Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

biggrin.gif
vienos salotytes: paprasti lietuvishki marinuoti burokeliai su majonezu, kitos - atspejot - zirneliai 4u.gif

Saldzios bulves nelabai pamegsiu, nes saldi, o ash saldziai nelabai megstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 09, 20:52)
biggrin.gif
vienos salotytes: paprasti lietuvishki marinuoti burokeliai su majonezu, kitos - atspejot - zirneliai 4u.gif

Oi gaila - nevalgau as burokeliu doh.gif

Zirneliai+majonezas+svogunai+?

Isinorejau tokios misraines nors sienom lipt. Bet nei majonezo nei zirneliu doh.gif Kaip tycia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 09, 20:57)

Zirneliai+majonezas+svogunai+?

Isinorejau tokios misraines nors sienom lipt. Bet nei majonezo nei zirneliu  doh.gif Kaip tycia  bigsmile.gif

aha smile.gif , zirniukai, svogunai (gali ir laishku deti, ash dejau truputi melynojo svoguno + krapu ir petrazoliu), juodi pipirai, majonezas 4u.gif
Atsakyti
Vel kepeneles smile.gif ..receptas ish sm, kazkurios mamytes smile.gif :
kepeneles sumalti (ash maliau blenderiu), itarkuoti dvi bulves (burokine tarka), 2 kiaushiniai, kefyro ipilam (ish akies shliukshtelejau). Tris sutarkuotas morkas(vel burokine tarka) ir svoguna truputi apkepiau ir taip pat suverciau i teshla. Sutryniau ir kelias skilteles cesnako del skonio..Recepte buvo rashoma ideti arbatini shaukshteli sodos, ash nedejau..Iberiam trupti miltu, kad tirshciau butu (ash pyliau truput manu) ir iberiam prieskoniu..(druska, pipirai)..
Atrodo paprastai, bet skonis tikrai geras - labai lengvuciai ir skanus 4u.gif , kepa greitai.
(Recepte buvo siuloma karshtus ishtepti majonezo/cesnako padazu, tad kam patinka, galima dar ir taip pagardinti..)
user posted image
user posted image
Atsakyti
6663 su kokiom kepenelem darai,as irgi nusipirkau versienos kepeneliu,dabar mirkau piene irgi darysiu kepenis karaliskai pagal SONATINA thumbup.gif Ziuriu tu megeja gaminti,nes randu tave ir kulinarines idejos,o pyragus,tortus patinka gaminti?
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 01 11, 18:12)
6663 su kokiom kepenelem darai,as irgi nusipirkau versienos kepeneliu,dabar mirkau piene irgi darysiu kepenis karaliskai pagal SONATINA  thumbup.gif Ziuriu tu megeja gaminti,nes randu tave ir kulinarines idejos,o pyragus,tortus patinka gaminti?

smile.gif shiaip perku ivairias kepeneles (vishtienos, vershienos, jautienos ir t.t.), shi karta turejau kiaulienos..
Gaminti labai megstu wub.gif , bet visishkai nemoku tortu ar pyragu verysad.gif (nes nelabai juos valgau)..ishmokau vieninteli varshkes apkepa, ir tai tik del mb tongue.gif

Sonatinos ir Giedriaus receptai labai patinka..Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 11, 09:54)
Gaminti labai megstu wub.gif , bet visishkai nemoku tortu ar pyragu verysad.gif (nes  nelabai juos valgau)..ishmokau vieninteli varshkes apkepa, ir tai tik del mb tongue.gif

zinok man irgi jie nesigauna jei ka... blush2.gif siaip nesu megeja gaminti, bet moku ir galiu... bet visi konditeriniai gaminiai man niekada nesigauna, nebet kepu pyragus "is dezuciu" doh.gif blush2.gif

beje, kadangi sakai megsti gaminti, gal galetum pasiulyti kokiu receptuku "crock pot'ui"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 11, 21:12)
zinok man irgi jie nesigauna jei ka...  blush2.gif  siaip nesu megeja gaminti, bet moku ir galiu...  bet visi konditeriniai gaminiai man niekada nesigauna, nebet kepu pyragus "is dezuciu"  doh.gif  blush2.gif

beje, kadangi sakai megsti gaminti, gal galetum pasiulyti kokiu receptuku "crock pot'ui"?  blush2.gif

smile.gif o tu megsti saldumynus? ash kai nelabai megstu, tai ir nelabai traukia juos mokintis biggrin.gif daryti..jei daryciau ish shirdies, gal kas gautusi g.gif ?
Crock Pot'o neturiu blush2.gif bet isivaizduoju, kad receptuku, variantu yra shimtai (turetu buti labai lengva ir patogu..uzstatai sau ryte, vakare vakariene padaryta, ar ne?)..Internete labai daug apie juos visko, pvz cia:
http://www.cookingca...rockpot_recipes
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 11, 12:20)
smile.gif o tu megsti saldumynus? ash kai nelabai megstu, tai ir nelabai traukia juos mokintis biggrin.gif daryti..jei daryciau ish shirdies, gal kas gautusi g.gif ?
Crock Pot'o neturiu blush2.gif  bet isivaizduoju, kad receptuku, variantu yra shimtai (turetu buti labai lengva ir patogu..uzstatai sau ryte, vakare vakariene padaryta, ar ne?)..Internete labai daug apie juos visko, pvz cia:
http://www.cookingca...rockpot_recipes

patinka man kartais, ypatingai dabar blush2.gif
aciu uz nuoroda mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 11, 22:19)
patinka man kartais, ypatingai dabar  blush2.gif 
aciu uz nuoroda  mirksiukas.gif  4u.gif

visai ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
O man kaiptik saldumynus labiau patinka kepti ir gaunasi man jie visada, o stai su mesytem visokiom tai sunkiau..... todel ir darau visada stake'us , nes pvz kotletu tai kiek bandizua tiek nesugebu skainiai padaryti.... nezinau kokie prieskoniai tinka, kokie ne... niu zodziu dar mokytis , o mokytis man toje mesytes maltos srityje ax.gif

Dabar prisivalgiau varskes apkepo ir sedziu patenkinta, man jis kaip desertas thumbup.gif nors valgau kaip meal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 01 12, 01:29)
O man kaiptik saldumynus labiau patinka kepti ir gaunasi man jie visada, o stai su mesytem visokiom tai sunkiau..... todel ir darau visada stake'us , nes pvz kotletu tai kiek bandizua tiek nesugebu skainiai padaryti.... nezinau kokie prieskoniai tinka, kokie ne... niu zodziu dar mokytis , o mokytis man toje mesytes maltos srityje  ax.gif

Dabar prisivalgiau varskes apkepo ir sedziu patenkinta, man jis kaip desertas  thumbup.gif  nors valgau kaip meal  cool.gif

smile.gif ash vien del mb tureciau ishmokti tuos pyragus, apkepus ir kita smile.gif , jis labai megsta..
o jei reikes kokiu patarimu del receptuku, klausk, ka zinosiu, patarsiu..
o man teks jusu klausti apie desertus smile.gif ...
Atsakyti