Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

nu, ieškosiu Abžorytės, nors nepažadu, kad atsiminsiu kaip atrodai biggrin.gif

mėginsim rast kaip nors, nelabai kol kas įsivaizduoju smile.gif smile.gif smile.gif

galvoju, kur mašiniuką padėt biggrin.gif
Atsakyti
As busiu su saliku isilgai dryzuotu smile.gif As nebeblondine, bet ir ne tamsi. O kur masina padet ten?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 20:07)
Tai sutarta tada-as apie 19.45 pasirodau mirksiukas.gif Abzoryte zinau kad blondine kaip ir as o vakare tu kaip atrodysi? kazkaip nesinori prisest prie ne tu merginu ir klaust ar cia ne Abzoryte su Vakare lotuliukas.gif

Ha ha ha ha ha lotuliukas.gif Prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš parašysiu sms, prie kurio staliuko biggrin.gif Nurimk biggrin.gif
Ikiii, lekiu, nes nespėsiu sulakstyti!!!

Fėjos mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš mašiną statau Kumelių gatvėje, nes atvažiuoju iš rotušės, pravažiuoju autobusų stotį, pasistatau kumelių gatvėje, tada ta gatvele palei katedros tvorą einu link Daušos gatvės ir išlendu absoliučiai tiesiai prie Senosios Vyninės 4u.gif
Nežinau ar aiškiai parašiau, bet jau tikrai lekiu, nes nespėsiu, jūs gal dar čia pasiaiškinsit tarpusavy 4u.gif
Iki! biggrin.gif
Atsakyti
galvoju, kad galima prie Šilo ar Iki..arba prie rotušės smile.gif
parašykit tel.nr į až ir kur statomės mašiniukus? biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu pastatyt ten kur abzoryte smile.gif Tyrineju google maps wink.gif Galeciau ten ir susitikt kumeliu gatvej biggrin.gif
Atsakyti
gal susitinkam tikrai kokioj gatvėj biggrin.gif
nepamenu, kuri ten kumelių..
daukšos juk ant kampo šilas,ar maišau?
Atsakyti
Ok lekiu jau ruostis 4u.gif lauksiu sms tada prie kokio jus staliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 29, 19:19)
gal susitinkam tikrai kokioj gatvėj  biggrin.gif 
nepamenu, kuri ten kumelių..
daukšos juk ant kampo šilas,ar maišau?

As nepamenu tiksliai, bet zinau yra mazyte parduotuvyte ant kampo, netoli prie dailes mokyklos, ten? Jei ten tai galim tiktis 19.40 smile.gif
Atsakyti
aš stosiu prie šilo, kur tikrai žinau ir ten paeisiu iki vyninės biggrin.gif

Vakare, gaudyk sms smile.gif
Papildyta:
lekiu jau smile.gif iki smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, aciu Jus taip pat su draugo diena fainuoles bigsmile.gif

Kokios jus saunuoles,Abzoryte,Powerpuff,Vakare sugalvojot ir nutaret susitikt...

Kaip perskaiciu postus, pagalvojau nu ir tundroj gyvenu doh.gif susiorganizuok ka nors....retas kas ir toki pavadinima girdejes kaimo lotuliukas.gif bigsmile.gif Nieko as laukiu meeto, sausio 18 dviguba svente musu su GV vardadieniai... ax.gif

Laukiam pasakojimu is Vynines???isivaizduoju kaip smagiai plepat...

As neseniai is darbo....pavargusi esu...

P.S.Abzoryte pritariu 110 proc.kad bendravimas per atstuma yra didziausia nesamone...cia is kazkurio posto, ne i tema...gal blush2.gif ax.gif

Haneriete,Dominyyyka,Vilte kas naujo???

Atsakyti
Nu tie mokslai doh.gif
Per juos viską pražiopsosiu ir meetus, ir šiaip visą gyvenimą. Šiandien puikiai atsiskaičiau tai ką visą naktį dariau šiiandien reik vieną kursinį pabaigti rytojui tikiuosi spėsiu. Savaitgaliui kruvos darbu doh.gif kada aš pailsėsiu? Miargai tuos verksiu kažkoks silpnumas užėjo. verysad.gif
iš tikro čia viskas nuo nuovargio. Pati žinau išsimiegosiu ir vėl viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 29, 21:46)
Nu tie mokslai  doh.gif
Miargai tuos verksiu kažkoks silpnumas užėjo. verysad.gif
iš tikro čia viskas nuo nuovargio. Pati žinau išsimiegosiu ir vėl viskas bus gerai  thumbup.gif

Sveikute, as irgi pavargus juodai...sveikinu saunuole, kad gerai atsiskaitei 4u.gif
As baigineju darba, reik issiust email....siaubas ryt dar konferencija metodine diena doh.gif
Vakare, sveciai pripersamasis ir gal pirsliai bigsmile.gif nzn ko as ir noriu.....greiciausiai nieko...
Papildyta:
Populi, cia kazkoks masinis pervargimas visu zmoniu...patikek!!!
Atsakyti