Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:22)
---
Mergelės, gavau piktą žinutę į az. Pasirodo aš per daug šneku ir neduodu kitoms pasireikšti. Tai va. Mažinsiu apsukas mirksiukas.gif

Nesupratau????? Čia iš admino, ar iš dalyvių??? Nu čia bajeris.... Pirmą kartą girdžiu tokį cirką.... Dėl manęs, tai LABAI prašau, nemažink tų apsukų, bo tai man dirbti reikės lotuliukas.gif Nors, žinoma, jei už tai tave gali išbombinti iš SM, tai tada mažink, ką darysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:22)

Mergelės, gavau piktą žinutę į az. Pasirodo aš per daug šneku ir neduodu kitoms pasireikšti. Tai va. Mažinsiu apsukas mirksiukas.gif

kąąąą????????
kuri čia tau taip drįso parašyti ??? gun_bandana.gif
tuoj aš su savo breketų artilerija, paaštrėjusiu PMS ir Drugelio tankais parodysiu jai iš kur kojos dygsta bash.gif

Oi kaip gerai, kad radau ant ko pyktį išlieti lotuliukas.gif
O tai ji iš kitos temelės kažkokios? biggrin.gif

Oi negaliu, nu ir būna frūkčių laugh.gif Intrigantės gyvenime, intrigantės ir SM laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 17:22)

blink.gif nu nieko sau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 15:22)
Apie tankus matau geriau išmanai nei apie super heroję Kseną laugh.gif

Damn it, praliotas juodas biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 15:22)
Mergelės, gavau piktą žinutę į az.

Pirma, nekenčiu kai rašot geltonai. Alerginė reakcija prasideda biggrin.gif
Antra, jei ne adminas rašo, nekreipk dėmesio. Pasipjauk. Aš tai pasipjaučiau, man smagu biggrin.gif
Atsakyti
Nieko rimto. Tik jei dingsiu laikinai- žinokit užbanino trim dienom per liežuvį. Išsiuntė pailsėt nuo SM laugh.gif Viskas norma.
Keičiam temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:37)
Nieko rimto. Tik jei dingsiu laikinai- žinokit užbanino trim dienom per liežuvį. Išsiuntė pailsėt nuo SM laugh.gif Viskas norma.

Nu nenorim, kad dingtum ir laikinai! Man si tema neisivaizduojama be taves ir abzorytes. Jus kaip kokios SM meiles temos pagrindinio akciju paketo turetojos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 15:41)
Jus kaip kokios SM meiles temos pagrindinio akciju paketo turetojos  tongue.gif

Tiesiai į 10 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 16:41)
Man si tema neisivaizduojama be taves ir abzorytes. Jus kaip kokios SM meiles temos pagrindinio akciju paketo turetojos  tongue.gif

Ei, Abžoryte.. gana dirbt. Mes verslinykėm patapom. laugh.gif Generalinės lotuliukas.gif
Ačiū.. rinkėjos wub.gif Be geros komandos mes nieko nebūtumėm pasiekusios lotuliukas.gif

p.s. Visos čia esam vienodai svarbios. Tik kai kurios labai daug šneka ir laukia čia meilės jau nuo vasaros laugh.gif Tokiu atveju, įsigalioja realybės šou dėsnis. Rodyk karvę dešimt kartų per dieną ir ji taps Superstar smile.gif Tai čia tas pats tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su pietų petrauka skaičiau, ką praleidau doh.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 27, 12:39)
Gavau  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Šaunuolė thumbup.gif Laaaabai sveikinu thumbup.gif

Man šią savaitę nekokios nuotaikos buvo. Bet tiksliai žinau, kad PMS, todėl ir dramatizuoju viską irnesakyk.gif Kai gėriau reguliariai magnį, tai nebuvo tokių dramatizmų, o dabar vėl doh.gif

Ir šiaip visokių pamąstymų apie gyvenimą pastaruoju metu būna. Permąstau gyvenimą, santykius, praeitį, dabartį. Tai irgi visokių emocijų sukelia.
Neseniai, tėtė pasakė, kad žmogaus charakteris keičiasi kas 7 metai. Tada aš ranka numojau, kad nesąmonė.
Bet dabar mąstau, kad man šiuo metu labai tinka ši teorija. Nes už pusmečio bus 28 metai. Aš nebegaliu gyventi taip, kaip gyvenau anksčiau - su tokiomis mintimis, tokiu charakteriu. Žiūriu įvairias perspektyvas, kaip galėčiau keistis. Tas keitimosi procesas nėra man malonus, bet juk ir drugeliui nėra lengva išlįsti iš kokono, o kokia grožybė jis vėliau būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 27, 15:55)
bet juk ir drugeliui nėra lengva išlįsti iš kokono, o kokia grožybė jis vėliau būna  wub.gif

laugh.gif laugh.gif Suprantu, kad aš čia ne į temą, bet vistiek nesugebėjau neužkliūti už sakinio biggrin.gif
O kad keičiasi kas 7 metai tai ir Valdorfo pedagogika taip teigia. Reiškias, ne bletstva, dalykas rimtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:37)

Nekeičiam temos biggrin.gif Tai čia pana kažkokia iš kitos temos ar adminas? Davai nors tiek pasakyk biggrin.gif
Noriu eiti pakovoti už GV laugh.gif
Meees laimėėėsim lithuania.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:54)
Ei, Abžoryte.. gana dirbt. Mes verslinykėm patapom. laugh.gif Generalinės lotuliukas.gif
Ačiū.. rinkėjos wub.gif Be geros komandos mes nieko nebūtumėm pasiekusios lotuliukas.gif

p.s. Visos čia esam vienodai svarbios. Tik kai kurios labai daug šneka ir laukia čia meilės jau nuo vasaros laugh.gif Tokiu atveju, įsigalioja realybės šou dėsnis. Rodyk karvę dešimt kartų per dieną ir ji taps Superstar smile.gif Tai čia tas pats tongue.gif

Uha ha ha ha ha ha lotuliukas.gif
Jau garsu pradėjau žvengti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 27, 16:55)
Kai gėriau reguliariai magnį, tai nebuvo tokių dramatizmų, o dabar vėl  doh.gif

Apie magnį.. kažkada jį gėriau. Kad mėšlungis netrauktų laugh.gif Nuotaika taip susitaisius buvo, kad neapsakyt. Visi manė, kad GV stogas pačiuožė, nes žvengdavo iš visko. Tokia būsena buvo, kaip įkalus pora taurių vyno. laugh.gif Kas tas PMS nežinojau. mirksiukas.gif Patirtis pasidalinau. tongue.gif
Atsakyti