Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

GV, jau susigaudžiau kame ten diela laugh.gif
Nu jo, ten ne visos ypatingu intelektu pasižymi fool.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 17:04)
Apie magnį.. kažkada jį gėriau. Kad mėšlungis netrauktų laugh.gif Nuotaika taip susitaisius buvo, kad neapsakyt. Visi manė, kad GV stogas pačiuožė, nes žvengdavo iš visko. Tokia būsena buvo, kaip įkalus pora taurių vyno. laugh.gif Kas tas PMS nežinojau. mirksiukas.gif Patirtis pasidalinau. tongue.gif

Aš irgi gėriau dėl to paties ir reakcija panaši buvo biggrin.gif Nors man ir be Magnio žvengimo priepoliai užeina laugh.gif
Reiktų gal vėl pagerti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 27 lapkričio 2007 - 16:07
Miergos, aš irgi nori žinoti kas ten darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 17:01)
Nekeičiam temos biggrin.gif Tai čia pana kažkokia iš kitos temos ar adminas? Davai nors tiek pasakyk biggrin.gif
Noriu eiti pakovoti už GV laugh.gif
Meees laimėėėsim lithuania.gif
Uha ha ha ha ha ha  lotuliukas.gif 
Jau garsu pradėjau žvengti  thumbup.gif

GV manikiūras šviežiai padarytas. Ačiū, bet konfliktą jau išsprendžiau nagų pagalba. Atostogų neišsiųs biggrin.gif Nebūkim turgaus babcės laugh.gif

Klausyk, generalinės pareigos įpareigoja elgtis santūriai. Nehahahahlink čia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 16:11)
Nehahahahlink čia laugh.gif

Prasideda... Tik pasodink į sostą, iškart tonas pasikeičia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 17:11)
GV manikiūras šviežiai padarytas. Ačiū, bet konfliktą jau išsprendžiau nagų pagalba. Atostogų neišsiųs biggrin.gif Nebūkim turgaus babcės laugh.gif

Klausyk, generalinės pareigos įpareigoja elgtis santūriai. Nehahahahlink čia laugh.gif

Negaliu nehahahahlinti biggrin.gif galit jau versti iš posto hihihi.gif
Ir kodėl nepabuvus turgaus boba, jei šiandien man ypatingas noras prieštarauti viskam laugh.gif
Gerai, nenori kartu papykti, eisiu viena papykti į nervų temelę biggrin.gif
Atsakyti
Drugeli.. lotuliukas.gif Sunku tai valdžiai. Nespėjau sostan užpakalio padėt, jau kompromatą pila laugh.gif

Viskas. Bėgu namolio. Jei kas ir kenčia nuo SM, tai mano šuns pūslė laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 17:14)
Ir kodėl nepabuvus turgaus boba, jei šiandien man ypatingas noras prieštarauti viskam laugh.gif

Stukačių pilna ant šios žemės. Nepajausi kaip prisistato pokalbyje net nedalyvaujanti moteris ir užgrasina paskusti adminei. Užbanins trim dienom.
Tema be generalinių ne tema laugh.gif
Marš į nervų temelę. Ir aš tuoj ateisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi šiandien prieštarauju pati sau, tai vietoje nervų temelės dabar nusitrenkiau į gražių minčių temelę laugh.gif Tipiškas moteriškas nežinojimas ko nori irnesakyk.gif

Bet žiekit ką radau bigsmile.gif

"Laimė -tai drugelis, kuris pakeri akimirką ir nuskrenda" (Ana Pavlova)

Tai va po šimts, Drugeli kas tu per viena laugh.gif Išsiaiškinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 17:14)
Negaliu nehahahahlinti biggrin.gif galit jau versti iš posto hihihi.gif

A kur yra nervų temelė? Kartais man irgi praverstų ten numigruoti blink.gif Šiandien tai ne. Šiandien aš gera, balta ir pūkuota, nors irgi kaip ir PMS lotuliukas.gif Gal kas man nežinant magnio į kavą įdėjo? tongue.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Noriu žinoti kas vyksta pas GV. Man labai labai įdomu... bigsmile.gif

Pas Dominyyyka žiūriu nieko naujo smile.gif

Šiltos emocijos šiandien pas jus wink.gif

Kalbėjot apie vyrų ėmimą gudrumu, tai moku aš taip. Bandžiau kažkada savo galimybes, tai taip paėmiau vieną babniką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet nepatinka man taip.
Drugeli, kur rašei apie tai, kad aš rašiau ex dėl keturių metų, tai ten pas mus kitaip biškį. Iš manęs prasta mazgotė būtų lotuliukas.gif
Mes iki šiol bendraujam, aš jam rūpiu, jis man rūpi, tik viskas yra kitaip lotuliukas.gif žodžiu lotuliukas.gif nėr čia kaip paaiškinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 27 lapkričio 2007 - 16:39
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 16:33)
Tai va po šimts, Drugeli kas tu per viena laugh.gif Išsiaiškinom biggrin.gif

Eeeee... sąmokslas. Čia ne aš, aš to nedariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 17:37)
A kur yra nervų temelė? Kartais man irgi praverstų ten numigruoti  blink.gif  Šiandien tai ne. Šiandien aš gera, balta ir pūkuota, nors irgi kaip ir  PMS  lotuliukas.gif  Gal kas man nežinant magnio į kavą įdėjo?  tongue.gif

Nervų temelė yra čia gun_bandana.gif

Ale mes kaip tikros draugės susivienodėjom jau ir ciklais laugh.gif
Atsakyti
CrazySun, smagu šiandien tave matyti ne tokią piktą bigsmile.gif

Vilte, sveikinu thumbup.gif Šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti