QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:03)
Oi, kaip suprantu..

Nebuvau aš ta peroksidinė. Nebuvau ir geltonsnapė viščiukė.. Buvau tiesiog blondinė. Gaila man tos spalvos. Nenoriu būti rimta. Man netinka. Pirmą dieną kai atėjau į darbą tamsesnė- vadybininkas paklausė "Ar susirgai? "
Nepaguosiu tavęs labai, pasakydama, kad blondine atgal tapti bus truputį sunkiau... Mano viena podružkė irgi buvo paeksperimentavusi taip, jai ir tiko ir patiko. Dabar bando grįžti prie šviesių plaukų. Jau grįžta, bet ne iškart. Kirpėja lapkričio pradžioj kažką padarė ir liepė be vasario nesirodyti dažymui, nes kitaip nukris plaukai

Sutik, būti plika baisiau, nei būti ne blondine
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:03)
Praradai, kad nematei. Na, bet ji visa tokia buvo kaip tavo barbės apibūdinime. Tik matai svarbiausio neparašei. Yra keletas barbių rūšių- pačių pirmųjų kojos, rankos nesilankstė per sąnarius.. vėliau gamintojai pasitaisė ir Barbė kojas lankstyt pradėjo. Paksaitė, te niekas nesupyksta, ta pirmoji barbės versija. Plaukai balti ilgi, suknia mini ružava tik galūnės nesilanksto
Hahahahaha

Mačiau neseniai ją Akropolyje. Tai jėzau jėzau... Blondinė pačia blogiausia šio žodžio prasme....
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 12:10)
Kaip gera būti aukštos klasės biuro administratore

Kavos virt nereikia, telefono kilnot irgi nea. Tabaluojiesi sau visą dieną, pora įsakymų atbarškini, direktoriui spaudimą pamatuoji ir vėl SM antraeilėm sėdži
O jūs dirbkit.. Lietuva padėkos. Populi, žinau, jog marketiningystė.. Bjuti o tu?
Visos beveik Jūs čia tik perkam- parduodam. Siūlom- įsiūlom.
Parduodam parduodam.... Ir tave būčiau pardavusi, ale kad nesileidai parduodama