Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 12:09)
Jei galiniai varomi, išvis, orgazmą gali pagauti biggrin.gif

Man vien nuo tavo aprašymo geeera laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:10)
O jūs dirbkit.. Lietuva padėkos. Populi, žinau, jog marketiningystė.. Bjuti o tu?
Visos beveik Jūs čia tik perkam- parduodam. Siūlom- įsiūlom.

Prašyčiau. Aš - aplinkosaugininkė. Politinis lygmuo. Kioto protokolas. Šiltnamio dujų mažinimas. Emisijų prekyba. Tarptautinė anglies rinka. new_russian.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:13)
Man vien nuo tavo aprašymo geeera laugh.gif

Ak, jūs, mergai, žiūrėkit ir mokykitės: http://www.youtube.c...h?v=wsTOP_YIWBU
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 12:16)
Prašyčiau. Aš  - aplinkosaugininkė. Ak, jūs, mergai, žiūrėkit ir mokykitės

Prašyčiau atidžiau skaityt.. Matei žodį beveik? tongue.gif Žinau, kad tu gelbėji pasaulį nuo dezodoranto poveikių laugh.gif
Lenkiu galvą... prieš rimtas moterytes laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:24)
Prašyčiau atidžiau skaityt.. Matei žodį beveik? tongue.gif Žinau, kad tu gelbėji pasaulį nuo dezodoranto poveikių laugh.gif

Nu, matei tą žodį, bet jis tarp eilučių turėjo tokią prasmę kad supratau kad reikia greitai susakyti kad aš tai ne beveik cool.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:24)
Lenkiu galvą... prieš rimtas moterytes laugh.gif

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:03)
Oi, kaip suprantu.. laugh.gif Nebuvau aš ta peroksidinė. Nebuvau ir geltonsnapė viščiukė.. Buvau tiesiog blondinė. Gaila man tos spalvos. Nenoriu būti rimta. Man netinka. Pirmą dieną kai atėjau į darbą tamsesnė- vadybininkas paklausė "Ar susirgai? " laugh.gif

Nepaguosiu tavęs labai, pasakydama, kad blondine atgal tapti bus truputį sunkiau... Mano viena podružkė irgi buvo paeksperimentavusi taip, jai ir tiko ir patiko. Dabar bando grįžti prie šviesių plaukų. Jau grįžta, bet ne iškart. Kirpėja lapkričio pradžioj kažką padarė ir liepė be vasario nesirodyti dažymui, nes kitaip nukris plaukai doh.gif Sutik, būti plika baisiau, nei būti ne blondine lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:03)
Praradai, kad nematei. Na, bet ji visa tokia buvo kaip tavo barbės apibūdinime. Tik matai svarbiausio neparašei. Yra keletas barbių rūšių- pačių pirmųjų kojos, rankos nesilankstė per sąnarius.. vėliau gamintojai pasitaisė ir Barbė kojas lankstyt pradėjo. Paksaitė, te niekas nesupyksta, ta pirmoji barbės versija. Plaukai balti ilgi, suknia mini ružava tik galūnės nesilanksto laugh.gif

Hahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mačiau neseniai ją Akropolyje. Tai jėzau jėzau... Blondinė pačia blogiausia šio žodžio prasme....

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:10)
Kaip gera būti aukštos klasės biuro administratore laugh.gif Kavos virt nereikia, telefono kilnot irgi nea. Tabaluojiesi sau visą dieną, pora įsakymų atbarškini, direktoriui spaudimą pamatuoji ir vėl SM antraeilėm sėdži laugh.gif

O jūs dirbkit.. Lietuva padėkos. Populi, žinau, jog marketiningystė.. Bjuti o tu?
Visos beveik Jūs čia tik perkam- parduodam. Siūlom- įsiūlom.

Parduodam parduodam.... Ir tave būčiau pardavusi, ale kad nesileidai parduodama tongue.gif
Atsakyti
Sveikos damos biggrin.gif
Sveikinu visas su Filosofijos diena biggrin.gif Galime nusifilosofuoti šiandien drąsiai laugh.gif

Žodžiu vakar mano internetas pušį gaudė. Tai buvau parašiusi dar postą GV apie plaukus, bet niekaip neišsisiuntė doh.gif paskui galiausiai smigau prie kompo belaukdama to suknisto interneto biggrin.gif Ir sapnavau kaip aš su ex čatinu ir jis man parašė "aš jaučiu, kad dar vis esu tavo širdyje", o aš svarsčiau svarsčiau ką jam atrašyti, ar nuoširdžiai ir atvirai prabilti ar ... Na bet taip ir neatrašiau.. Pabudau bemąstydama ax.gif Įdomu ką tai reiškia... ax.gif

O dėl plaukų smile.gif Buvau aš pavasarį nusirudinusi smile.gif Nesąmonė totali doh.gif Ačiū Dievui, kad vėl gryžau prie savo šviesių plaukų smile.gif Daugiau nebesirudinsiu. GV, manau padaryk tą patį smile.gif Jei jau ta šviesi spalva tinka, tai kurių galų eksperimentuoti ax.gif

Powerpuff, labai faina mintis su meduoliukais 4u.gif

----

Berašant man taip kai kas sugebėjo sugadinti nuotaiką, kad ne tas žodis. Nu ir būna idiotų šiame pasaulyje.
Papildyta:

Vakare, metei jau mus? Kodėl nebeužsuki? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 28 lapkričio 2007 - 12:10
O aš esu ruda ir baisiai tuo patenkinta, blondinės Jūs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 13:12)
O aš esu ruda ir baisiai tuo patenkinta, blondinės Jūs  biggrin.gif  biggrin.gif

Tavęs kitokios ir neįsivaizduoju 4u.gif Bet tikrai ne visoms ta ruda tinka ax.gif
Papildyta:
O šiaip koks skirtumas ta spalva... Čia tema apie Meilę... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 13:15)
Tavęs kitokios ir neįsivaizduoju  4u.gif  Bet tikrai ne visoms ta ruda tinka  ax.gif
Papildyta:
O šiaip koks skirtumas ta spalva... Čia tema apie Meilę... biggrin.gif

Aš ir neprieštarauju 4u.gif gražios man tos blondinės, reiks gal kada išbandyti bigsmile.gif
Noriu meilės... wub.gif

O mes vakar namie gaminome sushi thumbup.gif vaje vaje kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 13:19)
Noriu meilės...  wub.gif

O mes vakar namie gaminome sushi  thumbup.gif  vaje vaje kaip skanu  thumbup.gif

Aš noriu irgi meilės... Norėčiau pasiguosti dabar savo mylimam žmogui ir kad jis mane apsikabintų... Jaučiuosi labai užgauta.

Nesu valgiusi sushi dar smile.gif Kažkas sakė, kad tai daugiau mados reikalas, nes tą žuvies skūrą net sukramtyti normaliai neina biggrin.gif Bet esu nemažai girdėjusi kad skanu smile.gif
Atsakyti
Prisipažinkite, kas užgavote Abžorytę?!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 12:16)
Prašyčiau. Aš  - aplinkosaugininkė. Politinis lygmuo. Kioto protokolas. Šiltnamio dujų mažinimas. Emisijų prekyba. Tarptautinė anglies rinka. new_russian.gif
Papildyta:
Ak, jūs, mergai, žiūrėkit ir mokykitės: http://www.youtube.c...h?v=wsTOP_YIWBU

Šaunuolė aplinkosaugininkė thumbup.gif , saules puikiai paišai.
O čia tu filmuke? Ar gal tavo berniukas?

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 13:12)
O aš esu ruda ir baisiai tuo patenkinta, blondinės Jūs  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš ir ruda 4u.gif Bet ar labaibaisiai tuo patenkinta, nežinau.

Negaliu dirbti turiu SM sėdėti tongue.gif

Truputi pateršiu eterį.
Labai noriu meilės wub.gif , vakar labai apie tai daug svajojau ir galvojau.
O po to sapnavau baisu košmarą doh.gif Sapnavau, kad mane draugė iš SM atpažino ir sužinojo, kažką tokio dėl ko labai pykomės. Aš labai pergyvenau ir galiausiai nusprendžiau jungtis lauk iš SM. Ir tada sėdžiu namie ir jaučiuosi visai vienišs, nei vyro, nei draugės, nei jūsų. Žodžiu buvo labai bloga, labai verkiau ir t.t.

Abzoryte, nepergyvenk. 4u.gif

suchi valgiau vieną kartą, bet man nepatiko. schmoll.gif Nors šiaip aš visokio tokio reikalo mėgėja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 28 lapkričio 2007 - 12:32