Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Musu vakariene:
smile.gif Zuikis: turejau kalakutienos farsho, tad cia zuikis a le kalakutas biggrin.gif ..
Radau sudziuvusio prancuzishko batono, uzpyliau karshtu vandeniu, suverciau farsha, imushiau 1 kiaushini, sutryniau kelias skilteles cesnako, iberiau juros druskos ir truputi manu kruopu (nes skystokas farshas buvo) - visa mase i kepimo inda, i vidu ispraudziau Rokishkio surio (galima deti bet ka, pvz virtus kiaushinius ar grybus) ir apdejau bulvytem..tikrai lengva..ir skanu..mb patiko, jau antra porcija isidejo biggrin.gif (tiesa, baigiant kepti uzbarsciau raudonosios paprikos prieskoniais ir uztepiau shaukshta majonezo..del spalvos;)) :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 06, 16:54)

4u.gif aciu

jau dabar tai tikrai einu zuvies kepti, bo nuo tokiu vaizdu pasijutau alkana hihihi.gif o sita dalyka bandysiu thumbup.gif (gal net ir ryt, jei tik gerai jausiuos)
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 01 07, 02:00)
4u.gif aciu

jau dabar tai tikrai einu zuvies kepti, bo nuo tokiu vaizdu pasijutau alkana hihihi.gif o sita dalyka bandysiu  thumbup.gif (gal net ir ryt, jei tik gerai jausiuos)

biggrin.gif skanios zuvies 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit isbandyta recepta su saldziosiomis bulvemis? ax.gif Labai megstu, bet paciai gaminti dar neteko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes norejau jusu pasiteirauti gal zinot kur yra pairkti HiPP natal aktiv arbatos zindyves man ja atveze is Lietuvos buvau nuejus i Asdos vaistine,bet ten pasake,kad pirma karta tokia arbata girdi.Ir gal zinote,kaip yra angliskai pankolio arbata.Labai jum aciu. smile.gif unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(saulyytee @ 2008 01 08, 17:01)
Sveikutes norejau jusu pasiteirauti gal zinot kur yra pairkti HiPP natal aktiv arbatos zindyves man ja atveze is Lietuvos buvau nuejus i Asdos vaistine,bet ten pasake,kad pirma karta tokia arbata girdi.Ir gal zinote,kaip yra angliskai pankolio arbata.Labai jum aciu. smile.gif  unsure.gif

Angliskai pankolis yra Fennel.
Atsakyti
..kai labai tingisi daryti valgyt, prisimeni studentishkus laikus: keptas bulves su deshrelem smile.gif ..Viskas pasigamino per 15 minuciu tongue.gif ..:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 07, 18:12)
Gal kuri turit isbandyta recepta su saldziosiomis bulvemis?  ax.gif Labai megstu, bet paciai gaminti dar neteko  smile.gif

Na kadangi nei viena neatraset teko susirasti paciai. Roasted sweet potatoe mash Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 09, 16:54)
Na kadangi nei viena neatraset teko susirasti paciai. Roasted sweet potatoe mash Labai skanu  thumbup.gif

..man saldzios bulves- labai neskanu blush2.gif ..tai nei vieno receptuko ir nezinau.. blush2.gif
kazkaip keista..bulve ir saldi..ragavau - nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 06, 16:54)
Musu vakariene:
smile.gif Zuikis: turejau kalakutienos farsho, tad cia zuikis a le kalakutas biggrin.gif ..
Radau sudziuvusio prancuzishko batono, uzpyliau karshtu vandeniu, suverciau farsha, imushiau 1 kiaushini, sutryniau kelias skilteles cesnako, iberiau juros druskos ir truputi manu kruopu (nes skystokas farshas buvo) - visa mase i kepimo inda, i vidu ispraudziau Rokishkio surio (galima deti bet ka, pvz virtus kiaushinius ar grybus) ir apdejau bulvytem..tikrai lengva..ir skanu..mb patiko, jau antra porcija isidejo biggrin.gif (tiesa, baigiant kepti uzbarsciau raudonosios paprikos prieskoniais ir uztepiau shaukshta majonezo..del spalvos;)) :

as dar grietines dedu i zuiki ar i kotletus, kad minkstesne mesyte butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 09, 18:37)
..man saldzios bulves- labai neskanu blush2.gif ..tai nei vieno receptuko ir nezinau.. blush2.gif
kazkaip keista..bulve ir saldi..ragavau - nepatiko schmoll.gif

o man labai skanu biggrin.gif tai tu negalvok kad ten bulve. galvok kad rope pvz biggrin.gif gal nebebus taip bjauru? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 01 09, 03:56)
..kai labai tingisi daryti valgyt, prisimeni studentishkus laikus: keptas bulves su deshrelem smile.gif ..Viskas pasigamino per 15 minuciu tongue.gif ..:

user posted image

Pirmos salotos su raudonuoju kopustu (jetus.. kaip anas vadinas neprisimenu unsure.gif ), o antros? g.gif Skaniai atrodo.. ax.gif Baisiai pasiilgau "majoneziniu" salotu, nes mes vis tas virdurzemiskas su alyvuogiu aliejum darom. Atsibodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 09 sausio 2008 - 18:17
QUOTE(garbane @ 2008 01 09, 10:15)
Pirmos salotos su raudonuoju kopustu (jetus.. kaip anas vadinas neprisimenu  unsure.gif ), o antros?  g.gif Skaniai atrodo..  ax.gif Baisiai pasiilgau "majoneziniu" salotu, nes mes vis tas virdurzemiskas su alyvuogiu aliejum darom. Atsibodo.

antros sakyciau zirneliai su svoguniuku ir majonezu... g.gif speju pagal paveiksliuka, nes ne mano darytos blush2.gif
Atsakyti