Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Sveikos, supermylimiausios, pasiilgau Jusu visu taip pat kaip savo Kauniecio, nors issiskyrem pries kiek cia?.. pries 5 val... wub.gif
Ramus mano savaitgalis buvo... vakar vaziuojant i Kauna panardziau, nes lijo nerealiai - matomumas nulis.. kosmaras, jau maniau nebenuvaziuosiu.. bet sekmingai pasiekus Kauna - aisku ten nusibludinau biski ne kur reikejo, bet nieko.. Pamaciau Kauno akropli - grazu ten thumbup.gif grizom namo pas ji... ir as nuluzau... blush2.gif vaje kaip geda.. kaip as taip sugebejau... blush2.gif ax.gif
Siandien ir biskeli pasivaiksciojom Laisves al... ech... kodel jis Kaune gyvena.. tureciau cia pasonej ji.. wub.gif blush2.gif
Laukiu kitu mylimiausiuku savaitgalio ispudziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 25, 20:37)
Laukiu kitu mylimiausiuku savaitgalio ispudziu  wub.gif

Ar buvo mini mytas su CrazySun? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 20:48)
Ar buvo mini mytas su CrazySun? ax.gif

nea.. verysad.gif nes kol as atvaziavau i kauna, grizo mano caraitis mirksiukas.gif tai jau lekiau susitikti.. bet bus dar tu savaitgaliu man atrodo, nes i kauna kraustytis, kaip jis siulo, tai as tikrai nenoriu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 25, 20:37)
Sveikos, supermylimiausios, pasiilgau Jusu visu  taip pat kaip savo Kauniecio, nors issiskyrem pries kiek cia?.. pries 5 val... wub.gif
Ramus mano savaitgalis buvo... vakar vaziuojant i Kauna panardziau, nes lijo nerealiai - matomumas nulis.. kosmaras, jau maniau nebenuvaziuosiu.. bet sekmingai pasiekus Kauna - aisku ten nusibludinau biski ne kur reikejo, bet nieko.. Pamaciau Kauno akropli - grazu ten  thumbup.gif  grizom namo pas ji... ir as nuluzau...  blush2.gif  vaje kaip geda.. kaip as taip sugebejau...  blush2.gif  ax.gif
Siandien ir biskeli pasivaiksciojom Laisves al... ech... kodel jis Kaune gyvena.. tureciau cia pasonej ji..  wub.gif  blush2.gif
Laukiu kitu mylimiausiuku savaitgalio ispudziu  wub.gif

Vajetau Mazuli kaip faina wub.gif As tik ka ziurejau kazkoki graudu filma apie tikra meile..nu taip sugraudino jis mane..keista net nes as tokiu filmu ne megeja blush2.gif Nu bet ir smagu gi-jaunuolis jau kraustytis i kauna tau siulo thumbup.gif
Abzoryt-kaip spektaklis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:21)
Smagaus spektaklio  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Buvo išties smagu! Gavau nerealią dozę gerų emocijų. Puiki ir nuoširdi meilės istorija wub.gif Prisijuokėm iki soties biggrin.gif Mergaitės, labai rekomenduoju šitą spektaklį visoms 4u.gif (Briedis Eugenijus)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 17:24)
O mažu spanguolinės?  lotuliukas.gif

Papildyta:
laugh.gif Kaip čia tau paaiškint tokius subtilius dalykus? laugh.gif
Žinau, kad per šias šventes žiemos sutiksiu savo žmogų mirksiukas.gif Jaučiu tai.. Va tą žmogų aš jau ir įsimylėjau.. tongue.gif Myliu pačią meilę lotuliukas.gif

Tyčiokis tyčiokis biggrin.gif Šiandien aš Valančiukų sąjungos narė laugh.gif

Puiki nuojauta drinks_cheers.gif Aš su tokia pačia nuojauta gyvenu biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 17:27)
Susitikimas dar nepraejo nes jis dar nepasirode-kaip visada pasako kad uzvaziuos "po pietu" o kada tie jo pietus biesas zino o as sedziu ir nervuojuosi visa diena..na bet isgyvensiu mirksiukas.gif  Gero teatro tau-lauksim sugriztancios thumbup.gif  Ir sveikinu su sekmingu pasirodymu-cia tau geliu nuo manes ta proga
user posted image

Ale tikrai - kaip visada jis bash.gif nervuoja tave ir tiek doh.gif
Ačiū tau labai už gėlytes, jos nuostabios wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 17:37)
Man "Pelenė" patiko. Kaip tik neseniai rašiau apie tą pasaką  doh.gif

Aš tai jau nebenoriu kartotis, bet prieš porą mėnesių kalbėjom jau apie pasakas, tai aš irgi sakiau kad būtent dėl vaikystėje patikusios "Pelenės" jau idetifikavau savyje "pelenės sindromą". Baigiu išgydyti. Keičiu charakterį biggrin.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 20:01)
Tokį filmuką į pradinį puslapį reik dėti, kad žmonės žinotų, kas tos Super Mylimiausios  biggrin.gif

Pasikopinau smile.gif
Atsakyti
Kaip savijauta Abžoryte? Atsigavai po spektaklio? laugh.gif
Atsakyti
Tai va, mielosios raganaitės, noriu dar kartą patvirtinti, kad mūsų kerai veikia thumbup.gif

Taigi vos penktadienį pakalbėjom, kad reikia į prekybos centrus bastytis ir prasidėjo. Tada penktadienį mano tas susidūrimas su vyruku vyno skyriuje, paskui šeštadienį GV kavos skyriuje, o šiandien ir vėl incidentas panašus, tik neitin sėkmingas, vis ta navigacinė mūsų grybą pjauna laugh.gif

Taigi kadangi šiandien ypatingai draugauju su maistu (pačios suprantat dėl ko laugh.gif), po spektaklio užsukau į Maximą ir ten sukau ratus po saldumynų skyrių ir niekaip negalėjau apsispręsti ar noriu pyrago, ar bulkučių, ar torto, ar kekso. doh.gif Tai man bespoksant į keksiukus užšnekino tooooks faaainas vaikinukas, kad čiut nesusilydzžau, visą tik raudonis išmuše, o jis sako: "neina atsispirti saldumynams?" sakau: "nea smile.gif akis bado smile.gif" tas: "man irgi smile.gif" O jau jo akių žydrumas wub.gif ir ant tu zodziu prieina jo drrauge! hr. blink.gif Romantika baigėsi biggrin.gif Mergos taisom navigacinę laugh.gif

Bet pradeda patikti valkiotis po parduotuves laugh.gif Tik klausimas ar neišleisiu visų savo paskutinių centukų su tokiais pasivaikščiojimais, nes šiandien neatsispyriau pamačiusi įspūdingą žvakę, kokių 5kg svorio, skersmuo koks 25cm, forma kaip bliūdo, tamsiai rudos spalvos ir su 5 knatais.. Na atrodo tikrai nerealiai... Ale paklojau 60 Lt už tą grožį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 21:41)
Ačiū  4u.gif
Buvo išties smagu! Gavau nerealią dozę gerų emocijų. Puiki ir nuoširdi meilės istorija  wub.gif  Prisijuokėm iki soties biggrin.gif Mergaitės, labai rekomenduoju šitą spektaklį visoms  4u.gif  (Briedis Eugenijus)

Ale tikrai - kaip visada jis bash.gif nervuoja tave ir tiek  doh.gif

Noriu ir as i Eugeniju biggrin.gif O kokiam teatre cia ji rodo? Ex jau buvo atvaziaves-kai pasakiau kad jam saldainiu is londono parveziau tai atleke per 5 minutes lotuliukas.gif Ech bet stengiuosi neleist sau apie ji galvot. Siandien griztu namo o ant mano lovos saldainiai 2 guli-tetis padejo..ir dar pasiimiau tecio laptopa o jis ten mano nuotrauka ant desktopo uzsidejes tai net susigraudinau kazkaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 21:51)
Kaip savijauta Abžoryte? Atsigavai po spektaklio? laugh.gif

Aga, atsigavau ax.gif Valgau ir geriu visą dieną biggrin.gif
Šiuo metu irgi šveičiu spagečius ir geriu kefyrą biggrin.gif Į sveikatą drinks_cheers.gif

Beje, man irgi dažnai būna ta būsena, kai užknisa iki gyvo kaulo tas buvimas vienai doh.gif Suprantu tavo vakarykštę būseną puikiai 4u.gif Mums visoms čia taip banguojam, bet atlaikysim smile.gif

Kas šiandien pas tave gero įvyko?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 21:37)
Vajetau Mazuli kaip faina wub.gif  As tik ka ziurejau kazkoki graudu filma apie tikra meile..nu taip sugraudino jis mane..keista net nes as tokiu filmu ne megeja blush2.gif Nu bet ir smagu gi-jaunuolis jau kraustytis i kauna tau siulo thumbup.gif 
Abzoryt-kaip spektaklis? ax.gif

faina tai faina.. blush2.gif wub.gif bet kad jis toli labai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 21:58)
Siandien griztu namo o ant mano lovos saldainiai 2 guli-tetis padejo..ir dar pasiimiau tecio laptopa o jis ten mano nuotrauka ant desktopo uzsidejes tai net susigraudinau kazkaip wub.gif

va cia tai faina ploja.gif saunuolis Tavo Tetis...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 21:54)
Tai man bespoksant į keksiukus užšnekino tooooks faaainas vaikinukas, kad čiut nesusilydzžau, visą tik raudonis išmuše, o jis sako: "neina atsispirti saldumynams?" sakau: "nea smile.gif akis bado smile.gif" tas: "man irgi smile.gif" O jau jo akių žydrumas  wub.gif  ir ant tu zodziu prieina jo drrauge! hr.  blink.gif  Romantika baigėsi biggrin.gif Mergos taisom navigacinę laugh.gif

Abzoryte o gal ten jo sesuo buvo? As save visada guodziu tokiom mintim kai pamatau koki demesio verta jaunuoli su mergiote pasonej lotuliukas.gif Nu matau teks man is lovos kraustytis ir i prekybos centra lekt-vyru ispardavimas prasidejo kaledinis ar kaip cia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 21:58)
Noriu ir as i Eugeniju biggrin.gif  O kokiam teatre cia ji rodo? Ex jau buvo atvaziaves-kai pasakiau kad jam saldainiu is londono parveziau tai atleke per 5 minutes lotuliukas.gif  Ech bet stengiuosi neleist sau apie ji galvot. Siandien griztu namo o ant mano lovos saldainiai 2 guli-tetis padejo..ir dar pasiimiau tecio laptopa o jis ten mano nuotrauka ant desktopo uzsidejes tai net susigraudinau kazkaip wub.gif

Jį rodo Domino teatras. Peržiūrėjau repertuarą, tai Kaune lyg ir nebebus, bet bus 2 kartus Vilniuje ir 1 kartą Klaipėdoje - Mažuli, Kleopatra - tikrai rekomenduoju jau pirkti bilietukus! bigsmile.gif

Gerai kad stengiesi negalvoti apie jį... Ta istorija su skype nepatiko ir man schmoll.gif Nevertas jis tavo minčių, tegu eina savo keliais, tu verta daaaug geresnio !!! drinks_cheers.gif

Kaip faina dėl tečio... wub.gif Jau net ir man širdelę suspaudė perskaičius wub.gif Faina kad turi tokį tėtuką 4u.gif Ogi imk ir visai ne iš šio ne iš to parašyk jam sms arba paskambink ir pasakyk, kad "myliu tave tėti" bigsmile.gif Gal taip ir padarei, bet labai dažnai žmonės linkę atidėti tokius žodžius "kitam kartui" arba "kai bus proga" arba mano kad tie žmonės ir taip žino, kad juos myli smile.gif Aš asmeniškai mėgstu kasdien sau priminti: o kas jei šiandien paskutinė tavo diena? bigsmile.gif Tuo principu ir vadovaujuos 4u.gif

Ai... aš šiandien (dar vis) labai lyriška biggrin.gif
Atsakyti