Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 12:12)
Pgl. įstatymą tu turi teisę per kažkurį laiką grąžinti nekokybišką prekę, manau, tikrai būtų pakeitę arba grąžinę pinigus smile.gif
g.gif Na pritariu drinks_cheers.gif

pagal istatyma kvepalu, kosmetikos ir pan. isvis negalima grazint, vargu, ar kas gilinasi, kas ten tau susisviete nekokybiska rolleyes.gif

o siaip kiek pirkau is PE, viskas man ten originalu. neisivaizduoju, ar apskritai apsimoketu fuflo prastuminet, gi zmones ne akli. be to, pilna legendu sklando ir apie sarma bei kristiana ir isvis, kad Lietuvoj originaliu kvepalu nenusipirksi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau atrodo, tos deficitas doh.gif man cia panasiau i savotiska paranoja user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 01, 12:25)
pagal istatyma kvepalu, kosmetikos ir pan. isvis negalima grazint, vargu, ar kas gilinasi, kas ten tau susisviete nekokybiska rolleyes.gif

Nekokybiska galima. Kvepalai ir kosmetika yra itraukti i negrazinamu prekiu sarasa. Taciau yra dvi skirtingos situacijos: "grazinu, nes apsigalvojau ar man nebereikia" ir "grazinu, nes nekokybiska". Nekokybiska priimti privalo, o jei tiesiog apsigalvojai - dek, kur nori. Jei tas "nekokybiskumas" akivaizdus, tai nieko ir irodinet nereikia (pvz., plika akimi matomas pakuotes, butelaicio brokas ar koks "svetimkunis" paciuose kvepaluose). Esu karta gyvenime grazinusi preke, kuri, kaip paaiskejo parsinesus namo, tiesiog netinka. Su kvepalais taip neisdegtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 01 vasario 2008 - 12:50
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 12:12)
Kita vertus, vienos sesuo dirba Kosmadoje(kaip suprantu, irgi Kristianos grupei priklausantis parduotuvių tinklas rolleyes.gif ), tai pasakojo, kaip muitinėje buvo sulaikytas padirbtų kvepalų siuntinys, kuris keliavo į Kosmadą. Tad, sako, dabar Kosmadoje aš tik kosmetiką perku, o kvepalus - Kristianoje arba PE

nematau logikos g.gif
tinklas tas pats (as nezinau, tik remiuos tuo, ka parasei ir kiek esi pati girdejus), bet vat i vienas parduotuves tai fufliakus kisha, o jau i "parfumerijos meka " kristiana tik originalus? g.gif tai jei i kosmada gali nukeliaut neoriginalai, tai kas tada ir garantuoja, kad kitur nenukeliauja?

o siaip man tai juokingos tos paranojiskos kalbos, kad LT tik neoriginalai, vat vokietijoj ar anglijoj vienaip kvepia, o pas mus jau kitaip. turbut kokioj turkijoj gamyklele speciali yra, skirta prekiauti baltijos salims hihihi.gif
ar cia is senu laiku uzsilikes toks mastymas, kad uzsieni viskas skaniau, geriau, kokybiskiau, o pas mus tik liekanos, drapanos, skystaliukai kazkokie............
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 01, 09:58)
Labai protingai samprotauji. As taip irgi anksciau masciau. O kokio velnio padirbineti limituotus Lancome Tropiques ar Benghal?

stengiuosi protauti... biggrin.gif Bet tekantis purkštukas gi nėra fufliako įrodymas. Tegu ta pana nueina į "padorią" parduotuvę ir palygina .
O tu bent matei, kaip atrodo tie padirbti bengalai su tropikais? mirksiukas.gif Jais ir neprekiauja parduotuvės, juos rasi tik pas "platintojus" iš po skverno. O tai visai skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 02 01, 11:12)
Pritariu tau, turėjo vyras Moschino Friends Men labai patiko, tai kaip tik parfumexprres buvo nuolaida nusipirko, tai ne tik leidžia per purkštuką, bet ir kvapas skiriasi  blink.gif  va tau ir originalūs.

Su MOschino purkštukais tikrai kažkas negerai doh.gif Pati turiu I Love love , kurių vieną dieną nei iš šio nei iš to sugedo purkštukas, tiesiog nepurškia ir viskas, pasiguodžiau kolegėm pasirodo vienai irgi tas pats buvo nutikę su tokiais pačiais kvepalais. Kvepalų išparduotuvėj mergina pardavinėjo irgi sugedusiu purkštuku...
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 02 01, 16:59)
Su MOschino purkštukais tikrai kažkas negerai  doh.gif  Pati turiu I Love love , kurių vieną dieną nei iš šio nei iš to sugedo purkštukas, tiesiog nepurškia ir viskas, pasiguodžiau kolegėm pasirodo vienai irgi tas pats buvo nutikę su tokiais pačiais kvepalais. Kvepalų išparduotuvėj mergina pardavinėjo irgi sugedusiu purkštuku...

Turiu moschino jau trecia butelka neskaitant miniuko ir su tokiom problemom tfu tfu tfu nesusiduriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 02 01, 16:59)
Su MOschino purkštukais tikrai kažkas negerai  doh.gif  Pati turiu I Love love , kurių vieną dieną nei iš šio nei iš to sugedo purkštukas, tiesiog nepurškia ir viskas, pasiguodžiau kolegėm pasirodo vienai irgi tas pats buvo nutikę su tokiais pačiais kvepalais. Kvepalų išparduotuvėj mergina pardavinėjo irgi sugedusiu purkštuku...

Galejo buti brokuota partija g.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 02 02, 15:14)
Galejo buti brokuota partija g.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau g.gif Jei man vienai taip būtų nutikę, bet čia net keletui žmonių.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 13:10)
nematau logikos  g.gif
tinklas tas pats (as nezinau, tik remiuos tuo, ka parasei ir kiek esi pati girdejus), bet vat i vienas parduotuves tai fufliakus kisha, o jau i "parfumerijos meka " kristiana tik originalus?  g.gif tai jei i kosmada gali nukeliaut neoriginalai, tai kas tada ir garantuoja, kad kitur nenukeliauja?

o siaip man tai juokingos tos paranojiskos kalbos, kad LT tik neoriginalai, vat vokietijoj ar anglijoj vienaip kvepia, o pas mus jau kitaip. turbut kokioj turkijoj gamyklele speciali yra, skirta prekiauti baltijos salims hihihi.gif
ar cia is senu laiku uzsilikes toks mastymas, kad uzsieni viskas skaniau, geriau, kokybiskiau, o pas mus tik liekanos, drapanos, skystaliukai kazkokie............

Dėl Kosmados - kiek girdėjau, - niekada ten kvepalų nesu pirkusi, - pasirodė, kad jie labiau dekoratyvine kosmetika prekiauja, kvepalų asortimentas šioje parduotuvėje nedidelis...
Šiaip gal ir nusišnekėjau blush2.gif

Nžn, kol nepradėjau sėdėti SM man net tokių minčių nebuvo, kad galėtų būti kažkas neoriginalu parduotuvėje unsure.gif Masinei psichozei pasidaviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 10:12)
Kristianoje arba PE(sako, girdėjau, kad PE kvepalus vežasi iš USA).

PE siunciasi is usa....o usa gauna is kokiu neaisku tinklu kurie gauna kvepalus is kinijos..... doh.gif fuflo fuflo..bet fuflo auksta klase.....kaip ir visos internetines parduotuves.....

man PE panasi kaip usa perfumania.....fuflo.. doh.gif(PE nesilankaiu bet is kalbos susidariaus ispudi toki) auksta klase fuflo.....bonkutes identiskos....arba gal ne fuflo....bet kazkas su jais ne taip.....skiesti gal.....ar brokuoti kokie..... doh.gif

man atrodo kad tokios parduotuves kaip PE arba parfumanai....turi dali originalu (ant popieriu)... ir dali geru padielku.... g.gif man toks jausmas...... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 03, 10:46)
PE siunciasi is usa....o usa gauna is kokiu neaisku tinklu kurie gauna kvepalus is kinijos..... doh.gif  fuflo fuflo..bet fuflo auksta klase.....kaip ir visos internetines parduotuves.....

man PE panasi kaip usa perfumania.....fuflo.. doh.gif(PE nesilankaiu bet is kalbos susidariaus ispudi toki)  auksta klase fuflo.....bonkutes identiskos....arba gal ne fuflo....bet kazkas su jais ne taip.....skiesti gal.....ar brokuoti kokie..... doh.gif

man atrodo kad tokios parduotuves kaip PE arba parfumanai....turi dali originalu (ant popieriu)... ir dali geru padielku.... g.gif  man toks jausmas...... g.gif

Jau tu brangioji taip nusisnekejai, kad doh.gif . PE aukstos kokybes fuflo. lotuliukas.gif
Pati sakai, kad nesi PE pirkusi, bet vis tiek zinai. Is serijos viena bobute sake. Nesupyk bet parodysiu tau fool.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 03, 09:46)
PE siunciasi is usa....o usa gauna is kokiu neaisku tinklu kurie gauna kvepalus is kinijos..... doh.gif  fuflo fuflo..bet fuflo auksta klase.....kaip ir visos internetines parduotuves.....

a ne per drasus pareiskimai???!!! ohmy.gif

kazkada buvau zurnale skaicius straipsni apie tai, is kur PE ima kvepalus ir kodel pas juos pigiau, nei pvz Kristianose... ne zodzio nebuvo apie usa.....

idomu, is kur tamstos tokios zinios??? g.gif
Atsakyti