Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 12:12)
O aš esu ruda ir baisiai tuo patenkinta, blondinės Jūs  biggrin.gif  biggrin.gif

Geriau ir nepasakytum biggrin.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 28, 12:30)
Šaunuolė aplinkosaugininkė thumbup.gif , saules puikiai paišai.
O čia tu filmuke? Ar gal tavo berniukas?

Jo jo, mano dukrai labai patinka pasaka "Ką mamytė dirba", kuri prasideda nuo to, kaip seniai seniai, kai dar gyveno dinozaurai, buvo labai švaru. Ir metams ir amžiams bėgant paidarė nebešvaru, ir dinozaurai išmirė. Tai Milda mane paguodė, ir pasakė kad va, kai mamytė stipriai padirbs, bus vėl švaru ir parskris dinozaurai biggrin.gif Tai ties tuo ir dirbu laugh.gif

O filmuke ne aš, čia mokoji vaizdinė medžiaga, bet berniuko toks pats mašiniukas, tai jis apsiseilėjęs žiūrėjo biggrin.gif
Ai, nu bet irgi, kompanija, skambina jis man ryte, klausia kaip atvažiavau, sakau super, porą saulių kieme nupiešiau, jis man "oba, aš irgi papaišiau saulių". Žodž.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 13:35)
Ai, nu bet irgi, kompanija, skambina jis man ryte, klausia kaip atvažiavau, sakau super, porą saulių kieme nupiešiau, jis man "oba, aš irgi papaišiau saulių". Žodž..  doh.gif

nagi, Drugeli, koks tarp jūsų ryšys - vienu metu abu paišėte saules lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje.. Kaune pavasaris.... Saulė žeme ritinėjasi.. Žolė žaliuoja... Eisiu į mišką žibučių ieškot laugh.gif

Mėlynakis - auksas... Vienintelis žmogus, padovanojęs man šiandien nuoširdžią šypseną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 14:03)
Mėlynakis - auksas... Vienintelis žmogus, padovanojęs man šiandien nuoširdžią šypseną  wub.gif

Aš suprantu, kad fėjos ne žmonės, todėl mūsų tu neįskaičiavai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 13:03)
Mėlynakis - auksas... Vienintelis žmogus, padovanojęs man šiandien nuoširdžią šypseną  wub.gif

Nagi nagi? bigsmile.gif
Atsakyti
grįžau 4u.gif
tas nu toks... nežinau.... toks... mastau.gif

gal ir nieko.... nu bet man atrodo, man dar per anksti vaikščioti į pasimatymus, o tai iš kart lyginu su savo ex... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 14:12)
gal ir nieko.... nu bet man atrodo, man dar per anksti vaikščioti į pasimatymus, o tai iš kart lyginu su savo ex...  blink.gif  doh.gif

Bet juk nebūtina iš karto ieškotis vyro/mylimojo/meilužio..? juk kol kas jis gali pabūti ir paprasčiausiu bičiuliu? ax.gif
Atsakyti
Vis noriu pateršt eterį, bet vis užsižiūriu į vyrus ir persigalvoju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 13:20)
bet vis užsižiūriu į vyrus ir persigalvoju laugh.gif

Kokius vyrus? Kur?
Atsakyti
Mano svajonių pirmagimis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
grįžau  4u.gif
tas nu toks... nežinau.... toks...  mastau.gif

gal ir nieko.... nu bet man atrodo, man dar per anksti vaikščioti į pasimatymus, o tai iš kart lyginu su savo ex...  blink.gif  doh.gif

Tai neisvengiama, nori nenori lygini..... doh.gif o siaip patiko???

Beje Laba diena, mergaites
Atsakyti
grįžau  4u.gif
tas nu toks... nežinau.... toks...  mastau.gif

Smulkiau prasom! mirksiukas.gif kuo uzsiima, kokie pomegiai? kaip siaip pirmas ispudis, kaip atrodo?...
Atsakyti