Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 11:15)
(as jau ir pradejau SM mergaites sapnuoti...  doh.gif)

Sveika atvykus į nukvakimą laugh.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 28, 11:15)
Į sveikatą  biggrin.gif Vienais metais rašiau ant popierinės servetėlės, nes visada rašau Naujųjų metų naktį.

Įsivaizduoju, muša dvylika- kas geria šampę, kas bučiuojas, o Prata prigulus, kad konspektuoja planus ant servietkos laugh.gif Šiaip graži mintis- tik laišką pasirašysiu iš anksto.

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 11:18)
Bet vakar kažkaip supratau, kad tai SAU, brangiausiajai mylimiausiajai  tongue.gif Visokio sūrio, alyvuogių su įdarais.... Norėjau kokios nors kompanijos, bet pagalvojau, kad visos draugės su antrom pusėmis, o tų antrų pusių visai nenoriu matyti smile.gif Tai pamaniau, kad kaip būtų faina GV kompanija  blush2.gif  Žinok, būčiau turėjusi tavo numerį, tai nebūtum išsisukusi  tongue.gif

Pirmas tavo sakinys man labai patiko. Tiesiog tobulas mąstymas laugh.gif
O dėl tolesnio teksto tai sėdžiu dabar raudona kaip avietė ax.gif Pasijaučiu tokio svarbumo ir reikalingumo, kad neapsakysi... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 11:33)
Gruodzio 12d. Dvi savaites dar turiu sitam darbe atidirbti smile.gif

Gal matet kazkoks yra sokiu 10tukas ar kazkas tokio.. Tai Paksaite barbe vaidino  doh.gif  doh.gif  doh.gif O dieve, kaip buvo baisu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

matėm lotuliukas.gif nusišauk vadinas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 12:28)
jau laukiu pasakojimo  mirksiukas.gif  apie egle tai viska papasakojau  tongue.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 12:33)
Saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Pasidalink ispudziais, gryzusi biggrin.gif

raport budiet pioneer.gif
Atsakyti
Oooo.. nemačiau svajonių moters... sad.gif

GV, gausi pasiklonuoti, kad visoms užtektų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, vakar prieš 12 nulužau, prie knygų, ir šiandien pramiegoojau doh.gif žodžiu pamiegojau už tėvynę mirksiukas.gif

Kaune sniego nėra schmoll.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 10:23)
Ale ta GV kokia pasiutus.... Aš tai šian ryte automobilių aikštelėj prie darbo keletą saulyčių su mazda nupiešiau, brolis išmokė, jėėėėėgelė thumbup.gif  thumbup.gif

Niu, kaip yra? Mačiau, kad Pasiutus Saulė vakar pasimatyme buvo smile.gif Gerai. Viltei bučiuotis nepatiko. Hmmmm....  rolleyes.gif

Prašau, paaiškink kaip saulę paišyti. Ir aš noriu šmokti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:33)
Pirmas tavo sakinys man labai patiko. Tiesiog tobulas mąstymas laugh.gif
O dėl tolesnio teksto tai sėdžiu dabar raudona kaip avietė ax.gif  Pasijaučiu tokio svarbumo ir reikalingumo, kad neapsakysi... laugh.gif

Neraudonuok, netinka prie tavo neblondiniškų plaukų. Spalvos nedera tongue.gif ČIa dėl to, kad kaimynka tu mano smile.gif Ir šiaip man atrodo, kad rastume bendrą kalbą tongue.gif O šiaip man ne vieną būtų smagu pamatyti smile.gif Bet visų nesukviesi, tas Esmeraldos buteliukas turi dugną lotuliukas.gif

Dabar klausausi Kregždučių ir bandau sukurti rimtą pasiūlymą rimtam bankui... Bet vis įlendu čia ir nusimušu nuo idėjų... Ką su jumis daryti, miargai jūs!!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 28, 10:45)
Prašau, paaiškink kaip saulę paišyti. Ir aš noriu šmokti  thumbup.gif  thumbup.gif

Sunku paaiškinti, reikia parodyti... Na, pirma apsidarai ar saugu per keletą metrų aplinkui smile.gif Reikia kad slidu kažkiek būtų, na, ir važiuoji važiuoji, tada staigiai užtrauki rankinį ir tuo pat metu susuki vairą į kurią nors pusę. Ir taip VYYYYYYYYYY , ir apsisuki biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 11:37)
raport budiet  pioneer.gif

Laukiam 4u.gif Sekmės.

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 11:52)
Sunku paaiškinti, reikia parodyti... Na, pirma apsidarai ar saugu per keletą metrų aplinkui smile.gif Reikia kad slidu kažkiek būtų, na, ir važiuoji važiuoji, tada staigiai užtrauki rankinį ir tuo pat metu susuki vairą į kurią nors pusę. Ir taip VYYYYYYYYYY , ir apsisuki biggrin.gif

Tai čia vienu metu traukiu rankinį ir vairą sukų, o vaiorą tik biški ar jau taip sukti iki galo? Jaučiu neišeis verysad.gif Teks susitikti ir mokinsi mane thumbup.gif Jė kaip noriu tongue.gif
Bjuti, man ir neina dirbti tuoj į susitikimą važiuosiu, o net pasiūlymo neturiu doh.gif
Gerai einu rašyti, vėliau jungsiuosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 11:22)
Nevaryk ant barbių...  ech, kai užaugsiu, būsiu barbė  biggrin.gif

Varyyyysiu kol gyva būsiu.
Jau geriau būk Kenas nei Barbė laugh.gif Mieliau susitaikyčiau su faktu, kad Drugelis lytį pakeitė nei kad subarbėjo laugh.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 28, 11:22)
Nes aš tau visą gyvenimą dovanų nenešiosiu!

laugh.gif Cha.. Tik nereikia čia GV gąsdint irnesakyk.gif Nebaisūs man tie žilabarzdžio grasinimai. Kur jis dėsis? Jam kraujyje įaugę dovanas nešt. Pasispyrios ir praeis. Visgi vyras jisai, marsietis laugh.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 28, 11:25)
negi dabar atsiliksiu?  blink.gif  lotuliukas.gif

Suveikė konkurencija? laugh.gif
Esi labai šaunuolė. Vakar tavo kai kurios mintys buvo mano naktinių apmąstymų objektas. Kas daryt kai miegas neima? Tik nesakysiu kokios tongue.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 11:27)
Pirmas įspūdis - super. Kitą dieną - vos ne ašaros, kur mano šviesios garbanos  cry.gif  (garbanos čia tik metafora biggrin.gif ) Aš dar ir gerokai nurėžiau ilgį. Tai sau tokia rimtesnė.

Oi, kaip suprantu.. laugh.gif Nebuvau aš ta peroksidinė. Nebuvau ir geltonsnapė viščiukė.. Buvau tiesiog blondinė. Gaila man tos spalvos. Nenoriu būti rimta. Man netinka. Pirmą dieną kai atėjau į darbą tamsesnė- vadybininkas paklausė "Ar susirgai? " laugh.gif

Sakai, padirbam. Aš savo darbus atlikau- liko smulkmė.
Groži.. tu dirbk ir viena akele sek pokalbį biggrin.gif Bet negi man tave mokyt smile.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 11:37)
Oooo.. nemačiau svajonių moters... sad.gif

Praradai, kad nematei. Na, bet ji visa tokia buvo kaip tavo barbės apibūdinime. Tik matai svarbiausio neparašei. Yra keletas barbių rūšių- pačių pirmųjų kojos, rankos nesilankstė per sąnarius.. vėliau gamintojai pasitaisė ir Barbė kojas lankstyt pradėjo. Paksaitė, te niekas nesupyksta, ta pirmoji barbės versija. Plaukai balti ilgi, suknia mini ružava tik galūnės nesilanksto laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 28, 11:01)
Tai čia vienu metu traukiu rankinį ir vairą sukų, o vairą tik biški ar jau taip sukti iki galo? Jaučiu neišeis  verysad.gif  Teks susitikti ir mokinsi mane  thumbup.gif  Jė kaip noriu  tongue.gif

Na, pati pajausi. Šiaip reikia taip mygam vairą iki galo susukti, nes rankinis gi galinius ratus užstabdo, ir taip mašinos galu aplink savo ašį apsisuki. Jei galiniai varomi, išvis, orgazmą gali pagauti biggrin.gif Bet pradžioj tai galima ne iki galo vairą susukti, pajausti kaip mašina valdosi, į vieną pusę čiūūūžt, į kitą pusę čiūūūžt, driftingas vadinasi smile.gif Tik viena ranka visad ant rankinio, nes kai pagazuoji, reika atleist, kitaip nepavažiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 11:52)
bandau sukurti rimtą pasiūlymą rimtam bankui... Bet vis įlendu čia ir nusimušu nuo idėjų... Ką su jumis daryti, miargai jūs!!!!!  blink.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 28, 12:01)
Bjuti, man ir neina dirbti tuoj į susitikimą važiuosiu, o net pasiūlymo neturiu  doh.gif

Kaip gera būti aukštos klasės biuro administratore laugh.gif Kavos virt nereikia, telefono kilnot irgi nea. Tabaluojiesi sau visą dieną, pora įsakymų atbarškini, direktoriui spaudimą pamatuoji ir vėl SM antraeilėm sėdži laugh.gif

O jūs dirbkit.. Lietuva padėkos. Populi, žinau, jog marketiningystė.. Bjuti o tu?
Visos beveik Jūs čia tik perkam- parduodam. Siūlom- įsiūlom.
Atsakyti
O mano sefas jau nirsta.. biggrin.gif biggrin.gif DArbu kaip ir tikejausi uzkrove iki galvos...reiks rimtai pradet baiginet viska... doh.gif Bet as dar anksciau baigsiu, kad pries naujaji darba pailseciau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 28 lapkričio 2007 - 11:12