Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 27 lapkričio 2007 - 17:03
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 18:03)

Ką praleidom? unsure.gif
Atsakyti
pioneer.gif egle pastatyta, virsune uzdeta... grazu.. KLAIPEDOJE SNINGA!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 27 lapkričio 2007 - 17:41
Aš tokia sau graži dabar bigsmile.gif
Lekiu į darbą, gero vakaro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 27, 18:40)
KLAIPEDOJE SNINGA!!!

Tokiu atveju marš vyrų ieškot laugh.gif
Dėl sniego neapsigaukit. Darbe sėdėjau snigo, ėjau namo- sniego nė kvapo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 27, 19:40)
pioneer.gif egle pastatyta, virsune uzdeta... grazu..  KLAIPEDOJE SNINGA!!!

kaip fainiai.... wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, nepaskaičiau ką prirašėt, kol dingau biggrin.gif
dabar trumpam - varau į pasimatymą - laikykit kumsčius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 12:37)
o aš manau,kad ji laimėjo. Laimėjo rizikuodama,laimėjo neabejodama,įsileisdama ir žiūrėdama kas bus toliau.

Tai jau taip-laimejo lotuliukas.gif Apsaugok viespatie nuo tokiu laimejimu.. doh.gif Nu tu pagalvok ka praradai??? KAM TAU TOKS DIEDAS???

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 13:17)
Nežinau... per save aš šitoje vietoje turbūt neperlipsiu. Neisiu dirbti to darbo ir liksiu viena amžiams amžiniesiems. Amen.

Na cia ir as tokia pat..nemoku akiu vartyt, nemoku apsimetinet..gal ir liksiu be vyro uztat. Bet nu uzmusk nematau reikalo mokytis visokiu "cosmopolitanisku" gudrybiu kaip apvyniot dieda aplink pirsta..nenoriu but gudrute-noriu but mylima, noriu kad kai zmogus nori mane matyt ir sakytu kad nori..ir pati taip darau. Noriu paprastu nuosirdziu santykiu. gal tokiu nebebuna? nezinau..geriau nieko tada negu bet kas.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 27, 13:39)
Gavau  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Sveikinu!!!! drinks_cheers.gif Saunuole tu musu!!!

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 13:53)
[p.s. praeitą kartą, kai kažkas atsitiko su elektra, pakviečiau, tai atvarė šeštadienio vakarą. Specialiai kažko nepadarė, tada atvarė dar kitą savaitę, rūpinosi ten visokiais saugikliais, ieškojo, kaip pigiau ir t.t. Blyn. Gal rimtai, aš čia ko nors nepastebiu ir laimė eina pro šalį, kol aš į svolačius žvalgausi?  g.gif  Kažkaip pati susimąsčiau....

Oj Bjuti-jamk ta vyra kuo greiciau!!! Kaip man patinka tokie drovuoliai-geruoliai lotuliukas.gif wub.gif

Sveikos visos supermylimiausios 4u.gif Ka veikiat si vakara? GV suni pavedziojai? CrazySun-kas per pasimatymas? Laukiam raporto! Advoco-tai ir tau taikoma lotuliukas.gif mane irgi kviecia i pasimatyma kazkoks internetinis, bet neinu jau visa savaite.. g.gif Gal nueit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 27 lapkričio 2007 - 20:12
Aciu dar karteli visoms, kurios mane palaike ir dziaugiasi mano sekme biggrin.gif biggrin.gif
Kas klause apie darbeli, tai dirbsiu administratore, darbelis tolokai nuo namu... Bet svarbu, kad uzdirbsiu dvigubai negu sitam darbe thumbup.gif
Dar labai dziugu, kad anglu kalbos kursusu apmokes ax.gif Ir visokiu specifiniu zurnaliuku turesiu, gal net seminaruose dalyvausiu smile.gif smile.gif

CrazySun, sekmes pasimatyme!!!!!!! Papasakosi kas per pasimatymas? su kuo? kaip? biggrin.gif
As irgi einu i pasimatyma, i kina smile.gif Su tuo linksmu jaunesniu vaikinu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 27, 22:10)
Advoco-tai ir tau taikoma lotuliukas.gif 

neėjau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 27, 21:32)
neėjau....  blush2.gif

lotuliukas.gif as irgi kazkaip neinu su tais internetiniais..bet gal kada reikes pasiryzt. su savo ex irgi internetu susipazinom kadaise..5 metus pradraugavom thumbup.gif o kodel nejai?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 27, 22:44)
o kodel nejai?

aj, kažkaip man.... dar per anksti manau.... ax.gif
Atsakyti