Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 13:11)
Jis man patinka, bet vistiek galvoju "svolačius"

Svolačius, kuris įsivaizduoja, kad yra toks stebuklas, jog Bjuti lėks paskui jį vien jam skambtelėjus...

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 13:18)
Neįdomu tik čatinti  doh.gif  Nebūk kaip mano mėlynakis  doh.gif

Čia matyt mėlynakių savybė tokia čatinti čatinti čatinti... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 13:24)
Čia matyt mėlynakių savybė tokia čatinti čatinti čatinti... laugh.gif

Nu ir būk tokia tongue.gif
Pripratau jau pašvęsti viena tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 12:51)
Laba diena
p.s. Šiandien atsikėliau ir supratau, jog nematau viena akim mega_shok.gif Lyg per rūką mega_shok.gif O šiaip darbe nuo pusė 7. Darbai beveik jau visi nudirbti yahoo.gif

kas tavo akytei? blink.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 13:11)
Keistas jausmas. Jis man patinka, bet vistiek galvoju "svolačius"

"Svolačiai" mus ir traukia. jei būtų paprastas bičiukas, lengvai pamirštum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 11:33)
Sekančio meeto vieta yra Kaunas smile.gif
Kitą savaitę, 4dienį aš jau išskrendu...  4u.gif 

Kaunas tai Kaunas, bus proga su uošviais susipažinti laugh.gif
Damn it, tai vadinasi bus prieškalėdinis meetas, taip? Gruodžio 14, penktadienis, visoms tinka?

QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 26, 11:44)
  tikiuosi, kad tai nebus zakon podlosti...  unsure.gif

OOoooooo dieve......

Prisiminiau apie svolačius, mano draugas vienas sakė kad svolačius tai toks, kuriam lengviau atsiduoti nei paaiškinti kad nenori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 26 lapkričio 2007 - 12:42
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 13:29)
Nu ir būk tokia tongue.gif
Pripratau jau pašvęsti viena tongue.gif

user posted image

tačiau antrą šiaudelį jau vis tiek pasiruošusi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 12:29)
Dar vienas vedęs gražuolis nerimsta?  ax.gif

Beveik taip.
Realiai nėra nieko labai blogo. Tik man asmeniškai skauda ir jaučiu, kad įskaudinau dar kažką, ko visai nenoriu skaudinti.
Nebežinau ką jaučiu noriu pabėgti, bet ir noriu likti. Norėčiau buti kartu, bet žinau, kad neįmanoma. O iš kitos pusės, o gal tai ištikrųjų ta tikrojį mano meilė? Gal reik kovoti??
Jaučiu, kad geriausias sprendimas bus laukti. Nei kovoti, nei bėgti, tiesiog laukti...

Aš nesu nelaiminga, ir net neliūdžiu, aš tiesiog apsėsta šios situacijos, šiuo metu galiu tik apie tai galvoti. Tikiuosi tai greit praeis, nes kitaip nuvažiuos stogas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 13:41)
Damn it, tai vadinasi bus prieškalėdinis meetas, taip? Gruodžio 14, penktadienis, visoms tinka?

Šiuo metu Dovyyyle šoks tryps ir akį merks gražuoliui direktoriui firmos vakarėlyje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 26, 13:41)
kas tavo akytei?  blink.gif

Tiksliai.. aš kažkaip pražiopsojau... unsure.gif
GV, kas tavo akytei? blink.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 13:41)

Na man tai netinka blush2.gif Įmonės kalėdinis vakarėlis tą vakarą... blush2.gif Bet niekada nebus, kad visos galėtų, jei susidaro grupelė, tai organizuokitės ir nekreipkite dėmesį į tai, kad ne visos 4u.gif Visų niekada nesurinksim 4u.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 26, 13:43)
tačiau antrą šiaudelį jau vis tiek pasiruošusi  thumbup.gif  thumbup.gif

Aga biggrin.gif Aš visada viską antrai pusei juk paruošusi lotuliukas.gif
Atsakyti
pioneer.gif Kleopatra, naujausios zinios is Teatro aikstes - egle jau turi atvaziuoti, bet kazkas uzstate masinas doh.gif laukiam laukiam!!! imsim zema starta ir po egle ieskoti vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 26, 13:50)
pioneer.gif Kleopatra, naujausios zinios is Teatro aikstes - egle jau turi atvaziuoti, bet kazkas uzstate masinas  doh.gif  laukiam laukiam!!! imsim zema starta ir po egle ieskoti vyru  mirksiukas.gif

Moterys, per kalėdas aš taip pat Klaipėdoj būsiu, tai prašyčiau visų nykštukų neišgrobstyti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 26, 13:44)
Beveik taip.
Realiai nėra nieko labai blogo. Tik man asmeniškai skauda ir jaučiu, kad įskaudinau dar kažką, ko visai nenoriu skaudinti.
Nebežinau ką jaučiu noriu pabėgti, bet ir noriu likti. Norėčiau buti kartu, bet žinau, kad neįmanoma. O iš kitos pusės, o gal tai ištikrųjų ta tikrojį mano meilė? Gal reik kovoti??
Jaučiu, kad geriausias sprendimas bus laukti. Nei kovoti, nei bėgti, tiesiog laukti...

Aš nesu nelaiminga, ir net neliūdžiu, aš tiesiog apsėsta šios situacijos, šiuo metu galiu tik apie tai galvoti. Tikiuosi tai greit praeis, nes kitaip nuvažiuos stogas. doh.gif

Oi užuojauta... Pažįstama situacija iki skausmo doh.gif
Antrą kartą to kelio nebekartočiau... Nelinkiu ir tau..
Kol nėra laisvas spjauk tu į jį... Kova čia nepadės... Laukimas irgi... Pradėsi skaudinti pati save su kiekviena diena vis labiau... Į tokį š gali įklimpti, kad oioioi kaip paskui nagus gali griaužtis.. Žinau, kad sunku paklausyti patarimų, bet aš jau tą praėjau... Kovojau už tą vienintelę gyvenimo meilę... Paskui viskas sugrįžo su kaupu... Taip kad gal tu geriau spjauk į tokius, kurie nesugeba išsiskirti su viena ir pradeda su kita ir gyvenk savo gyvenimą 4u.gif Jei bus lemta, jis taps laisvas ir bus tavo.. O jei jis toks skystas, kad nesugeba palikti vienos, bet jau ieško kitos - ar tau tikrai tokio reikia tuomet?
Ech.. bet jausmams sunku įsakinėti... To man net sakyti nereikia 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kas tai akiai irnesakyk.gif Vakere į vaistinę nulėksiu.
---
O jei mytą darytumėt po visų švenčių, kai šampę bus išgerta, nykštukai išmylėti, dovanos išpakuotos. Sausio vidurys...??? Gal tada visos susirinktų?
Sausio 18 d. Griežtai visos. Jokių meilužių, meilių, darbų, sportų, mokslų biggrin.gif
Dalyvaujam visos biggrin.gif Be išimties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 26 lapkričio 2007 - 13:01