Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 15:33)
p.s. darausi priklausoma. Ziauriai. Mergos, gal rezervuojames vietas i kokia reabilitacijos klinika? Sedetume, gyvai kalbetume, analizuotume, kaip iklimpom i sita liuna  tongue.gif
p.p.s. jei SM kenkia darbui, ka reikia mesti?  ax.gif

su p.s. prajuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsakymas į p.p.s. aišku kad darbą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 14:23)
Aš kaip merga iš kaimo mąstau ūkiškai.. Įsivaizduoju kaip su tokiu padargu būtų gerai dirvas akėti laugh.gif

Jooo... Brm brm su tanku per dirvą, su ramunėm dantyse... Mirčiau vietoj biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 14:24)
nes mano akyse jau irgi Banderesas prieš Dovyyylę Ksenos vaidmenyje  lotuliukas.gif

HAhahahahAHHAHAhahahaha!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ojei, tuoj mirsiu, kodėl KSENOS? Man idiotiškesnės padarės TV istorijoj dar nėra buvę.. Mol Griežta Masažuotoja laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 27 lapkričio 2007 - 14:43
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 15:38)
atsakymas į p.p.s. aišku kad darbą  lotuliukas.gif

Sutinku thumbup.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 15:42)
Jooo...  Brm brm su tanku per dirvą, su ramunėm dantyse... Mirčiau vietoj biggrin.gif
Man idiotiškesnės padarės TV istorijoj dar nėra buvę..

lotuliukas.gif Nemirtum. O jei ir mirtum, tai ne iš bado.. Bulvės tokios suderėtų tokioj išpurentoj dirvoj, kad jabitute.. tongue.gif

Jei jau apie kaimą prakalbom. Prašom tongue.gif
Kazakh Pop Idol Funny

Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 15:42)
HAhahahahAHHAHAhahahaha!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ojei, tuoj mirsiu, kodėl KSENOS? Man idiotiškesnės padarės TV istorijoj dar nėra buvę.. Mol Griežta Masažuotoja laugh.gif

Nemirk da biškutį biggrin.gif Pabūk biggrin.gif Mes be tavęs ir tankų niekaip čia biggrin.gif
Daromės tikra SM armija lithuania.gif

Ksena todėl, kad šiek tiek aukščiau GV - Dovyyylę taip pavadino biggrin.gif O jos direktorių kitam poste Banderasu laugh.gif Aš tik savo fantazijose suvedžiau viską į vieną laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 27 lapkričio 2007 - 15:00
jaučiu, kad reikės man į Kseną persivadinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazuli25 - šeštadienį 17 val eglutės įžiebimas thumbup.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 14:48)
lotuliukas.gif Nemirtum. O jei ir mirtum, tai ne iš bado.. Bulvės tokios suderėtų tokioj išpurentoj dirvoj, kad jabitute.. tongue.gif

Jabitute laugh.gif laugh.gif

Ojei, miargos, sėdžiu ir žvingauju kaip juodbėrėlė laugh.gif

Bet Ksena su Banderasu.... aš taip ir matau, Banderasas taip žvilgt į Dovyyle ir "Ou, Beibi", o Ksena tą prijomą savo padaro kur kraują sustabdo ir paima Banderasą fone smuikams griežiant laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jolitute, ne tu M1 žaidime dalyvauji? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 16:11)
Bet Ksena su Banderasu.... aš taip ir matau, Banderasas taip žvilgt į Dovyyle ir "Ou, Beibi", o Ksena tą prijomą savo padaro kur kraują sustabdo ir paima Banderasą fone smuikams griežiant laugh.gif laugh.gif

ojeij... jau vien nuo minties kaip jis tą pasako man šiurpuliukai bėgioja ax.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 16:11)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Drugeli, nusikvatojau kaip imamas Dovyyylės direktorius laugh.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 16:12)
Jolitute, ne tu M1 žaidime dalyvauji? laugh.gif

Ne. unsure.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 27, 16:14)
ojeij... jau vien nuo minties kaip jis tą pasako man šiurpuliukai bėgioja  ax.gif  ax.gif  wub.gif

Ką jis ten bepasakys, kai jam užspausta gysla. Jis tik žiūrėk veršio akim ir vsio smile.gif
Apie tankus matau geriau išmanai nei apie super heroję Kseną laugh.gif

---
Mergelės, gavau piktą žinutę į az. Pasirodo aš per daug šneku ir neduodu kitoms pasireikšti. Tai va. Mažinsiu apsukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:22)
:---
Mergelės, gavau piktą žinutę į az. Pasirodo aš per daug šneku ir neduodu kitoms pasireikšti. Tai va. Mažinsiu apsukas mirksiukas.gif

Ir kas čia taip parašė? Iš mūsų temos g.gif
Atsakyti
Nenusišnekėk, GV. Jei kas taip mano, lai viešai parašo, galėsim padiskutuot mirksiukas.gif
Atsakyti