QUOTE(Minerva @ 2008 02 03, 12:55)
Seniai reikėjo sakyt. Tik buteliuką tuščią kur nors susirasiu ir padirbsiu, jokių problemų. Tau litro užteks?
QUOTE(biologė @ 2008 02 03, 15:42)
Seniai reikėjo sakyt. Tik buteliuką tuščią kur nors susirasiu ir padirbsiu, jokių problemų. Tau litro užteks?

QUOTE(biologė @ 2008 02 03, 14:42)
Klausyk, o gal galima po 100 ml skirtingų?

QUOTE(Minerva @ 2008 02 03, 15:37)
Kainuosss

(gerai, kad visais savo kvepalais džiaugiuos ir nieko neketinu parduot, o tai po tokios reklamos joks pardavimass neišdegtų

QUOTE(leliux @ 2008 02 03, 12:15)
a ne per drasus pareiskimai???!!!
kazkada buvau zurnale skaicius straipsni apie tai, is kur PE ima kvepalus ir kodel pas juos pigiau, nei pvz Kristianose... ne zodzio nebuvo apie usa.....
idomu, is kur tamstos tokios zinios???

kazkada buvau zurnale skaicius straipsni apie tai, is kur PE ima kvepalus ir kodel pas juos pigiau, nei pvz Kristianose... ne zodzio nebuvo apie usa.....

Tingiu aiskinti, bet ne is usa

QUOTE(Seeme @ 2008 02 03, 18:37)
paaiskinkit juk idomu

Labai keista, kodel daznas lietuvis, nutekejes uzsienin, pradeda i Lietuva is auksto ziureti: viskas LT sudas, fuflo ir t.t.

QUOTE(Aromamania @ 2008 02 03, 07:59)
Jau tu brangioji taip nusisnekejai, kad
. PE aukstos kokybes fuflo.
Pati sakai, kad nesi PE pirkusi, bet vis tiek zinai. Is serijos viena bobute sake. Nesupyk bet parodysiu tau

Pati sakai, kad nesi PE pirkusi, bet vis tiek zinai. Is serijos viena bobute sake. Nesupyk bet parodysiu tau

nepirkau is pe...bet pirkau is parfumerijos....irgi nukainuoti kvepalai...kainos sumazintos paliginus su kitom parduotuvem......juk rasiau net kelis kartus savo pastebejimus apie pirkima is nuokainuotu kvepalu parduotuves..........tai ir parasiau juk tik savo nuomone kad PE man panasu kaip parfumania...... is to pacio tinklo jauciu gauna tuos kvepalus...nes apie parfumania raso kad kvepalus gauna is europos distributoriu......

cia tik mano samprotavimas sorry jei kam cia skaudi vieta...

tikrai nevarau ne apie LT nei apie kita sali,,,kaip cia kazkas pastebejima toki dave..bet tik bandau samprotauti kodel tiek fuflo yra....

o kas cia juokinga apie aukstos kokybes fuflo...

QUOTE(leliux @ 2008 02 03, 10:15)
a ne per drasus pareiskimai???!!!

juk ne as isgalvojau kad is usa.....freducci komentara juk pakomentavau....ir sakau kad is usa tai nereiksia kad nepadielka.......atrodo kad usa padielku nera...

QUOTE(Seeme @ 2008 02 03, 15:37)
is europos distributoriu......kai ir visos internetines ir nukainuotos parduotuves megsta pabrezti.....

Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 03, 17:26)
Labai keista, kodel daznas lietuvis, nutekejes uzsienin, pradeda i Lietuva is auksto ziureti: viskas LT sudas, fuflo ir t.t. 

tikrai nevarau....ir ziuriu normaliom akym..... visur fuflo yra ir bus......
Isabelle , nesuprantu tokio neigiamo požiūrio į visas internetines parduotuves.
Jei tau kartą nepavyko su jomis (nors labai abejoju, kad tie Bourbon kvepaliukai galėjo būti padirbti, juk brendas absoliučiai negarsus, net pas mus Sarmoje išparduodami su 30 % nuolaida, kai pradinė jų kaina ir šiaip nedidelė).
Aš pvz., tikrai nepirkčiau internetu Chanel, ypač didelių kiekių - 100 ml, už juokingas kainas. Pastebėjau, kad padirbti kvapai dažniausiai būna 100 ml. Pati pagalvok, juk tiems padirbėjams apsimoka dideli buteliai, o ne mažyčiai 25 -30 ml.
Gal Seeme vėl sakys, kad per daug protingai aš čia mastau, bet kaip jau yr taip. Noriu ir su jumis savo "protingom" mintim pasidalinti.

Aš pvz., tikrai nepirkčiau internetu Chanel, ypač didelių kiekių - 100 ml, už juokingas kainas. Pastebėjau, kad padirbti kvapai dažniausiai būna 100 ml. Pati pagalvok, juk tiems padirbėjams apsimoka dideli buteliai, o ne mažyčiai 25 -30 ml.

QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 08:11)
Isabelle , nesuprantu tokio neigiamo požiūrio į visas internetines parduotuves.
Jei tau kartą nepavyko su jomis (nors labai abejoju, kad tie Bourbon kvepaliukai galėjo būti padirbti, juk brendas absoliučiai negarsus, net pas mus Sarmoje išparduodami su 30 % nuolaida, kai pradinė jų kaina ir šiaip nedidelė).
Gal Seeme vėl sakys, kad per daug protingai aš čia mastau, bet kaip jau yr taip. Noriu ir su jumis savo "protingom" mintim pasidalinti. 

As irgi taip protingai galvoju

Ka ten burti is kur kvepalai gauti. Gamintojai iskart zino, kad dalis kvepalu bus tiekima i tokias ar tokias rinkas. JAV tikrai yra didele eksporto rinka, gaminamos dezutes ant kuriu iskart parasyta "distributed in USA", adresai ir telefonai atstovu. Jei turi toki buteliuka, tai zinai, kad jis is JAV didmenininku. Dauguma kvepalu pas mane butent tokie. Ka padirbinetojai raso, as nezinau, tiesiog neteko matyti.
Daugumoje patikimu internetiniu parduotuviu Chanelis ar kokie kiti nauji, populiarus kvepalai nera nukainuoti ir kainuoja tiek pat kiek Sephoros internetineje parduotuveje.