline miltu
3 kiausiniai
5 obuoliai
vanilinio cukraus/ esencijos
cinamono

Kiausinius isplakti su cukrumi, deti miltus, vanile, cinamona, obuolius (as pjaustaiu juos skiltelemis). (Galima graziai isdelioti pyrago virsu obuoliais del estetinio vaizdo. vietoj cinamono galima deti jau spec paruostus prieskonius obuoliu pyragui.)
Kepti formoje apie 45 minutes 350F orkaiteje.

Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 01 04, 21:28)
Wicked uzsakymu  biggrin.gif

Paprastuoliskas obuoliu pyragas laugh.gif

didelis aciu biggrin.gif
jau tikrai bandysiu ryt ar poryt kepti thumbup.gif butent toki ir prisimenu is vaikystes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 01 04, 22:31)
didelis aciu  biggrin.gif
jau tikrai bandysiu ryt ar poryt kepti  thumbup.gif butent toki ir prisimenu is vaikystes  biggrin.gif

nera uz ka 4u.gif .ant galutinio varianto gali det ledus arba Whipped Cream mirksiukas.gif

pamirsau paminet, kad tas kepimo laikas labai preliminarus yra. as grubiai kepu 45 minutes, o po to smeigiu krapstuka - jei sausas, reiskia pyragas gatavas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 01 04, 21:34)
ant galutinio varianto gali det ledus arba Whipped Cream  mirksiukas.gif

cia kad kaloriju per maza nebutu, ir i kuna geriau eitu? hihihi.gif tai galiu nuramint, man ir taip gerai viskas eina ten, kur neturetu hihihi.gif

tiesa, kokius obuolius naudoji kepimui? g.gif dabar kaip tik prisiminiau, kaip Whole Foods priejo prie manes moteriske ir klausia, o kurie obuoliai labiau tinkami kepimui? o as ir galvoju, kad tu zinotum, pas ka klausi... kuri virtuvej kaip jaunas menulis rodosi blush2.gif

ir del kepimo laiko tai zinau, jog visos orkaites kepa skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 sausio 2008 - 05:39
QUOTE(wicked @ 2008 01 04, 22:38)
cia kad kaloriju per maza nebutu, ir i kuna geriau eitu? hihihi.gif tai galiu nuramint, man ir taip gerai viskas eina ten, kur neturetu hihihi.gif

tiesa, kokius obuolius naudoji kepimui?  g.gif dabar kaip tik prisiminiau, kaip Whole Foods priejo prie manes moteriske ir klausia, o kurie obuoliai labiau tinkami kepimui? o as ir galvoju, kad tu zinotum, pas ka klausi... kuri virtuvej kaip jaunas menulis rodosi  blush2.gif

pas mane tas pats doh.gif

mano megstamiausi yra Gala Apples - su jais visada gerai pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 01 04, 21:42)
mano megstamiausi yra Gala Apples - su jais visada gerai pavyksta  thumbup.gif

kazkodel apie juos ir pagalvojau.... ax.gif
Atsakyti
as dar puse citrinos isspaudziu ir sauksteli sodos, ir, zinoma, daugiau cukraus ax.gif bei slakeli apelsinu sulciu. dar galima sauksteli aliejaus. man kepimui geltoni dideli obuoliai tinka.

o del kaloriju - as siandien pries valgant pyraga spejau pusantros mylios nubegti (kol orkaitej kepe), o po to jau pyragas thumbup.gif
Atsakyti
Sakau, gal reik dažniau į šitą temą užeidinėt, tai ir gamint pamėgsiu lotuliukas.gif Kas kart vis susivilioju kažkuo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 01 04, 22:42)
pas mane tas pats   doh.gif

mano megstamiausi yra Gala Apples - su jais visada gerai pavyksta  thumbup.gif

zinau, kad jau po laiko rasau biggrin.gif , bet del 'further reference' biggrin.gif ... gal kita karta panaudosi, Wicked - as daznai dar dedu brown sugar prie paprasto man patinka jo suteikiamas skonis thumbup.gif .

sorry, kad pamirsau parasyt vakar blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 06 sausio 2008 - 06:16