Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

Esu pirkusi Kristianoj, Parfum Express (daugiau niekada ten nepirksiu blush2.gif ), Oro uosto duty free, Harrods ir aišku iš tų "pardavėjų" gun_bandana.gif (nusipirkau pas juos Angel už 80 lt, oi kaip džiaugiausi kad pigiai, bet išvyniojus iškart supratau kad fuflo, teko grąžinti atgal).
Atsakyti
QUOTE(Kagnella @ 2008 02 01, 00:01)
Parfum Express (daugiau niekada ten nepirksiu blush2.gif )

Kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnella @ 2008 02 01, 00:01)
(nusipirkau pas juos Angel už 80 lt, oi kaip džiaugiausi kad pigiai, bet išvyniojus iškart supratau kad fuflo, teko grąžinti atgal).

tai uz tokia kaina be abejo kad tik fuflas ir gali but rolleyes.gif nereikia ir vynioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 08:58)
tai uz tokia kaina be abejo kad tik fuflas ir gali but  rolleyes.gif nereikia ir vynioti  smile.gif

drinks_cheers.gif Skūpas moka du kartus... mažiausiai. biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu tau, turėjo vyras Moschino Friends Men labai patiko, tai kaip tik parfumexprres buvo nuolaida nusipirko, tai ne tik leidžia per purkštuką, bet ir kvapas skiriasi blink.gif va tau ir originalūs.
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 02 01, 09:12)
Pritariu tau, turėjo vyras Moschino Friends Men labai patiko, tai kaip tik parfumexprres buvo nuolaida nusipirko, tai ne tik leidžia per purkštuką, bet ir kvapas skiriasi  blink.gif  va tau ir originalūs.

Nu mergaitės, nejuokinkit... kas puls padirbinėti tuos Moschino Friends??? doh.gif pagalvokit pačios , ar tai gali apsimokėti tam padirbinėtojui? Na kiek nupirks tų Friends? Į bankrotą gali nuvesti juos. Prigamins buteliukų, prispausdins kartononių dėžučių, primaišys šamarliako... o kas toliau?
Padirbinėjami tik itin populiarūs brendai ir tik itin populiarūs kvapai tų brendų... Pvz., Chanel visokios madmuazelės su šansais, Dior J'adore, DG Light Blue ir krūva kitų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 01, 09:18)
Nu mergaitės, nejuokinkit... kas puls padirbinėti tuos Moschino Friends???  doh.gif  pagalvokit pačios , ar tai gali apsimokėti tam padirbinėtojui?  Na kiek nupirks tų Friends?  Į bankrotą gali nuvesti juos. Prigamins buteliukų, prispausdins kartononių dėžučių, primaišys šamarliako... o kas toliau?
Padirbinėjami tik itin populiarūs brendai ir tik itin populiarūs kvapai tų brendų... Pvz., Chanel visokios madmuazelės su šansais, Dior J'adore,  DG Light Blue ir krūva kitų...  smile.gif

Labai protingai samprotauji. As taip irgi anksciau masciau. O kokio velnio padirbineti limituotus Lancome Tropiques ar Benghal?
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 09:58)
tai uz tokia kaina be abejo kad tik fuflas ir gali but  rolleyes.gif nereikia ir vynioti  smile.gif

pritariu. Aisku visos norime nusipirkti pigiau, bet tas pigiau irgi turi buti protingas. Galima gauti originala pigiau keliasdesimt litu, bet ne keliais simtais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 00:23)

Pirkau Parfum express Cerruti Image (jau anksčiau esu juos turėjus), kvapas panašus, bet toks "nusidūkęs" ir buteliukas kažkoks neaiškus. Nesakau, kad ten fuflo, nu bet aš turėjau tokį atvejį ir daugiau ten nepirksiu schmoll.gif
QUOTE(Levereti @ 2008 02 01, 10:37)
pritariu. Aisku visos norime nusipirkti pigiau, bet tas pigiau irgi turi buti protingas. Galima gauti originala pigiau keliasdesimt litu, bet ne keliais simtais bigsmile.gif

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif Paprasčiausia tai buvo jei neklystu vieni pirmųjų mano kvepalų ir tose kainose nesigaudžiau verysad.gif Dabar perku tik patikrintose vietose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnella @ 2008 02 01, 10:52)
Pirkau Parfum express Cerruti Image (jau anksčiau esu juos turėjus), kvapas panašus, bet toks "nusidūkęs" ir buteliukas kažkoks neaiškus. Nesakau, kad ten fuflo, nu bet aš turėjau tokį atvejį ir daugiau ten nepirksiu schmoll.gif

su cerruti tai yra skirtingi buteliukai. bandziau aiskintis, koks skirtumas, paneles bandziusios abu, sako, visgi skiriasi siek tiek kvapas.
pvz buna bonkute bruksniuota. o buna ant bonkutes dideli skaiciukai 1881 g.gif nors vizualiai spalva ta pati. tai net nezinau. gal del to tau pasirode, kad kitokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 11:37)
su cerruti tai yra skirtingi buteliukai. bandziau aiskintis, koks skirtumas, paneles bandziusios abu, sako, visgi skiriasi siek tiek kvapas.
pvz buna bonkute bruksniuota. o buna ant bonkutes dideli skaiciukai 1881  g.gif nors vizualiai spalva ta pati. tai net nezinau. gal del to tau pasirode, kad kitokie  g.gif

Turiu ir Cerruti 1881 (pirkti Kristianoj), tai lygiai tokie patys, neturiu jokių pretenzijų, ir skaičiai dideli.Nu bet tie Cerruti Image tai tikrai kitokie negu turi būti. Nieko sunaudosiu doh.gif
O kur jūs perkat kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 02 01, 09:12)
Pritariu tau, turėjo vyras Moschino Friends Men labai patiko, tai kaip tik parfumexprres buvo nuolaida nusipirko, tai ne tik leidžia per purkštuką, bet ir kvapas skiriasi  blink.gif  va tau ir originalūs.

Pgl. įstatymą tu turi teisę per kažkurį laiką grąžinti nekokybišką prekę, manau, tikrai būtų pakeitę arba grąžinę pinigus smile.gif

QUOTE(Africa @ 2008 02 01, 09:18)
Nu mergaitės, nejuokinkit... kas puls padirbinėti tuos Moschino Friends???  doh.gif  pagalvokit pačios , ar tai gali apsimokėti tam padirbinėtojui?  Na kiek nupirks tų Friends?  Į bankrotą gali nuvesti juos. Prigamins buteliukų, prispausdins kartononių dėžučių, primaišys šamarliako... o kas toliau?
Padirbinėjami tik itin populiarūs brendai ir tik itin populiarūs kvapai tų brendų... Pvz., Chanel visokios madmuazelės su šansais, Dior J'adore,  DG Light Blue ir krūva kitų...  smile.gif

g.gif Na pritariu drinks_cheers.gif

Kita vertus, vienos sesuo dirba Kosmadoje(kaip suprantu, irgi Kristianos grupei priklausantis parduotuvių tinklas rolleyes.gif ), tai pasakojo, kaip muitinėje buvo sulaikytas padirbtų kvepalų siuntinys, kuris keliavo į Kosmadą. Tad, sako, dabar Kosmadoje aš tik kosmetiką perku, o kvepalus - Kristianoje arba PE(sako, girdėjau, kad PE kvepalus vežasi iš USA). Be to, buvau iš Alioshkossesei pirkusi Armani Remix, nuėjau palyginri į PE - viskas taip pat, net BAR kodai nesiskiria. schmoll.gif
Atsakyti