QUOTE(doviliushka @ 2008 01 14, 13:32)
o kaip tu darai krabu lazdeliu kotletus?

MB dievina jas, tai sakau gal pabandysiu

ir tilapia marinuoji paprastam jogurte tik pridejusi visokiu kitokiu prieskoniu ar kaip?
o as vakar vistienos krutinele dariau slow cooker'yje... gavosi visai nieko
Doviliuska,
labai paprasta tuos krabu lazdeliu kotletus... Imi paka lazdeliu, as dar dedu grybu svieziu siek tiek, morkyciu ir kukuruzu saldytu - viska i maisto smulkintuva sumetu, puse minutes, ir viskas susismulkina, tada i visa visa dedu dar majonezo ir garstyciu, bei pagal skoni jei reikia druskos, pipiriuku, baziliko (ar kitokiu zoliu pagal savo skoni - cia jau kaip kam). Imusi kiausini, ir i visa marmala dar idedi arba baltos duonos arba dziuveseliu, kad liptu geriau... na ir formuoji kotletukus, apvolioji dziuvesiuose ir kepi (as asmenishkai apkepu greit keptuvej, ir sudedu i skarda, o vakare kai jau valgom tai kokiai 20 min dar i orkaite imetu, nes vien keptuvej apkepus jie labai birus gaunasi, bent jau man

)
Skanus padazas prie ju... isspausti keliu mandarinu sultis (jei neturi galima naudot apelsinu sultis is pakelio, bet su mandarinais skaniau), ipili pora saukstu garstyciu, idedi cukraus ir druskos, bei cili pipiru dziovintu ir smulkintu (chilli flakes - tie kur picerijose buna pvz ant stalu padeta). viska gerai pakaitini ir vuolia - jei norisi tirstesnio padaro, galima miltu sauksta imest, bet as nesivarginu, man geriau skystas padazas, bet be miltu skonio jame
O zuvi, taip marinuoju plain yogurt'e ipilu siek tiek olive oil, daug cesnako, druskos siek tiek - ir tada jau zoliu pagal skoni, man su ciobreliais skaniausia
Papildyta:
QUOTE(Maverick @ 2008 01 14, 14:20)
na, ka cia dar... kai man jau nebelieka ideju, visada griebiuosi slow cooker'io pagalbos - niekada nepaveda - reikalas isbandytas
tuoj sugundysi... man kaip tokiai "megstanciai" knistis virtuveje, visai nieko atrodo toks gaminimo budas - sumetei ir palikai

gaila vietos virtuvej dar vienam daiktui jau nebeturiu - reikia tiketis kad kazkada netolimiausioj ateity kazkur persikraustysim, kur virtuve didesne