Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Ache23 @ 2007 11 25, 15:50)
taip, tik tie kas astuonis menesius - per daug rimti... Kazkaip galvoju, del ko... del to, akd zmogus bijosi atsakomybes? gal... bet is kitos puses - man nebe -niolika, kad galeciau gyventi laukime ir nezinioje... gal tai stimulas kazka keisti...
Rasomes zinutemis... oficialiomis - padaryk ta... paskambink ten... ir tiek....

Na, galiu pasakyti, kaip yra su tais konfliktais iš teorinės pusės:
* Konflliktai būna visose šeimose
* Konflikto gali nebūti, jei bent viena pusė nekonfliktuoja (nepasiduoda provokacijoms)
* Tai, kad jūs bendraujat dabar oficialiai - tai kaip tik gerai. Ašaringi aiškinimaisi dar labiau pablogintų padėtį.
* Vyrams kartais reikia nulįsti į savo urvą.
* Šiais laikais jokiuose santykiuose neduodama jokių garantijų. Apskritai visame gyvenime yra labai daug netikrumo.

Tiek greitai prisiminiau. Jei reikia, galiu pasakyti iš kokių knygų šitas mintis paėmiau. Aš pati joms pritariu. Nors su ta pačia paskutine man pačiai sunku susitaikyti, bet tai yra tiesa. Niekas jokių garantijų neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 16:38)
Abžoryte, tik jau nereikia čia taip raukytis ir mus neraliuotom raganom vadint tongue.gif Visų pirmą mes raliuotos, antra- norėjom gero laugh.gif Nenori- nereikia. Nors vestuvėm per dieną susiruošt galėtum- suknelę turi, o visu kituo vyras pasirūpins lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ups sorry, RAGANOS JŪS RALIUOTOS lotuliukas.gif
Nu jo, viską turiu, per dieną susisukti - baikė irnesakyk.gif Tik vyrą aš pati susirasiu laugh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 16:49)
Drėgna čia ax.gif

Aga.. Kur šampė Jubiliejaus proga visa kita? laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 17:00)
Beje Abzoryte-kaip tavo pasirodymas praejo? Ant sijono neuzmynei? gerbejai gelem apmete? lotuliukas.gif

Jėga, plojo daug, paskui buvo vakaruška, susilaukėm pagyrų. Vienu tarpu nikstelėjau koją, tai maniau bus ragas, bet nieko - viskas čiki piki biggrin.gif

Kaip praėjo susitikimas su ex? unsure.gif

Dabar jau išlekiu į teatrą..
Iki visoms! Pasijungsiu vakare 4u.gif
Atsakyti
Nepykit, bet tie meduoliukai ilgai nepakabos temos viršuje - mėgstu saldumynus tongue.gif
Atsakyti
Tai va moteriškaitės smile.gif Pjaustau aš sau mėsą (šuniui vakarienę darau) ir tik topt mintis, nuojauta, kad per šias šventes sutiksiu savo meilę laugh.gif Aš ją jau įsimylėjau.. skrendu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 16:18)
Iki visoms! Pasijungsiu vakare  4u.gif

Smagaus spektaklio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 16:18)
Tai va moteriškaitės smile.gif Pjaustau aš sau mėsą (šuniui vakarienę darau) ir tik topt mintis, nuojauta, kad per šias šventes sutiksiu savo meilę laugh.gif Aš ją jau įsimylėjau.. skrendu mirksiukas.gif

O galima aiškiau? blush2.gif Šiandien mano ilgas kaklas.
Ką įsimylėjai? kur skrendi?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 17:18)
Kur šampė Jubiliejaus proga visa kita? laugh.gif

O mažu spanguolinės? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:21)
O galima aiškiau?  blush2.gif Šiandien mano ilgas kaklas.
Ką įsimylėjai? kur skrendi?

laugh.gif Kaip čia tau paaiškint tokius subtilius dalykus? laugh.gif
Žinau, kad per šias šventes žiemos sutiksiu savo žmogų mirksiukas.gif Jaučiu tai.. Va tą žmogų aš jau ir įsimylėjau.. tongue.gif Myliu pačią meilę lotuliukas.gif
Nesigilink- nesuprasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 14:58)
O man labai fainai atrodo taviškis vakaras

agha, geriausi paprasti dalykai bigsmile.gif paprastume slypi unikalumas,sako bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 15:07)

Neatsakei..Ar matei koks Audriukas iš Kelio į žvaigždes gražus?
---

aišku, mačiau bigsmile.gif blyn, galvoju, kad aš būsiu trečia - jau kai jūs su Vilte jų nurašysit - palikit man lotuliukas.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 15:11)
Mano vaikui 2.5,Man 23

Vilte, Tu bent ne su nepilnamečiais biggrin.gif taip, kad..gali drąsiai jaustis jauna lotuliukas.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 16:04)
Kazkaip cia atejus normalesne pasijauciu nes buvau jau emus manyt kad as cia viena ant sio svieto kazkokia nei siokia nei tokia.  Kitos moteros mano metu jau surimteje ir proto atseit igave-atatinkamai elgiasi ir rengiasi pagal amziu o as vis nepasiveju tu savo metu

ale, tikrai čia geeeeraaa lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 16:41)
Jau nusišnekėjai..  Koks dar godumas, kokia konkurencija
Gero norėjom.. o išėjo kaip visada

būtent...

ech...iš mano tų gerų norų verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 17:18)
Kaip praėjo susitikimas su ex?   unsure.gif

Iki visoms! Pasijungsiu vakare  4u.gif

Susitikimas dar nepraejo nes jis dar nepasirode-kaip visada pasako kad uzvaziuos "po pietu" o kada tie jo pietus biesas zino o as sedziu ir nervuojuosi visa diena..na bet isgyvensiu mirksiukas.gif Gero teatro tau-lauksim sugriztancios thumbup.gif Ir sveikinu su sekmingu pasirodymu-cia tau geliu nuo manes ta proga
user posted image
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 17:18)

Gera nuojauta sakyciau thumbup.gif Jei issipildys i vestuves pakviesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 25 lapkričio 2007 - 16:28
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 17:24)
O mažu spanguolinės?  lotuliukas.gif
Papildyta:
laugh.gif Kaip čia tau paaiškint tokius subtilius dalykus? laugh.gif
Žinau, kad per šias šventes žiemos sutiksiu savo žmogų mirksiukas.gif Jaučiu tai.. Va tą žmogų aš jau ir įsimylėjau.. tongue.gif Myliu pačią meilę lotuliukas.gif
Nesigilink- nesuprasi biggrin.gif

priminei Tu man vakarykštį pokalbį su draugėm lotuliukas.gif
žinai, per psichologiją pasakojo, kad daug reikšmės turi, kokia pasaka vaikystėj patiko, tipo, pagal ją gana nemažai gali pasakyt apie Tavo gyvenimą bigsmile.gif
nežinau, kiek tiesos, bet pagalvojau, kad man labiausiai patiko "snieguolė ir septyni nykštukai" lotuliukas.gif kaip ten ta pasaka viniojasi, nepamenu..bet pamėginau paskaičiuot..kaip tik laikas septintam nykštukui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o sienguolė ir visa kita būna per Kalėdas..Naujus..ania? biggrin.gif
pagaunat mintį, jo? lotuliukas.gif

...kokios pasakos jums patiko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 17:32)
priminei Tu man vakarykštį pokalbį su draugėm  lotuliukas.gif
žinai, per psichologiją pasakojo, kad daug reikšmės turi, kokia pasaka vaikystėj patiko, tipo, pagal ją gana nemažai gali pasakyt apie Tavo gyvenimą  bigsmile.gif
nežinau, kiek tiesos, bet pagalvojau, kad man labiausiai patiko "snieguolė ir septyni nykštukai"  lotuliukas.gif  kaip ten ta pasaka viniojasi, nepamenu..bet pamėginau paskaičiuot..kaip tik laikas septintam nykštukui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o sienguolė ir visa kita būna per Kalėdas..Naujus..ania? biggrin.gif
pagaunat mintį, jo?  lotuliukas.gif

...kokios pasakos jums patiko?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj duodi tu..man tai kiek pamenu mazasis mukas patiko tai ka cia galetu reikst kazi? kad liksiu be diedo ir su ilga nosim? neee niekam tikus ta tavo teorija-atsisakau ja patiketi schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 16:32)
...kokios pasakos jums patiko?  lotuliukas.gif

Man "Pelenė" patiko. Kaip tik neseniai rašiau apie tą pasaką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 17:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj duodi tu..man tai kiek pamenu mazasis mukas patiko tai ka cia galetu reikst kazi? kad liksiu be diedo ir su ilga nosim? neee niekam tikus ta tavo teorija-atsisakau ja patiketi schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū - stengiuos dėl jūsų lotuliukas.gif
o dėl pasakos...nepamenu tokios lotuliukas.gif
o gal kokia kita dar labai patiko? biggrin.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:37)
Man "Pelenė" patiko. Kaip tik neseniai rašiau apie tą pasaką  doh.gif

tai greit princą sutiksi bigsmile.gif
Atsakyti