Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 11 27, 21:58)
aj, kažkaip man.... dar per anksti manau....  ax.gif

tai ir teisingai thumbup.gif ner cia ko skubet mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,pirmiausia tai sveikinu tave Vilte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole, mes tavim tikejom, nenuvylei musu...

Dominyyka, kaip jautiesi??kodel jus taip, juk cia internetas gal is tiesu jai cia ta vieta, kur ji nori paliudeti...

Abzoryte, tau kaip visad 1000 komplimentu tu fainuoke musu 4u.gif

GV, kas ten tau raso grasinancias zinutes?///? bigsmile.gif bigsmile.gif tuoj kaima sukviesi SM subursim greitai cia viskas susitvarkys...

Haneriete, kaip reikalai namie??

Kaip linksmai jus prikalbat per diena, mano darbas prastas nesinaudoju kompu doh.gif bigsmile.gif

Ka veikiat??

Advoco, kaip ten del to pasimatymo???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 23:32)
Advoco, kaip ten del to pasimatymo???

ten aukščiau rašiau, kad nebuvau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 27, 22:34)
ten aukščiau rašiau, kad nebuvau....  4u.gif

Hmm....gal ir gerai, pati jauti norejai eit ar ne... g.gif
Papildyta:
Kas uzsiims nauju namuciu statyba/????

Abzorytes labai jaukus pastyti namuciai, tik nesimato si vakara... g.gif
Atsakyti
Labas vakaras pupos.
DG, viskas gerai niekas manęs nepuola. Padėtis normali. Šiandien pilnatis, todėl visi sujautrėję labai laugh.gif Vakaroju namie. Namus galiu padaryt. Tik nieko naujo nekursiu. Pakopinsiu Abžorytės, truputį pridėsiu ko nors ir bus labai gerai. Ok?

Vilte, žaviuosi tavim yahoo.gif
Atsakyti
Vilte tu šaunuolė. jėga labai tavim džiaugiuosi.

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 20:48)
Mergaitės, nepaskaičiau ką prirašėt, kol dingau biggrin.gif
dabar trumpam - varau į pasimatymą - laikykit kumsčius biggrin.gif

Kumščius laikau. labai stipriai thumbup.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 23:06)
Labas vakaras pupos.
DG, viskas gerai niekas manęs nepuola. Padėtis normali. Šiandien pilnatis, todėl visi sujautrėję labai laugh.gif Vakaroju namie. Namus galiu padaryt. Tik nieko naujo nekursiu. Pakopinsiu Abžorytės, truputį pridėsiu ko nors ir bus labai gerai. Ok?

Vilte, žaviuosi tavim yahoo.gif

Tinka thumbup.gif
Atsakyti
Abejoju ar prireiks tų naujų namų.. Vakariniai tempai lėti laaabai. Liko tik dieninė pamaina laugh.gif
Atsakyti
sveikos darkart smile.gif

grįžau smile.gif
kas jis? pati nežinojau, internetinė pažintis biggrin.gif vos keli laiškai, aš nesilaužiau ir sutikau..reikėjo prasiblaškyt..nors kaži ar tai bus prasiblaškymas, nes .. seniai jau kas norėjo daugiau nei vieno pasimatymo doh.gif
o šiaip smagiai prabėgo laikas.
kadangi šiandien nusikalus, tai..neišėjo man kalbėt daug lotuliukas.gif buvau kaip per meet'ą turbūt lotuliukas.gif nu, ne ne tokia gal smile.gif stengiaus sau mintyse kartot, kad aš galiu, kad viskas bus ok..
vaikinukas toks nieko mirksiukas.gif atrodo, paprastas..gan nedrąsus ax.gif bet kultūringas biggrin.gif
žiūrėsim..
dabar bijau, kad iš to noro artimo žmogaus galiu labai pablūst dėl kiekvieno... doh.gif

palinkėkit, kad geriau jau jis man nepatiktų...nes kitaip bus blogai..

bet gal nebus bigsmile.gif

kaip Jūs vakarojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 23:26)
Abejoju ar prireiks tų naujų namų.. Vakariniai tempai lėti laaabai. Liko tik dieninė pamaina laugh.gif

tai vakarine dar nepradejo rinktis mirksiukas.gif pagalvojau mes cia taip greit tas temas prisnekam kad gal reiketu iskart po dvi kurt? taigi magiskas skaicius 2 lotuliukas.gif
Atsakyti
Negaliu padaryti naujos temos. Perleidžiu šią misiją kam nors. Pateisinamos priežąstys- žiūriu TV, mokausi, pildau atsiskaitymo už butą knygelę, sms rašinėjuosi, valgau, internetas lūžinėja.. Užteks priežasčių? laugh.gif
Atsakyti
Crazysun, tikriausiai moteriskos silumos poreikis, daro savo...
GV, kaip mokslai????

As ziuriu i grazuoli kalejimo begli....hmmmm atsiduociau nedraugavus...oi kaip cia ziauriai parasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 27 lapkričio 2007 - 22:57
Dolce&gabanna, viskas ok. Esu gyva. Skaitau.
Atsakyti