Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 22:05)
Sveikute, as irgi pavargus juodai...sveikinu saunuole, kad gerai atsiskaitei 4u.gif
As baigineju darba, reik issiust email....siaubas ryt dar konferencija metodine diena  doh.gif
Vakare, sveciai pripersamasis ir gal pirsliai bigsmile.gif  nzn ko as ir noriu.....greiciausiai nieko...
Papildyta:
Populi, cia kazkoks masinis pervargimas visu zmoniu...patikek!!!

Gali buti, kad čia masinis nuovargis, gal toks oras?
o tu tikriausiai nori pailsėti... kaip ir aš. nors aš labai jaučiu norą kurs nors išeiti pasžmonėti tik, kad pati jau į žmogų nepanaši, ir laiko nėra.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 29, 22:11)
Gali buti, kad čia masinis nuovargis, gal toks oras?
o tu tikriausiai nori pailsėti... kaip ir aš. nors aš labai jaučiu norą kurs nors išeiti pasžmonėti tik, kad pati jau į žmogų nepanaši, ir laiko nėra.

Jo noriu.....zinai, daug mieliau leisciau laika lovoje prie tv su zurnalu kruva rolleyes.gif
Bet jeigu sestadieni i druskininkus vaziuosim tai pasimaloninsiu masazais.. mirksiukas.gif
Papildyta:
Gerai butu.....user posted image

Idomu kur musu grazuoles vyno gerejos???Hmmm ir GV nesimato???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 22:28)
Jo noriu.....zinai, daug mieliau leisciau laika lovoje prie tv su zurnalu kruva rolleyes.gif
Bet jeigu sestadieni i druskininkus vaziuosim tai pasimaloninsiu masazais.. mirksiukas.gif
Papildyta:
Gerai butu.....user posted image

Idomu kur musu grazuoles vyno gerejos???Hmmm ir GV nesimato???

Net šiurpuliukai perėjo nugarą pamačius nuotrauką ir pagalvojus apie Druskininkus wub.gif .
Man savaitgalis liūdnas nusimato - daug mokslo ir draugai išvažiuoja mano. Šeštadieni Kaune eglutės įžiebimas, galvojau, kad nuvažiuosiu pažiurėti niekad nemačiau kaip tai atrodo, bet jaučiu žmoniu su kuriais norėčiau ten eiti ne labai bus.
Liūdnos Kalėdos nusimato....

Vyno gerėjos taip greit negrįš schmoll.gif joms ten tikrai linksma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 21:46
Populi, nusiteiki jau save negatyviai????kaip gali sakyt liudnos kaledos?>????dar daug laiko, gal sulauksi pora dienu pries kaledos labai superinio pakvietimo...

As dar nieko nzn kaip sutiksiu sventes, bet manau puikiai, zavi tai kad darbe ruosiam dideli rengini ir tuo dziaugiuosi....O bus kaip bus...kolkas kviete, toks asilas, kuris geles vezioja ir t.t. i palanga, bet pasakiau kad pagalvosiu bigsmile.gif juolab nzn ka pripersamasis galvoja lotuliukas.gif taip kad nosi auksciau, papus staciau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įlindau į SM. Tikėjausi rasti žaibiškojo myto atsiliepimų laugh.gif
Vyninės Jūs.. laukia GV pranešimo biggrin.gif

Labas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 22:48)
Populi, nusiteiki jau save negatyviai????kaip gali sakyt liudnos kaledos?>????dar daug laiko, gal sulauksi pora dienu pries kaledos labai superinio pakvietimo...

As dar nieko nzn kaip sutiksiu sventes, bet manau puikiai, zavi tai kad darbe ruosiam dideli rengini ir tuo dziaugiuosi....O bus kaip bus...kolkas kviete, toks asilas, kuris geles vezioja ir t.t. i palanga, bet pasakiau kad pagalvosiu bigsmile.gif  juolab nzn ka pripersamasis galvoja lotuliukas.gif  taip kad nosi auksciau, papus staciau blush2.gif  lotuliukas.gif

Žinai aš šiaip pozityvi tikrai 4u.gif .
Pasakiau liūdnos nes tai, kad antros pusės nebus tai manęs taip labai negasdina, bet man ir su draugais problematiška paskutiniu laiku. Na ta prasme išvažiuoja ir t.t. Žodžiu šiaip žmonių prie kurių pripratus nebus, aišku kolektyvas ir viskas fainas, bet artimieji yra artimieji.

Labas GV. bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 22:01
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 23:00)

Labas visoms mirksiukas.gif

Labas bendravarde mirksiukas.gif ka darai??? Hmm...ryt atvaziuoja pripersamasis...o as nebenoriu kokia cia priezasti suglavot.....visai as jau durna tapau doh.gif tas visa savaite svaigsta o as.... doh.gif

Populi, neliudek jei draugai neaplanke taves tai zinok jie nebuvo tikri...kazkaip si daina suskambo ausyse....

Viskas bus ok,pamatysi, o jeigu ka tu turi mus mirksiukas.gif i savo kaima mielaiiiii kvieciu!!!!

GV gal ryt busi kaime????
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 23:03)
Populi, neliudek jei draugai neaplanke taves tai zinok jie nebuvo tikri...kazkaip si daina suskambo ausyse....

Viskas bus ok,pamatysi, o jeigu ka tu turi mus mirksiukas.gif  i savo kaima mielaiiiii kvieciu!!!!

GV gal ryt busi kaime????

O man skamba mango Liudnos Kalėdos. Graži daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 22:31
Labanakt grazuoles!!!!!einu miegot

GV jei varysi i kaima parasyk man i az.

Ryte noriu smagiai skaityti meeto atsiliepimus

Saldziu...

Atsakyti
Labanakt visoms einančioms miegoti smile.gif Pati dar pavakarosiu. Labai smalsu kaip tas mytas praėjo.. ax.gif

p.s. DG, į kaimą nevažiuosiu.

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 23:32)
Labanakt grazuoles!!!!!einu miegot

GV jei varysi i kaima parasyk man i az.

Ryte noriu smagiai skaityti meeto atsiliepimus

Saldziu...

Labanaktis 4u.gif
Saldžių sapnų. Gerai pailsėk.
Aš dar vis rašau cool.gif

Jau einu miegoti nes akis labai skauda.
Labanaktis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 22:55
Labas Meilės biggrin.gif

Aš pirma pavyzdingai prisistatau biggrin.gif Dar net nenusirengusi o jau prie kompo biggrin.gif
Panos sakė neaišku ar jungsis, nes powerpuff mažai miegojusi, o kitos irgi gydosi nuo priklausomybės SM ir ketina pradėti anksčiau eiti miegoti biggrin.gif

Tai va, pataikėm beveik į bernų barą, nes ten visi staliukai buvo užsakyt ir susirinko daug vyriškosios giminės atstovų žiūrėti krepšinio lithuania.gif Dairėmės gal pamatysim Viesulą jų tarpe, bet neišsidavė jis turbūt laugh.gif
O mes kašės nelabai ir matėm jei sąžiningai biggrin.gif Visą laiką praplepėjom gathering.gif: Pasijuokėm hihihi.gif ir net neapsipylėm vynu, o visą jį išgėrėm laugh.gif

Sutarėm, kad sausio 18 d. varysim be mašinnų, nes su tokiais kiekiais čia nėra ko net prasidėti laugh.gif

Va tiek įspūdžių pradžioj biggrin.gif Einu įlysiu į savo šilkinius naktinukus ir tada dar ateisiu čia pasidairyti ax.gif
Papildyta:
O ir Vakarė jau čia 4u.gif Vistik SM nepagydoma hihihi.gif
Atsakyti