QUOTE(populi @ 2007 11 26, 13:44)
Beveik taip.
Realiai nėra nieko labai blogo. Tik man asmeniškai skauda ir jaučiu, kad įskaudinau dar kažką, ko visai nenoriu skaudinti.
Nebežinau ką jaučiu noriu pabėgti, bet ir noriu likti. Norėčiau buti kartu, bet žinau, kad neįmanoma. O iš kitos pusės, o gal tai ištikrųjų ta tikrojį mano meilė? Gal reik kovoti??
Jaučiu, kad geriausias sprendimas bus laukti. Nei kovoti, nei bėgti, tiesiog laukti...
Aš nesu nelaiminga, ir net neliūdžiu, aš tiesiog apsėsta šios situacijos, šiuo metu galiu tik apie tai galvoti. Tikiuosi tai greit praeis, nes kitaip nuvažiuos stogas.
Oi užuojauta... Pažįstama situacija iki skausmo
Antrą kartą to kelio nebekartočiau... Nelinkiu ir tau..
Kol nėra laisvas spjauk tu į jį... Kova čia nepadės... Laukimas irgi... Pradėsi skaudinti pati save su kiekviena diena vis labiau... Į tokį š gali įklimpti, kad oioioi kaip paskui nagus gali griaužtis.. Žinau, kad sunku paklausyti patarimų, bet aš jau tą praėjau... Kovojau už tą vienintelę gyvenimo meilę... Paskui viskas sugrįžo su kaupu... Taip kad gal tu geriau spjauk į tokius, kurie nesugeba išsiskirti su viena ir pradeda su kita ir gyvenk savo gyvenimą

Jei bus lemta, jis taps laisvas ir bus tavo.. O jei jis toks skystas, kad nesugeba palikti vienos, bet jau ieško kitos - ar tau tikrai tokio reikia tuomet?
Ech.. bet jausmams sunku įsakinėti... To man net sakyti nereikia