Įkraunama...
Įkraunama...

Nedrąsūs vaikai

sveikos mamytes 4u.gif mano vyresnele super nedrasi ax.gif bet aisku kaip kuriose situacijose ax.gif pavyzdziui kai kalbina ja kas nors tai ji dazniausiai tyli o teatre vaidina g.gif zodziu ka reikia tai viska padaro , visur nueina ... net keista g.gif klausiau jos kame problema unsure.gif o ji man atsake jei konkreciai nieko neklausia tai ir nekalbu lotuliukas.gif pasako kokia moteriske-kaip tu uzaugusi smile.gif o po to sako - nekalba ,kokia nedrasi bet vaikas tokioj situacijoj manau visiskai teisus kad neatsako ax.gif o ka gi atsakyti g.gif kai maza buvo tai papirkinedavau kad darzelyje drasiai dainuotu doh.gif gal kas susidurete su tokia problema g.gif butu malonu pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
mamytes,
drasiau 4u.gif junkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auduse @ 2007 11 29, 01:17)
sveikos mamytes 4u.gif mano vyresnele super nedrasi  ax.gif bet aisku kaip kuriose situacijose ax.gif pavyzdziui kai kalbina ja kas nors tai ji dazniausiai tyli o teatre vaidina g.gif zodziu ka reikia tai viska padaro , visur nueina ... net keista  g.gif klausiau jos kame problema  unsure.gif o ji man atsake jei konkreciai nieko neklausia tai ir nekalbu lotuliukas.gif pasako kokia moteriske-kaip tu uzaugusi  smile.gif o po to sako - nekalba ,kokia nedrasi      bet vaikas tokioj situacijoj manau visiskai teisus kad neatsako  ax.gif o ka gi atsakyti g.gif  kai maza buvo tai papirkinedavau kad darzelyje drasiai dainuotu doh.gif gal kas susidurete su tokia problema  g.gif butu malonu pabendrauti 4u.gif

su tuo papirkinėjimu tai atsargiai, kad nepradėtų paskui tuo naudotis rolleyes.gif
šiaip drąsūs vaikai yra gerai, o drąsiai dainuojantys dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
iš kitos pusės iš to drasumo nieko gero. mano vaikis svečiuose nuėjęs pirma manęs įeina iš karto labas sako ir dešinę ranka tiesia. tai čia gal ir gerai, bet kai lauke kas pašnekina iš suaugusių ir sako einam su manim tai ir eina dar mamai ate pasako.
Atsakyti
As nezinau ar mano vaikas drasus ar ne blush2.gif Nepazystamu tetu nebijo, nusisypso. Darzelyje ir atrodo drasiai elgiasi. Bet vat, jei kas nors nepazystamas ateina i svecius, tai ji issigasta, o jei dar tai buna dede doh.gif Jei kalbins teta, tai ji tada laiminga, o jei dede, bijo g.gif
Daug kas sako, kad mano drasi, bet man ne visada taip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 29, 11:25)
su tuo papirkinėjimu tai atsargiai, kad nepradėtų paskui tuo naudotis  rolleyes.gif
šiaip drąsūs vaikai yra gerai, o drąsiai dainuojantys dar geriau thumbup.gif

tai kad jau 9 m bet papirkineti nebereikia lotuliukas.gif net keista kazkaip g.gif va nuejo i teatra vaidinti nuo pirmos klases as jai ir sakau nekalbesi tai zuvies vaidmeni gausi bigsmile.gif tai ka jus manot teatre tikra drasuole smile.gif o kai iseina is ten visa drasa isgaruoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2007 11 29, 12:19)
iš kitos pusės iš to drasumo nieko gero. mano vaikis svečiuose nuėjęs pirma manęs įeina iš karto labas sako ir dešinę ranka tiesia. tai čia gal ir gerai, bet kai lauke kas pašnekina iš suaugusių ir sako einam su manim tai ir eina dar mamai ate pasako.

nu va del to tai as rami kad su kokiu dede nenueis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karinga @ 2007 11 29, 14:01)
As nezinau ar mano vaikas drasus ar ne  blush2.gif Nepazystamu tetu nebijo, nusisypso. Darzelyje ir atrodo drasiai elgiasi. Bet vat, jei kas nors nepazystamas ateina i svecius, tai ji issigasta, o jei dar tai buna dede  doh.gif Jei kalbins teta, tai ji tada laiminga, o jei dede, bijo  g.gif 
Daug kas sako, kad mano drasi, bet man ne visada taip atrodo  schmoll.gif

tai va manoji daugiau sypsosi sutikus koki zmogu o kad labas pasakytu tai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=auduse,2007 11 29, 13:42]
tai kad jau 9 m bet papirkineti nebereikia lotuliukas.gif net keista kazkaip g.gif va nuejo i teatra vaidinti nuo pirmos klases as jai ir sakau nekalbesi tai zuvies vaidmeni gausi bigsmile.gif tai ka jus manot teatre tikra drasuole smile.gif o kai iseina is ten visa drasa isgaruoja g.gif
Papildyta:

Vadinasi scenos žmogus biggrin.gif
o be teatro šoka? dainuoja?
Atsakyti
[quote=tarijo,2007 11 29, 15:04]
[quote=auduse,2007 11 29, 13:42]
Papildyta:
Vadinasi scenos žmogus biggrin.gif
o be teatro šoka? dainuoja?
[/quote]
ir soka ir dainuoja ir fortepiona lanko ir solfedi smile.gif buvo solfedzio egzaminas tai mokytoja sake ateikit kas norit smile.gif na net nezinau kas ten jai uzejo g.gif nuejo ir pries daugybe vaiku islaike g.gif tai mokytojoms buvo vos ne sokas kaip cia toki nedrasi atejo laikyti smile.gif keistas tas mano vaikas smile.gif sako nekalbu ir del to kad kokios nesamones nepasakyciau g.gif
Atsakyti
gerai, auga būsima žvaigždė bigsmile.gif
Atsakyti
hi:
Mano sūnui jau 7-eri,ir gal prieš kokius du metus pasidarė labai drovus.Mažas buvo drasus (proto rybose - toliau nuo tėvų nueiti nebijojo,pasisveikindavo pirmas,net su nepažįstamais,bet su svetimais niekur neidavo ir nieko neimdavo),o dabar ...Net pas draugus nuvažiuojam (jam visi gerai pažįstami) ir tai sėdi prie manęs,reikia įkalbinėti,prašyti,kad eitų su vaikais pažaist-niekaip doh.gif .Parduotuvėje kažka nusipirkt irgi problema.Nors mokykloje lyg ir viskas tvarkoje-tikrai nėra pats droviausias. verysad.gif
Kitą kart manau-gal per daug reikalaujam iš jo,ir to pasekoje jo pasitikėjimas savimi sumažėjo blush2.gif ,nors kita vertus mes jį giriame ir visokiariopai skatiname,ir aiškiname,kad klysti nėra blogai,juk iš klaidų mokomes ir t.t.,ir dėmesį rodom,tikrai nėra paliktas pats sau.
Tai va toks mano sūnelis g.gif .Mūsų daktarėlė sako,kad išaugs.Lieka tikėtis,kad taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 29, 14:20)

tai kad ta zvaigzde kada nors neatsistotu scenoj tyleti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 29, 15:20)

tikekimes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 29, 15:20)
hi:
Mano sūnui jau 7-eri,ir gal prieš kokius du metus pasidarė labai drovus.Mažas buvo drasus (proto rybose - toliau nuo tėvų nueiti nebijojo,pasisveikindavo pirmas,net su nepažįstamais,bet su svetimais niekur neidavo ir nieko neimdavo),o dabar ...Net pas draugus nuvažiuojam (jam visi gerai pažįstami) ir tai sėdi prie manęs,reikia įkalbinėti,prašyti,kad eitų su vaikais pažaist-niekaip doh.gif .Parduotuvėje kažka nusipirkt irgi problema.Nors mokykloje lyg ir viskas tvarkoje-tikrai nėra pats droviausias. verysad.gif
Kitą kart manau-gal per daug reikalaujam iš jo,ir to pasekoje jo pasitikėjimas savimi sumažėjo blush2.gif ,nors kita vertus mes jį giriame ir visokiariopai skatiname,ir aiškiname,kad klysti nėra blogai,juk iš klaidų mokomes ir t.t.,ir  dėmesį rodom,tikrai nėra paliktas pats sau.
Tai va toks mano sūnelis g.gif .Mūsų daktarėlė sako,kad išaugs.Lieka tikėtis,kad taip ir bus biggrin.gif

as tai itariu kad darzelyje igavo sita drovuma verysad.gif pas mus grupeje buvo vaikai nuo 1 m iki 7 m g.gif tai mes taip spejam kad kuris is didesniu buvo ka jai pasakes ir uzsisklende savy mergaite g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbba @ 2007 11 29, 15:35)
tai kad ta zvaigzde kada nors neatsistotu scenoj tyleti doh.gif

zinai ,apie tai ir as pagalvojau g.gif tikiuosi to nebus ax.gif nes kazkaip zino kad negali nuvilti kitu smile.gif
Atsakyti