Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(6663 @ 2008 01 14, 21:53)

MichGirl jau parashe apie kompota 4u.gif ,

kur blink.gif kada blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dangus griutu jei as dar ir kompotus virt pradeciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 15, 05:13)
kur blink.gif kada blink.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dangus griutu jei as dar ir kompotus virt pradeciau...  lotuliukas.gif

ui, netycia sumaishiau su Maverick biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 14, 21:26)
ui, netycia sumaishiau su Maverick biggrin.gif
4u.gif

happens biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 01 15, 05:40)
happens  biggrin.gif  4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
O man nesigavo obuoliu pyragas....idomu ar del obuoliu ar del recepto....reiks dar kartelei su normaliais obuoliais isbandyti, t.y. gala. Dariau pagal cia visai nesneiai kazkieno parasyta recepta.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 14, 19:53)
Vakariene:
Alyvuogiu aliejuje pakepti sutrinta cesnaka ir krevetes, iberiam zaliuju zirneliu,  tada supilam ishvirtus laukinius ryzius, kepam ant didokos ugnies apie 5-10 min. Jokiu prieskoniu nedejau, tik sojos padaza. smile.gif

o kaip verdi laukinius ryzius? blush2.gif ta prasme, kiek laiko? ir krevetes dedi saldytas apvirtas ar nevirtas kepi?
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 15, 19:24)
o kaip verdi laukinius ryzius?  blush2.gif  ta prasme, kiek laiko?  ir krevetes dedi saldytas apvirtas ar nevirtas kepi?

shiaip laukiniai ryziai verda ilgokai doh.gif (ilgiau nei balti bent 2 kartus), bet yra kita isheitis 4u.gif : parduotuvej Trader Joe's (tikriausiai zinot, ania? blush2.gif ) yra pirkti pakuociu laukiniu ryziu, kurie jau pagaminti (ishvirti) - labai patogu..Manau ir kitose parduotuvese gal bus..Jie tikrai skanus..retokai tokius perku, bet kartais patogu tureti greitai vakarienei..
Turejau kreveciu shaldytu (jau paruoshtu valgymui), tai tik atitirpinau po shalta vandens srove ir puse i keptuve, puse suvalgiau su juru gerybiu ashtriu padazu ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 01 14, 23:11)
O man nesigavo obuoliu pyragas....idomu ar del obuoliu ar del recepto....reiks dar kartelei su normaliais obuoliais isbandyti, t.y. gala. Dariau pagal cia visai nesneiai kazkieno parasyta recepta.

o kas tau nesigavo, pupa999? g.gif as visada kepu tik su Gala obuoliais - man ir valgymui jie patys skaniausi thumbup.gif
pagal kieno recepta kepei? (jei, mano, tai nezinau, kaip galejo nesigauti blush2.gif biggrin.gif ) ai, prisiminiau, kad sakei kepsi sokoladini obuoliu pyraga - tai receptas ne mano tada... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 15, 10:35)
shiaip laukiniai ryziai verda ilgokai doh.gif (ilgiau nei balti bent 2 kartus), bet yra kita isheitis 4u.gif : parduotuvej Trader Joe's (tikriausiai zinot, ania? blush2.gif ) yra pirkti pakuociu laukiniu ryziu, kurie jau pagaminti (ishvirti) - labai patogu..Manau ir kitose parduotuvese gal bus..Jie tikrai skanus..retokai tokius perku, bet kartais patogu tureti greitai vakarienei..
Turejau kreveciu shaldytu (jau paruoshtu valgymui), tai tik atitirpinau po shalta vandens srove ir puse i keptuve, puse suvalgiau su juru gerybiu ashtriu padazu ax.gif
4u.gif

esu girdejusi geru atsiliepimu apie Trader Joe's... niekada nesu ten pirkusi, bet reiks kada uzsukti ax.gif

aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 15, 21:35)
esu girdejusi geru atsiliepimu apie Trader Joe's... niekada nesu ten pirkusi, bet reiks kada uzsukti  ax.gif
aciu uz receptuka  4u.gif

visai ner uz ka, cia net ne receptukas:) (o ka radau shaldytuve smile.gif )
Trader's Joe man nelabai pakeliui, bet labai megstu (jei jau iki ten dasigaunu) - ziauriai geros kainos vynui, ir maistas organishkas, bet gan pigus, lyginant su Whole Foods..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 15, 15:07)
visai ner uz ka, cia net ne receptukas:) (o ka radau shaldytuve smile.gif )
Trader's Joe man nelabai pakeliui, bet labai megstu (jei jau iki ten dasigaunu) - ziauriai geros kainos vynui, ir maistas organishkas, bet gan pigus, lyginant su Whole Foods..
4u.gif

man irgi patinka Trader Joe's (ne Trader's Joe mirksiukas.gif ), viena parduotuve, gal 3 mylios nuo manes yra... Skanus man ten toks vietnamietishkas padazas yra, imeti vistienos ir darzoviu i ji ir su ryziais niam niam... smile.gif ir siaip visokio idomaus ir skanaus maisto yra .. girdejau kai kurios parduotuves netgi lietuvishka Svyturio alu pardavineja, bet cia Michigane neteko matyt smile.gif
Atsakyti
ne sokoladini, o paparsata, net negirdejus apie sokoladini obuoliu pyraga as. niu ko as ten dejau :kazkiek miltu, 3kiausiniai, kazkiek cukraus, cinamono, vanilinio cukraus , lyg ir viskas ir 5 obuoliukai, kepti 350F , 45min. Bet speju , kad obuoliai kalti, nes per 1val net nesusileido, kazkokie matyt ant tiek brudo privaryti, kad net iskepti neimanoma. Niu bandysiu dar karta su gala obuoliais wink.gif

Trader Joe's visada perku sugar free sokolada thumbup.gif Ir siaip sausianiuku kokiu niam niam jie turi.... oatmeal tokie maziukai.... nusipirkau dezute, kol susiruosiau valgyti apsiziurejau, kad MB i reisa issiveze doh.gif lotuliukas.gif

As daznai darau:pakepinu krevetes (pilkas, t.y. zalias) su cesnaku, olive oil ir trupuciu sviesto ir sumaisau su isvirtais makaronais(kokiais trumpais susuktais, kad patogiau valgyti butu). Ir greita ir skanu thumbup.gif
Atsakyti