Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 17:42)
ačiū - stengiuos dėl jūsų  lotuliukas.gif
o dėl pasakos...nepamenu tokios  lotuliukas.gif
o gal kokia kita dar labai patiko? biggrin.gif

patiko ir kita bet ta dar blogesne lotuliukas.gif ten ta apie kalifa gandra kur miltelius uoste ir mutabor sake-nu zodziu perspektyvos mano ne kokios-arba narkomane patapsiu milteliu prisiuoscius arba ilga nosis uzaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 16:42)
tai greit princą sutiksi  bigsmile.gif

Reik tik dažniau į balius vaikščiot lotuliukas.gif Ir bėgant ką nors ypatingo pamesti. Batas nelabai tiks - daug su 37 merginų vaikšto g.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 16:49)
patiko ir kita bet ta dar blogesne lotuliukas.gif  ten ta apie kalifa gandra kur miltelius uoste ir mutabor sake-nu zodziu perspektyvos mano ne kokios-arba narkomane patapsiu milteliu prisiuoscius arba ilga nosis uzaugs lotuliukas.gif

Arba pati paliksi ką nors su ilgą nosimi biggrin.gif
Kažko tave labai jau traukia prie nosių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 17:49)
patiko ir kita bet ta dar blogesne lotuliukas.gif  ten ta apie kalifa gandra kur miltelius uoste ir mutabor sake-nu zodziu perspektyvos mano ne kokios-arba narkomane patapsiu milteliu prisiuoscius arba ilga nosis uzaugs lotuliukas.gif

o ką...juk visame kame yra gėrio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:51)
Reik tik dažniau į balius vaikščiot  lotuliukas.gif Ir bėgant ką nors ypatingo pamesti. Batas nelabai tiks - daug su 37 merginų vaikšto  g.gif

nu, baik 37 ne daug kas nešioja kiek žinau iš pažįstamų - neblogos perspektyvos lotuliukas.gif nepergyvenk bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:51)

Arba pati paliksi ką nors su ilgą nosimi  biggrin.gif

va,va, sakau, kad nebūtinai viskas taip blogai, Powerpuff lotuliukas.gif
Atsakyti
CrazySun, o esi tikra, kad to septinto nykštuko nori? Gal vis dėlto princo? biggrin.gif Kiek čia galima su tais nykštukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 18:02)
CrazySun, o esi tikra, kad to septinto nykštuko nori? Gal vis dėlto princo?  biggrin.gif Kiek čia galima su tais nykštukais  biggrin.gif

tei va, pamąsčiau..ar čia reiškia, kad septintas nykštukas man lemtas, ar aštuntas, bet jau princas g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakas prisiminėt? biggrin.gif Pagalvokim.. Mėgstamiausias vaikystės kūrinys buvo Mikės Pūkuotuko nuotykiai. Šiaip skaičiau daug. Vaikystėj pasakų niekas man neskaitė, bet kai nuėjau tiesiai į antrą klasę, užsirašiau į mokyklos biblioteką, perskaičiau visas ten esančias knygas 2-4 klasei laugh.gif Niekada nenorėjau būti princese, karalaite, miegančia gražuole mega_shok.gif Ne.. geriau nei Mikė Pūkuotukas nėra tongue.gif

mike pukuotukas ir bites
Atsakyti
Бабки Ёжки
Pamačiau šitą ir pirma mintis- akurat Supermylimiausios laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 25 lapkričio 2007 - 19:10
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 18:15)

Aciu GV, net nemaniau kad youtub'e gali buti multiku biggrin.gif Reiks vaikui parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 18:37)
Бабки Ёжки
Pamačiau šutą ir pirma mintis- akurat Supermylimiausios laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mane šiandien tai šitas seniokas labai teigiamai nuteikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 19:41)
Aciu GV, net nemaniau kad youtub'e gali buti multiku biggrin.gif Reiks vaikui parodyt smile.gif

Nėr už ką smile.gif Čia dar ne to gali rasti laugh.gif Šiaip daug filmukų yra..

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 19:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tikrai labai labai daug panašumų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 18:52)
Nu tikrai labai labai daug panašumų laugh.gif

Tokį filmuką į pradinį puslapį reik dėti, kad žmonės žinotų, kas tos Super Mylimiausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 19:44)
Mane šiandien tai šitas seniokas labai teigiamai nuteikė  smile.gif

Paskaičiau. Tik labai abejoju ar norėčiau tokių procedūrų. O senukas šaunuolis smile.gif
Su gimtadieniu jį laugh.gif
Atsakyti