Nieko.
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 27, 18:40)
Tokiu atveju marš vyrų ieškot
Dėl sniego neapsigaukit. Darbe sėdėjau snigo, ėjau namo- sniego nė kvapo
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 27, 19:40)
kaip fainiai....
Mergaitės, nepaskaičiau ką prirašėt, kol dingau 
dabar trumpam - varau į pasimatymą - laikykit kumsčius
dabar trumpam - varau į pasimatymą - laikykit kumsčius
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 12:37)
o aš manau,kad ji laimėjo. Laimėjo rizikuodama,laimėjo neabejodama,įsileisdama ir žiūrėdama kas bus toliau.
Tai jau taip-laimejo
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 13:17)
Nežinau... per save aš šitoje vietoje turbūt neperlipsiu. Neisiu dirbti to darbo ir liksiu viena amžiams amžiniesiems. Amen.
Na cia ir as tokia pat..nemoku akiu vartyt, nemoku apsimetinet..gal ir liksiu be vyro uztat. Bet nu uzmusk nematau reikalo mokytis visokiu "cosmopolitanisku" gudrybiu kaip apvyniot dieda aplink pirsta..nenoriu but gudrute-noriu but mylima, noriu kad kai zmogus nori mane matyt ir sakytu kad nori..ir pati taip darau. Noriu paprastu nuosirdziu santykiu. gal tokiu nebebuna? nezinau..geriau nieko tada negu bet kas.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 27, 13:39)
Sveikinu!!!!
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 27, 13:53)
[p.s. praeitą kartą, kai kažkas atsitiko su elektra, pakviečiau, tai atvarė šeštadienio vakarą. Specialiai kažko nepadarė, tada atvarė dar kitą savaitę, rūpinosi ten visokiais saugikliais, ieškojo, kaip pigiau ir t.t. Blyn. Gal rimtai, aš čia ko nors nepastebiu ir laimė eina pro šalį, kol aš į svolačius žvalgausi?
Kažkaip pati susimąsčiau....
Oj Bjuti-jamk ta vyra kuo greiciau!!! Kaip man patinka tokie drovuoliai-geruoliai
Sveikos visos supermylimiausios
Aciu dar karteli visoms, kurios mane palaike ir dziaugiasi mano sekme

Kas klause apie darbeli, tai dirbsiu administratore, darbelis tolokai nuo namu... Bet svarbu, kad uzdirbsiu dvigubai negu sitam darbe
Dar labai dziugu, kad anglu kalbos kursusu apmokes
Ir visokiu specifiniu zurnaliuku turesiu, gal net seminaruose dalyvausiu

CrazySun, sekmes pasimatyme!!!!!!! Papasakosi kas per pasimatymas? su kuo? kaip?
As irgi einu i pasimatyma, i kina
Su tuo linksmu jaunesniu vaikinu
Kas klause apie darbeli, tai dirbsiu administratore, darbelis tolokai nuo namu... Bet svarbu, kad uzdirbsiu dvigubai negu sitam darbe
Dar labai dziugu, kad anglu kalbos kursusu apmokes
CrazySun, sekmes pasimatyme!!!!!!! Papasakosi kas per pasimatymas? su kuo? kaip?
As irgi einu i pasimatyma, i kina
QUOTE(advoco @ 2007 11 27, 21:32)
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 27, 22:44)
o kodel nejai?
aj, kažkaip man.... dar per anksti manau....