Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Prasideda.....

Ech, tiek tos tada, gruodžio mėnesis vistiek visoms užimtas. Ilgai laukę dar palauksim... Šis savaitgalis netinka niekam, ania? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Del myto. As balsuoju uz sausi smile.gif Gruodžio 14 man irgi kalėdinis firmos balius smile.gif

Ka tik svolacius paskambino, ir pasakiau, kad atidedam, nes turiu susitikimą smile.gif Didžiuojuosi savimi ir žinau, kad teisingai padariau smile.gif Nors vis atrodo, kad gal reikejo susitikti ax.gif

Ech, einu viena valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 12:57)
O jei mytą darytumėt po visų švenčių, kai šampę bus išgerta, nykštukai išmylėti, dovanos išpakuotos. Sausio vidurys...??? Gal tada visos susirinktų?
Sausio 18 d. Griežtai visos. Jokių meilužių, meilių, darbų, sportų, mokslų biggrin.gif
Dalyvaujam visos biggrin.gif Be išimties?

Liuks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 13:57)
Nežinau kas tai akiai irnesakyk.gif Vakere į vaistinę nulėksiu.
---
O jei mytą darytumėt po visų švenčių, kai šampę bus išgerta, nykštukai išmylėti, dovanos išpakuotos. Sausio vidurys...??? Gal tada visos susirinktų?
Sausio 18 d. Griežtai visos. Jokių meilužių, meilių, darbų, sportų, mokslų biggrin.gif

GV, tu čia rimtai? ar mėlynakės pokštai? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 13:57)
Nežinau kas tai akiai irnesakyk.gif Vakere į vaistinę nulėksiu.
---

Būtinai nueik į vaistinę...
Mano draugei šią savaitę tas pats buvo.. Tai nuėjo pas gydytoją, sakė nuo kosmetiskos.. Šią savaitę visai nesidažo ir kažkokius vaistus tepa, rūkas praėjo jau..

Sausio 18 tinka, bet ar tu pati dalyvausi?

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 14:01)
Prasideda.....

Ech, tiek tos tada, gruodžio mėnesis vistiek visoms užimtas. Ilgai laukę dar palauksim... Šis savaitgalis netinka niekam, ania?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na šis penktadienis tai niekaip, o gruodžio 1 dieną dar galėčiau gal ir atšaukti dideliam norui esant... mastau.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 14:02)
Ka tik svolacius paskambino, ir pasakiau, kad atidedam, nes turiu susitikimą smile.gif Didžiuojuosi savimi ir žinau, kad teisingai padariau smile.gif Nors vis atrodo, kad gal reikejo susitikti ax.gif

Ech, einu viena valgyti smile.gif

Šaunuole! Pasielgei tikrai teisingai! Tik jei labai noras yra susitikti, siūlyk iš karto kitą dieną. Parašyk po savo tariamo susitikimo ir pasakyk, kad šianiden nepavyko, tačiau galime papietauti poryt. biggrin.gif

Skanaus essen.gif: Aš irgi einu pavalgyti viena 4u.gif
Atsakyti
Dalyvausiu.
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 26, 14:50)
pioneer.gif Kleopatra, naujausios zinios is Teatro aikstes - egle jau turi atvaziuoti, bet kazkas uzstate masinas  doh.gif  laukiam laukiam!!! imsim zema starta ir po egle ieskoti vyru  mirksiukas.gif

laukam nail.gif
Atsakyti
Ot.... Man atrodo aš penktadienį į Kauną važiuosiu, alga bus, reikia Crop Towne apsispirkti, Vilniuje jo nėra biggrin.gif Bandau visaip namikat, ale žiūriu niekas niekaip negali. Teks su diedu šopintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 14:08)
Šaunuole! Pasielgei tikrai teisingai! Tik jei labai noras yra susitikti, siūlyk iš karto kitą dieną. Parašyk po savo tariamo susitikimo ir pasakyk, kad šianiden nepavyko, tačiau galime papietauti poryt. biggrin.gif

Galvoju, kad gal neskambinsiu ir nerasysiu smile.gif Jei labai nores, tai pats atsilieps wink.gif Pirma karta viska sugadinau su savo eiliniu skubejimu. Dabar lai buna, kai bus. Tegul pasireiskia vaikinas, jei taip nori tongue.gif Beje, tuo metu kai bendravome, jam turejo isaisketi vienas dalykas, daug kalbejom apie tai, nes buvo labai daug klaustuku. Tai va, dabar paskambines, visas laimingas pareiske, kad viskas issisprende, dar geriau nei tikejosi. Sia savaite turi galutinai rastiskai tai patvirtinti, tada "jau busiu visai ramus, taip ir isivaizduoju, kaip pakviesiu tave atsvesti, ignybsiu i tau i uzpakali, apsikabinsiu, nes busiu nerealiai laimingas"... Marsietis, blink.gif g.gif

Del tuso. Mobiliake jau priminimas ivestas, kalendoriaus darbo dar neturiu 2008. Kai turesiu - ta diena apsivesiu raudonai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 14:14)
Dalyvausiu.

Šaunuole mergyte.
Ir baik raukytis, tau prie veido netinka biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 13:56)
Oi užuojauta... Pažįstama situacija iki skausmo  doh.gif
Antrą kartą to kelio nebekartočiau... Nelinkiu ir tau..
Kol nėra laisvas spjauk tu į jį... Kova čia nepadės... Laukimas irgi... Pradėsi skaudinti pati save su kiekviena diena vis labiau... Į tokį š gali įklimpti, kad oioioi kaip paskui nagus gali griaužtis.. Žinau, kad sunku paklausyti patarimų, bet aš jau tą praėjau... Kovojau už tą vienintelę gyvenimo meilę... Paskui viskas sugrįžo su kaupu... Taip kad gal tu geriau spjauk į tokius, kurie nesugeba išsiskirti su viena ir pradeda su kita ir gyvenk savo gyvenimą  4u.gif  Jei bus lemta, jis taps laisvas ir bus tavo.. O jei jis toks skystas, kad nesugeba palikti vienos, bet jau ieško kitos - ar tau tikrai tokio reikia tuomet?
Ech.. bet jausmams sunku įsakinėti... To man net sakyti nereikia  4u.gif

Ačiū, labai. Tavo žodžiai man tikrai labai padeda ir aš jų paklausysiu, nes tikrai galiu įklimpti į š...
Situaciją apsunkina, tai kad tą žmogų labai gerai pažįstu, todėl žinau jog jam nelengviau nei man. Antra, kad aš visai nenopriu jog jis išsiskirtu, nes jausčiaus tikrai bjauriai, o trečia, kad man teks ir toliau bendrauti su šiuo žmogumi ir net bijau pagalvoti apie mūsų susitikimą... Dėlto ir galvoju bėgti.

GV, man neseniai buvo akių uždegimas nuo Loreal šešėlių. Tikiuosi nenaudoji? Čia ne antireklama, man tikrai taip buvo ir žinau dar 3 merginas, kurioms taip pat buvo.

Dėl meeto nenoriu nieko žadėti. Šiandien jaučiuosi taip, kad tikrai neateičiau, o kaip bus sausio 18d negaliu pasakyti. Bet šiaip norėčiau 4u.gif pasižymiu šitą datą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 14:42)
Beje, tuo metu kai bendravome, jam turejo isaisketi vienas dalykas, daug kalbejom apie tai, nes buvo labai daug klaustuku. Tai va, dabar paskambines, visas laimingas pareiske, kad viskas issisprende, dar geriau nei tikejosi. Sia savaite turi galutinai rastiskai tai patvirtinti, tada "jau busiu visai ramus, taip ir isivaizduoju, kaip pakviesiu tave atsvesti, ignybsiu i tau i uzpakali, apsikabinsiu, nes busiu nerealiai laimingas"...  Marsietis,  blink.gif  g.gif

Del tuso. Mobiliake jau priminimas ivestas, kalendoriaus darbo dar neturiu 2008. Kai turesiu - ta diena apsivesiu raudonai  thumbup.gif

Nu tikrai marsietis doh.gif
Tai jis čia tipo skiriasi ar kas jam darosi?
Kažkaip vyrai stebisi stebisi, kad pas moteris konkretumo trūksta, ale patys jau taip kartais į lankas nusigrybauja, kad baisu klausytis blink.gif

Sausio 18 d. pas mane irgi jau užbookinta laugh.gif
Atsakyti